WordPress.org

Profiles

Joe

Profile picture of Joe
  • Member Since: April 23rd, 2013
  • @joewa1980 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to WP Job Alerts – alerts when closed job is published?, on the site WordPress.org Forums:
    Has free support ended for this plugin? It'd be great to have this answered if…

    24 hours ago

  • Posted a reply to search-function is slow – Compress Database?, on the site WordPress.org Forums:
    Would love to know too about some way to cache the database as each user…

    2 weeks ago

  • Created a topic, WP Job Alerts – alerts when closed job is published?, on the site WordPress.org Forums:
    If we publish an already closed job (perhaps it was fi…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Disable “Apply” button after application, on the site WordPress.org Forums:
    I have managed to answer my own question here using a functions.php edit to limit…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to WP Error when submitting a form containing CPT-onomies content, on the site WordPress.org Forums:
    Other 'real' taxonomies are included in the form, so I assume this is what's throwing…

    3 weeks ago

  • Created a topic, WP Error when submitting a form containing CPT-onomies content, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! We have a 'Taxonomy Dropdown' field in 'WP Job Man…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Disable “Apply” button after application, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Steve, thanks, yes, I just added it. Seems like a logical option! Hopefully they'll…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Disable “Apply” button after application, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible for the job application button to be di…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Disable “Apply” button after application, on the site WordPress.org Forums:
    We have a Gravity Forms add-on - it's called WP Job Manager - Contact Listing…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Disable “Apply” button after application, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible for the job application button to be di…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to background color not applied, on the site WordPress.org Forums:
    HI @haet, thanks for the quick work - problem solved.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to background color not applied, on the site WordPress.org Forums:
    Same happening here. Any ideas?

    4 weeks ago

  • Posted a reply to email only going as plain text, on the site WordPress Support Forums:
    This was a production site issue, so as a workaround we're now using: WP HTML…

    9 months ago

  • Posted a reply to email only going as plain text, on the site WordPress Support Forums:
    Same thing is happening to me since upgrading our transactional email system to SendGrid. We…

    9 months ago

  • Posted a reply to Sending Emails, on the site WordPress Support Forums:
    So this means a contact form on a WordPress site cannot be routed through the…

    9 months ago

  • Created a topic, Looking good, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the Mail Queue tip... I just found 20,000 'Frozen' mails in the outgoing…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected, on the site WordPress Support Forums:
    gavinwatson: it's the code within those malicious files, or the malicious code in modified files…

    1 year ago

  • Posted a reply to One of my wordpress file name changed or deleted automatically, on the site WordPress Support Forums:
    It will be treated as the original file after a while, we renamed it too…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected, on the site WordPress Support Forums:
    That topic is for some reason marked as 'Resolved', however, input from more people experiencing…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    These commands have been invaluable, thanks guys. There are some false positives as predicted, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    Clam AV isn't actually active in our WHM, that's even weirder.

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    Good idea about rioyotto with your suggestion, "right now i copy and rename the link-template.php…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    None of our sites use the same theme and only the non-4.2.2 sites seem uncompromised.

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi dgruhin, from your list I can only see one plugin that is on all…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    Hi csasse, yes the 4.1.1 WP installations are thus far unaffected. I guess the auto-update…

    1 year ago

  • Posted a reply to link-template.php.suspected?, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here on 6 sites running 4.2.2 ... not present on 2 sites running…

    1 year ago

  • Posted a reply to Duplicate emails send to sender, on the site WordPress Support Forums:
    Lovely, cheers Mike, it's clear now what's what.

    2 years ago

  • Posted a reply to Duplicate emails send to sender, on the site WordPress Support Forums:
    Right, got it. The reason I opted to set the BCC limit to 1 was…

    2 years ago

  • Posted a reply to Duplicate emails send to sender, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mike, yes the BBC limit is set to 1. Can you think of any…

    2 years ago

  • Created a topic, Duplicate emails send to sender, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Using on an HTTPS site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Not showing theme's map markers, on the site WordPress Support Forums:
    This was because I was logged in... it shows as expected when logged out. All…

    2 years ago

  • Created a topic, Not showing theme's map markers, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Error: Server returned status code 503, on the site WordPress Support Forums:
    Same error happening all the time... any ideas or has Prizm been discontinued with the…

    2 years ago

  • Created a topic, Post status change to pending when user role changes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to [wpgc_country_name] and other tags do not work, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. The only one that shows is the IP address. Any ideas?

    3 years ago

  • Posted a reply to Version 1.5.2.2 white screen of death, on the site WordPress Support Forums:
    PHP version 5.3.18 SPL enabled I'm in a bit of a hurry so will try…

    3 years ago

  • Created a topic, Version 1.5.2.2 white screen of death, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Error in output..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 99Designs, Design Crowd etc. theme..., on the site WordPress Support Forums:
    I should've mentioned I'm going down the marketplace route with Spotfinder and the plugins mentioned…

    3 years ago

  • Posted a reply to 99Designs, Design Crowd etc. theme..., on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Aaron, actually we run Fundify but for a different site, as you noted it's…

    3 years ago

  • Created a topic, How to make menu items inactive if not a member of a specific level, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, 99Designs, Design Crowd etc. theme..., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Use button to activate a popup via class, on the site WordPress Support Forums:
    I sorted this by adding the id and class of my popup modal to class.php…

    3 years ago

  • Created a topic, Use button to activate a popup via class, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to 'Thanks for your vote'/'You've already voted' popup not popping up, on the site WordPress Support Forums:
    The same behaviour appears in tests with the option enabled and disabled. The vote is…

    3 years ago

  • Created a topic, 'Thanks for your vote'/'You've already voted' popup not popping up, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to MultiStar rating result in comments, on the site WordPress Support Forums:
    We have a custom functions.php file which handles the comment output. I just looked it…

    3 years ago

  • Posted a reply to MultiStar rating result in comments, on the site WordPress Support Forums:
    I'm probably not the best at troubleshooting this as it took me a big bag…

    3 years ago