WordPress.org

Profiles

jodzeee

  • Member Since: July 26th, 2012
  • @jodzeee on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, php7 compatibility, on the site WordPress.org Forums:
    I'm getting the following error when checking to see i…

    1 week ago

  • Posted a reply to PHP7 Compatibility – possible issues to be fixed, on the site WordPress.org Forums:
    Also wondering about PHP 7 compatibility.

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin throwing errors in debug log, on the site WordPress.org Forums:
    FYI: There's a fix is in this thread: https://wordpress.org/support/topic/plugin-breaks-wp-431-with-depricated-constructor/

    4 months ago

  • Created a topic, Easy to use, on the site WordPress.org Forums:
    At one time I had to use two separate plugins for resi…

    4 months ago

  • Posted a reply to PHP 7 Warning, on the site WordPress.org Forums:
    Would love to know if this will be fixed soon.

    5 months ago

  • Posted a reply to Live Traffic showing lost of requests for /autodiscover/autodiscover.xml, on the site WordPress.org Forums:
    I would just whitelist /autodiscover/autodiscover.xml in Wordfence's options "Whitelisted 404 URLs (one per line)" Also…

    5 months ago

  • Posted a reply to Support for Self-signed SSL Certificates, on the site WordPress.org Forums:
    Just wanted to say thanks for your comment, this helped me troubleshoot why it's not…

    7 months ago

  • Posted a reply to Error when updating new role, on the site WordPress.org Forums:
    No ... I should have mentioned that previously. When I create the role by copying…

    7 months ago

  • Created a topic, Error when updating new role, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having trouble creating a new role and making it s…

    7 months ago

  • Created a topic, Lots of features, on the site WordPress.org Forums:
    I love this! I was very surprised how many features ar…

    8 months ago

  • Posted a reply to Drag & drop working only sporadically, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. I disabled all other plugins and also changed my theme…

    8 months ago

  • Posted a reply to Update 2.0 Ruined Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    @brenpace - check auto minify settings in any caching plugins or CDN

    9 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Share icons (font) not loading, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for responding. I'm pretty sure I tried that and it didn't work. I ended…

    10 months ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Share icons (font) not loading, on the site WordPress.org Forums:
    I have the same problem. Did you ever find a fix?

    11 months ago

  • Posted a reply to image import from media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    I was working in a dev environment on my own PC. I had the images…

    12 months ago

  • Posted a reply to Redirect attachment pages not working, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, it was so long ago that I don't remember what it pertained to. I…

    12 months ago

  • Posted a reply to image import from media library not working, on the site WordPress.org Forums:
    It's been awhile since I worked on it, so I barely remember the issue or…

    12 months ago

  • Created a topic, A must-have plugin!, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Does this only work with posts?, on the site WordPress Support Forums:
    Oh geez, never mind. I just installed it and tried it out and it does.…

    12 months ago

  • Created a topic, Does this only work with posts?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Redirect with no trailing slash not working, on the site WordPress Support Forums:
    Okay thanks. Funny ... I was just revisiting this today on my site and bam,…

    1 year ago

  • Created a topic, Redirect with no trailing slash not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Hide Backend NO longer appearing, on the site WordPress Support Forums:
    It has not been taken away. Look in Advanced!

    1 year ago

  • Posted a reply to Hide Admin Area, on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean Hide Backend? If so, look for the links in the top right…

    1 year ago

  • Posted a reply to Hide Backend NO longer appearing, on the site WordPress Support Forums:
    Are you unable to find the feature or is it not working? If you simply…

    1 year ago

  • Posted a reply to Link to setup guide is broken, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. Hopefully the screenshots provided here will be all she needs.

    1 year ago

  • Created a topic, Link to setup guide is broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Hiden backend / Custom login doesn't work, on the site WordPress Support Forums:
    appleisle - on the dashboard, make sure you choose "all" in the top right instead…

    1 year ago

  • Posted a reply to 409 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Have you resolved this? I'm also getting 409 errors after migrating to a new host.…

    1 year ago

  • Wrote a comment on the post 4.5 OMG WTF Post, on the site Support Everything WordPress:
    Can we just put add_filter('jpeg_quality', function($arg){return 100;}); in functions.php and skip the plugin?

    1 year ago

  • Posted a reply to TinyMCE isn't working on my site, on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the follow up. Sorry, I think maybe I was being dumb and thought…

    1 year ago

  • Posted a reply to image import from media library not working, on the site WordPress Support Forums:
    I tried this version and it's not working for me. I swear I did this…

    1 year ago

  • Posted a reply to TinyMCE isn't working on my site, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I can access it and I've tried making changes and saving. I've tried deleting…

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE isn't working on my site, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Trouble setting start date back, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I missed your last message. I ended up going back to the legacy version…

    2 years ago

  • Created a topic, Redirect attachment pages not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to month forward arrow doesn't show, on the site WordPress Support Forums:
    I didn't find a solution and had been waiting to hear back from you. I…

    2 years ago

  • Created a topic, Controlling how long toast message stays visible, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Trouble setting start date back, on the site WordPress Support Forums:
    I've updated to the latest version but I still cannot get it to start "x…

    2 years ago

  • Posted a reply to Heading for day of week is off, on the site WordPress Support Forums:
    I updated to the latest version and the days are in the right spot now.…

    2 years ago

  • Created a topic, Makes an ugly Google Calendar look nice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CSS breaks with new update, on the site WordPress Support Forums:
    I definitely like what you've done with it and will likely use it on other…

    2 years ago

  • Posted a reply to Trouble setting start date back, on the site WordPress Support Forums:
    Calendar start: 4 months before current Earliest event: 1 year before start date Latest event:…

    2 years ago

  • Posted a reply to month forward arrow doesn't show, on the site WordPress Support Forums:
    The months are also wonky ... when I first see your calendar, it's November, if…

    2 years ago

  • Posted a reply to month forward arrow doesn't show, on the site WordPress Support Forums:
    @janepegg1 - Do you have any events in the months before and after? I'm having…

    2 years ago

  • Posted a reply to Trouble setting start date back, on the site WordPress Support Forums:
    No, what I'm saying is those options are not working properly. To be more specific…

    2 years ago

  • Posted a reply to Heading for day of week is off, on the site WordPress Support Forums:
    Well, it's gone now, but I'm pretty sure I checked it and it wasn't working,…

    2 years ago

  • Posted a reply to Heading for day of week is off, on the site WordPress Support Forums:
    I tried to remove/reinstall but it didn't change. To my surprise, I did get my…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update issues, on the site WordPress Support Forums:
    Try this ... I just uninstalled the plugin and did a fresh install (downloaded the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Heading for day of week is off, on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I see what you're saying. I mis-read it and thought you meant you went…

    2 years ago

Plugins