WordPress.org

Profiles

  • Member Since: January 11th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, WPML, on the site WordPress.org Forums:
    Does this plugin support WPML - the multilingual WordP…

    3 weeks ago

  • Created a topic, A lot Of Spam – new name, on the site WordPress.org Forums:
    Please rename plugin's name.. :(

    2 months ago

  • Created a topic, How to set a different list for a different language at checkout page using WPML, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, how or where to define a different list for diffe…

    5 months ago

  • Created a topic, WordPress Zero Spam could not find a undefined instance, on the site WordPress.org Forums:
    // Check if the element is on the page. if (!this.…

    5 months ago

  • Posted a reply to Latest update causing php errors, on the site WordPress.org Forums:
    same for me Notice: Undefined offset: 1 in /var/www/............./web/wp-content/plugins/stop-spammer-registrations-plugin/classes/ss_addtoallowlist.php on line 54

    7 months ago

  • Posted a reply to Can’t change “necessary” text, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, it works :)

    7 months ago

  • Posted a reply to Can’t change “necessary” text, on the site WordPress.org Forums:
    I deleted row from database such as 'cookielawinfo_necessary_settings', 'a:1:{s:21:\"necessary_description\";s:145:\" reinstalled the plugin and now it…

    7 months ago

  • Created a topic, Can’t change “necessary” text, on the site WordPress.org Forums:
    When I tried to save "necessary" text nothing happened…

    7 months ago

  • Posted a reply to The Plugin “Functionality” appears to be abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks :)

    8 months ago

  • Created a topic, The Plugin “Functionality” appears to be abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    The Plugin appears to be abandoned. Please update or r…

    8 months ago

  • Posted a reply to Warning: array_merge, on the site WordPress.org Forums:
    When we saved setting it worked but we can't save settings on 50 websites or…

    9 months ago

  • Created a topic, Notice: Undefined index: strip_comment_, on the site WordPress.org Forums:
    Notice: Undefined index: strip_comment_author_links in…

    9 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined index: verify_ninja_form, on the site WordPress.org Forums:
    it's ok now :)

    10 months ago

  • Created a topic, Notice: Undefined index: verify_ninja_form, on the site WordPress.org Forums:
    With last update 4.3.7 I got an Notice: Undefined inde…

    10 months ago

  • Created a topic, Problem with font awesome, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, after the last plugin update, there are no more aw…

    12 months ago

  • Created a topic, non-collapsible submenu on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, why is the submenu expanded on mobile by default? …

    1 year ago

  • Created a topic, Image and text Carousel add link option disappeared, on the site WordPress.org Forums:
    There is no option anymore to add a custom link using …

    1 year ago

  • Posted a reply to Empty space appears when gallery added, on the site WordPress.org Forums:
    It is ok now. Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to IMPORT Site wide options doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, import with the new update works like a charm.

    1 year ago

  • Created a topic, IMPORT Site wide options doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I tried to IMPORT Site wide options on two web pag…

    1 year ago

  • Created a topic, plugin doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, this plugin does not work.

    1 year ago

  • Posted a reply to Empty space appears when gallery added, on the site WordPress.org Forums:
    Done. Please tell me if is there an option to set the speed of slider…

    1 year ago

  • Posted a reply to Empty space appears when gallery added, on the site WordPress.org Forums:
    By using a form you sent to me there is no option to add an…

    1 year ago

  • Created a topic, Empty space appears when gallery added, on the site WordPress.org Forums:
    I added the gallery module using nimble and everything…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to translate text added with nimble, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, please read this thread at the end. WPML contacted you on JULY 2019 but…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to translate text added with nimble, on the site WordPress.org Forums:
    I already posted to wpml

    1 year ago

  • Posted a reply to How to translate text added with nimble, on the site WordPress.org Forums:
    I also tried to translate through domain and doesn't work function my_text_strings( $translated_text, $text, $domain…

    1 year ago

  • Created a topic, How to translate text added with nimble, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm using WPML to translate web pages but it seems…

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP Fatal error Schema_IDs (return), on the site WordPress.org Forums:
    The same for me. I've been waiting for a long time they will fix this…

    2 years ago

  • Created a topic, Please update plugin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, is there still any chance to update this plugin?

    2 years ago

  • Created a topic, I like this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    I have installed this plugin on some web pages and it …

    3 years ago

  • Posted a reply to The mobile menu is visible but nothing happens when I click it, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, you're right. Woocommerce Poor Guys Swiss Knife plugin causes this issue, I disabled…

    3 years ago

  • Posted a reply to The mobile menu is visible but nothing happens when I click it, on the site WordPress.org Forums:
    Broken link in Mobile issue Troubleshooting => https://www.megamenu.com/articles/troubleshooting/

    3 years ago

  • Created a topic, The mobile menu is visible but nothing happens when I click it, on the site WordPress.org Forums:
    Problem happens only with storefront theme

    3 years ago

  • Created a topic, Just what I was looking for, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin..

    3 years ago

  • Posted a reply to Class ‘WCML_Relevanssi’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    WooCommerce Multilingual fixed the issue. Everything works great now. Thanks for everything.

    3 years ago

  • Posted a reply to Class ‘WCML_Relevanssi’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it works. Thanks

    3 years ago

  • Posted a reply to Class ‘WCML_Relevanssi’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, but what is most interesting is that when I disable Relevanssi plugin then there…

    3 years ago

  • Created a topic, Class ‘WCML_Relevanssi’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    Yesterday I updated some plugins like YoastSeo, WooCom…

    3 years ago

  • Created a topic, Class ‘WCML_Relevanssi’ not found, on the site WordPress.org Forums:
    Updated some plugins like YoastSeo, WooCommerce Multil…

    3 years ago

  • Created a topic, Popup stopped working when WPML was installed, on the site WordPress.org Forums:
    There must be something in conflict between plugins??

    3 years ago

  • Created a topic, Sitemap is not showing since last YoastSEO updated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, sitemap is not showing in all languages since last…

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have a lot of sites that uses qtranslatex and it is not so…

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thank you for your answer but with multi languages sites we should have different…

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    working url https://www.niceart.si/en/sitemap_index.xml non working url https://www.niceart.si/sitemap_index.xml what is the point?

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that will be some kind of cache problem. Generally I can't find the…

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, it seems that everything works great. I just had to reenable two deprecated modules…

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, here is one of them for example http://mastering4.johnymas.info/sitemap_index.xml

    3 years ago

  • Posted a reply to sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, again. I switched back to version 6.2 which works fine for me. So as…

    3 years ago

  • Created a topic, sitemap not showing, on the site WordPress.org Forums:
    I got an error at multiple web pages Error loading st…

    3 years ago