WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 19th, 2015
  • Find me on:
  • Created a topic, PLUG-IN TO BE RETIRED, on the site WordPress.org Forums:
    I have decided to retire this plug-in due to not havin…

    8 months ago

  • Posted a reply to About general issues with this plugin, lack of updates and future support, on the site WordPress.org Forums:
    Jordy please stop spamming this forum. I will have to report you if you post…

    9 months ago

  • Posted a reply to I can insert the links, but they don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Do you have a link to a page with the gallery that I can take…

    11 months ago

  • Posted a reply to Not working with latest WP version, on the site WordPress.org Forums:
    It does work with the latest version of WP. Sorry this entirely free plugin offended…

    12 months ago

  • Posted a reply to Gallery will not link to outside pages, on the site WordPress.org Forums:
    Can you provide a link to a page that has the problem?

    12 months ago

  • Posted a reply to Unsupported link, on the site WordPress.org Forums:
    I don't think you are posting to the right plug-in page. The only thing this…

    1 year ago

  • Posted a reply to links not working in Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    The carousel is overriding the standard WP gallery so our plugin cannot take effect. Unfortunately…

    1 year ago

  • Posted a reply to gallery thumbnail link to download larger image, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, we can't provide support on that.

    1 year ago

  • Posted a reply to Not working with Venture theme, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but that's still not related to our plugin. Our plugin only shows the additional…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not working with Venture theme, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. FYI-I can't see your admin pages. If you are having trouble with portfolio screens…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugging is not working with Divi Theme, on the site WordPress.org Forums:
    Could you provide a link to your site(s) so I can see a page where…

    1 year ago

  • Posted a reply to Links not working in sidebar widget, on the site WordPress.org Forums:
    Check out the comments at https://wordpress.org/support/topic/stopped-working-for-widget/ for info on fixing this.

    1 year ago

  • Posted a reply to Itunes & igroove links don’t work in the gallery, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, it is correct that our plugin won't work with jetpack gallery so that would…

    1 year ago

  • Posted a reply to <span class=\"resolved\" aria-label=\"Resolved\" title=\"Topic is resolved.\"></span>[WP Gallery Custom Links] Are you still updating this plugin, on the site WordPress.org Forums:
    It is being maintained but not further developed (ie no new features). I work to…

    1 year ago

  • Posted a reply to [WP Gallery Custom Links] Links don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Understood. Won’t do that again! Mark, your best bet is to re-read the instructions and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Links don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    If you want to send me a temporary login to your site you can email…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get URL of image, on the site WordPress.org Forums:
    Did you see the Hooks section at https://wordpress.org/plugins/wp-gallery-custom-links/

    1 year ago

  • Posted a reply to Links not working, on the site WordPress.org Forums:
    Email mailjohng@gmail.com with screenshots of your setup and of the url you are redirected to…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to center gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    You should google how to format wordpress gallery or how to center wordpress gallery. This…

    1 year ago

  • Posted a reply to gallery link, on the site WordPress.org Forums:
    It doesn't generate a gallery or a link, it simply changes the links of images…

    1 year ago

  • Posted a reply to Links don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for slow response. Did you resolve this?

    1 year ago

  • Posted a reply to Please help me make this compatible with this theme, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, this is beyond our support realm. Good luck with getting it to work.

    1 year ago

  • Posted a reply to Not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for slow response. Did you resolve this?

    1 year ago

  • Posted a reply to Links not working, on the site WordPress.org Forums:
    The link you provided doesn't work.

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin not working at wordpress 4.9.5, on the site WordPress.org Forums:
    That is not the correct setting. You need to find the right setting - read…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stopped working for widget, on the site WordPress.org Forums:
    @tristadeleon - If your site is doing something different when using mobile it will be…

    1 year ago

  • Posted a reply to Plugin not working at wordpress 4.9.5, on the site WordPress.org Forums:
    The plugin works fine with 4.9.5. Are you sure you have the correct settings on…

    1 year ago

  • Posted a reply to I do not want my gallery links to open in a new tab, on the site WordPress.org Forums:
    When you are in the edit gallery screen and click on one of the images…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stopped working for widget, on the site WordPress.org Forums:
    I just solved Tristadeleon's problems. They hadn't commented the lines out as described above and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stopped working for widget, on the site WordPress.org Forums:
    What 'widget' are you using? If you are using the standard WordPress gallery widget there…

    1 year ago

  • Posted a reply to Stopped working for widget, on the site WordPress.org Forums:
    • Open the file wp-content/plugins/wp-gallery-custom-links/wp-gallery-custom-links.php • Change line 204 (or 205, whichever one begins with…

    1 year ago

  • Posted a reply to When changing one image in Gallery, all other images change also, on the site WordPress.org Forums:
    Did you fix this? It seems to be working on your link?

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work in AMP, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry but we haven't been able to create a version that supports AMP. This problem…

    1 year ago

  • Posted a reply to Links Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    @Vickiejv can you provide a link to the page that isn't working and also a…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to get ‘Title’ attribute to show, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress galleries use the caption rather than title (not sure why). This discussion contains a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    @AprilKk Do you have any gallery plugins installed? Michelle realised that was her problem. If…

    2 years ago

  • Posted a reply to Edit Custom links, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, Sorry for the slow response. Were you able to resolve this? I have a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Both, I'm back in the office now and ready to help. Could you send…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links Not Working, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Michelle. Apologies but I am on a break for Xmas/new year. I will respond…

    2 years ago

  • Posted a reply to WPML pages not opening links, on the site WordPress.org Forums:
    Glad you got it resolved.

    2 years ago

  • Posted a reply to WPML pages not opening links, on the site WordPress.org Forums:
    Both pages seem to work the same to me - the images link to youku…

    2 years ago

  • Posted a reply to WPML pages not opening links, on the site WordPress.org Forums:
    I haven't seen this before. Any chance you could provide a link to a page…

    2 years ago

  • Posted a reply to COLUMNS ISSUE, on the site WordPress.org Forums:
    Does it work if you disable this custom links plug-in? It's odd that you are…

    2 years ago

  • Posted a reply to Don’t know how to make it work, on the site WordPress.org Forums:
    Yes- mailjohng@gmail.com

    2 years ago

  • Posted a reply to COLUMNS ISSUE, on the site WordPress.org Forums:
    Please can you provide a screenshot of how you have set the gallery up and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links won’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Laila, Did you read the instructions at https://wordpress.org/plugins/wp-gallery-custom-links/ ? That gives a good summary…

    2 years ago

  • Posted a reply to Link does not seem to work, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I can't troubleshoot your localhost link.

    2 years ago

  • Posted a reply to Links not working with WP 4.8.2, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Catnip. Was the plugin working before you upgraded WordPress or have you only just…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links not working with EML, on the site WordPress.org Forums:
    Have to admit I'm a little stumped at this point. It's hard to troubleshoot without…

    2 years ago

  • Posted a reply to Links not working with EML, on the site WordPress.org Forums:
    It looks like you have something in your setup that is replacing the standard gallery…

    2 years ago