WordPress.org

Profiles

  • Member Since: April 3rd, 2008
  • @jimhu on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Great! Looks like you need to clean up some of the diagnostics still. I'll try…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Just got back from a seminar. Looking at your site, try this. Change line 179…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Aargh. The stupid wordpress site changed all the straight quote marks to curly ones. That's…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    At least it's now showing that the getQueryFromOptions method is being called, even if it's…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Did you roll back the other changes first? What I see on your site now…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    So not even any output from putting the diagnostic above the if statement?!! That makes…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    What I now think is happening: the options are loading into $this->options, so something is…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    question: what version of php is running on your install?

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    OK got it. I have a meeting now, so I'll get back to you later.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    OK, that means it's not seeing what's in the wp_options. The wp_options data is supposed…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, the backtick doesn't belong. It's an unclosed tag from the markup here.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Based on what's in your database, it looks like the correct query is in the…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    Just fyi, I've been looking at the code. Nothing to suggest yet.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    That's looking like what I feared you were describing. I'm going to review the code…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Plugin is not using the query field, on the site WordPress.org Forums:
    You mean it's searching pubmed for the word "Profs"? I need more information to understand…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to SSL Connection, on the site WordPress.org Forums:
    This looks like php may not have the openssl extension enabled. Can you test that?…

    1 month ago

  • Committed [1836900] to Plugins Trac:
    add back missing j2s files

    3 months ago

  • Committed [1836887] to Plugins Trac:
    add back missing j2s files

    3 months ago

  • Committed [1836880] to Plugins Trac:
    prepare for 1.07 release

    3 months ago

  • Committed [1836867] to Plugins Trac:
    add back missing j2s files

    3 months ago

  • Committed [1836845] to Plugins Trac:
    commit 1.06; change pdb remote loading path

    3 months ago

  • Committed [1836841] to Plugins Trac:
    commit 1.05; change pdb remote loading to use https

    3 months ago

  • Committed [1836827] to Plugins Trac:
    updating jsmol2wp to 1.04

    3 months ago

  • Committed [1836825] to Plugins Trac:
    updating jsmol2wp; no tag yet

    3 months ago

  • Posted a reply to Superscript in article title not displaying correctly, on the site WordPress.org Forums:
    I just pushed a new version to handle this. It took me a little while…

    4 months ago

  • Committed [1830696] to Plugins Trac:
    version 1.2. preserves html in Article Titles and Abstracts

    4 months ago

  • Posted a reply to Not display most recent and correct number of list, on the site WordPress.org Forums:
    I don't have a javascript powered version. Might be interesting to try to translate it…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot get list to show using grant number as search term, on the site WordPress.org Forums:
    I assume you tried just hitting Save Changes on the queries admin page to force…

    4 months ago

  • Posted a reply to Conference not displaying all details, on the site WordPress.org Forums:
    Not this plugin, clearly. But it did lead me to look at your site. WP…

    4 months ago

  • Created a topic, Version 1.1 released, on the site WordPress.org Forums:
    I tested this on 4.9.4 using php 7.2. I have not teste…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not display most recent and correct number of list, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the suggestions. I just pushed a new version. I may have squashed most…

    4 months ago

  • Committed [1822325] to Plugins Trac:
    version 1.1 forgot to update the tested up to field

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot get list to show using grant number as search term, on the site WordPress.org Forums:
    So much for my hope that it had magically fixed itself... It's getting the right…

    4 months ago

  • Posted a reply to bold_list undefined variable on line 180, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry I missed this ticket until now. The line you highlighted is a debugging statement.…

    4 months ago

  • Posted a reply to Cannot get list to show using grant number as search term, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Linda, Sorry for the slow reply. I saw this but it got buried by…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not display most recent and correct number of list, on the site WordPress.org Forums:
    Something odd happened to my site this AM. Yesterday the references were gone on this…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not display most recent and correct number of list, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the report. Looks like I will have to debug on my end. I'll…

    4 months ago

  • Posted a reply to Updating to https?, on the site WordPress.org Forums:
    Good idea. I am way behind on doing an update, but that should be easy.

    2 years ago