WordPress.org

Profiles

jmkt

Profile picture of jmkt
  • Member Since: July 10th, 2013
  • @jmkt on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Logo Link Opening Home Page in Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I have isolated the problem and it's with a gallery plugin. Thanks for…

    2 months ago

  • Created a topic, Logo Link Opening Home Page in Lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I have just noticed that when I click on the logo…

    2 months ago

  • Created a topic, Not Auto Posting to LinkedIn, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Question about updating the GUIDs, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not saying I am correct but I did update the GUIDs for this very…

    4 months ago

  • Created a topic, Menu Toggle on Larger Screens, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to Error - After upgrading Local Business from version 2.0.5 to 2.0.6, on the site WordPress Support Forums:
    I emailed them about the issue. They have just released version 2.0.7 and all is…

    9 months ago

  • Posted a reply to Latest Update Causes Inability To Customise, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the offer. I use a lot of this companies themes and this seems…

    10 months ago

  • Posted a reply to Latest Update Causes Inability To Customise, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Yes. And with others. It is an issue with the particular them I an…

    10 months ago

  • Created a topic, Latest Update Causes Inability To Customise, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Subject Configuration Error, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for all your comments folks. I certainly have my question answered now so…

    10 months ago

  • Posted a reply to Subject Configuration Error, on the site WordPress Support Forums:
    Would it be possible to modify at the next update that the "subject" warning only…

    10 months ago

  • Posted a reply to Subject Configuration Error, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for all your comments. buzztone - would making the subject a required field…

    10 months ago

  • Created a topic, Subject Configuration Error, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Footer Text Issue, on the site WordPress Support Forums:
    Hi bd, Many thanks. That worked great. Merry Christmas

    12 months ago

  • Created a topic, Footer Text Issue, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Pages with 2 side panels not responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks for your reply. I played around with the templates and noticed it was…

    1 year ago

  • Created a topic, Pages with 2 side panels not responsive, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Grey Box In Place Of Video, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks. Option 1 worked great.

    1 year ago

  • Created a topic, Grey Box In Place Of Video, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Are Settings and Newsletters Saved if Mailpoet Deactivated?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to Nothing Below The Footer When Viewed In Browser, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    1 year ago

  • Posted a reply to Mobile Menu Gone, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Many thanks for your reply. When I checked the CSS I realised I had…

    1 year ago

  • Posted a reply to FAQ Order & Decoration Circle, on the site WordPress Support Forums:
    No problem. Hope you get things sorted out.

    1 year ago

  • Posted a reply to FAQ Order & Decoration Circle, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, When you publish each individulual question (FAQ)you should then be able to go to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Will Layout with all content comeback if I deactivate plugin and reactivate, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Many thanks for your reply. I took the jump and all was fine :).…

    1 year ago

  • Posted a reply to FAQ Order & Decoration Circle, on the site WordPress Support Forums:
    I'm assuming that you published the FAQ that you wrote. After you write each new…

    1 year ago

  • Created a topic, Mobile Menu Gone, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Googlebot accesses files CSS and JS., on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Had similar emails re half of my sites. All that is in my robots.txt…

    1 year ago

  • Posted a reply to FAQ Order & Decoration Circle, on the site WordPress Support Forums:
    Rather than introduce another plugin you can order your questions using the date or time…

    1 year ago

  • Posted a reply to Nothing Below The Footer When Viewed In Browser, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry goo.gl/93Tphn and snag.gy/T4B8R.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to Nothing Below The Footer When Viewed In Browser, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Thanks for getting back. Here is a link (http://goo.gl/93Tphn)to a trial newsletter we preoduced…

    1 year ago

  • Created a topic, Will Layout with all content comeback if I deactivate plugin and reactivate, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Are Settings and Newsletters Saved if Mailpoet Deactivated?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Nothing Below The Footer When Viewed In Browser, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Ameding Padding for Every Testimonial, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Sharing Using Twitter - Code in Title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Deactivation of "Panels" plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums:
    Found the answer. https://wordpress.org/support/topic/xml-parsing-error-xml-or-text-declaration-not-at-start-of-entity-1?replies=6 Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi baynado, Your sitemap looks fine now. Did you find the problem?

    2 years ago

  • Created a topic, XML Parsing Error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to The Modified Version on your WordPress system, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the advice. Not sure though if you mean I should totally delete wp-config-sample.php…

    2 years ago

  • Created a topic, The Modified Version on your WordPress system, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Copy Backup to remote storage, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, That's a shame but thanks for the info.

    2 years ago

  • Created a topic, Copy Backup to remote storage, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Same Ad In Multiple Categories, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, No Pre-Header Menu on Small Screens, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Active colour for menu item, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks. That did the trick.

    2 years ago

  • Posted a reply to Active colour for menu item, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, http://roofer.colintonwebsitedesign.com/ Thanks

    2 years ago

  • Created a topic, Active colour for menu item, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup and Restore Plugins, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks James. I'll give it a go.

    2 years ago