WordPress.org

Profiles

jchambo

Profile picture of jchambo
  • Member Since: March 15th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "User Login Not Working suddenly?", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: I resolved the issue. Change the BASE DN to the following: Let's say your…

    3 months ago

  • Created a topic, Great plugin, MUST NEEDED for Intranet sites, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "ERROR: Please Enter Your Password after trying to Sign In", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: I resolved the issue. Change the BASE DN to the following: Let's say your…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 - ERROR: Please enter your password.", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: I resolved the issue. Change the BASE DN to the following: Let's say your…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Unable to configure authorization by Group(s)", on the site WordPress Support Forums:
    SOLUTION: I resolved the issue. Change the BASE DN to the following: Let's say your…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Unable to configure authorization by Group(s)", on the site WordPress Support Forums:
    cwolff, Thanks for posting, but you're not being very clear here. What was the "Base…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 - ERROR: Please enter your password.", on the site WordPress Support Forums:
    Just to be clear, the error I am receiving once trying to sign in is…

    3 months ago

  • Created a topic, ERROR: Please Enter Your Password after trying to Sign In, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 - ERROR: Please enter your password.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about that, here is my log: http://pastebin.com/gVjp0Jn0

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 - ERROR: Please enter your password.", on the site WordPress Support Forums:
    ^ Those are my logs you requested. Sorry for the delay. But they didn't really…

    3 months ago

  • Posted a reply to "User Login Not Working suddenly?", on the site WordPress Support Forums:
    I too am having this issue. The initial first time login fails, but it creates…

    3 months ago

  • Posted a reply to "WP 4.0 - ERROR: Please enter your password.", on the site WordPress Support Forums:
    I too, am having this exact issue. Any idea on solving it? Specs: Windows Server…

    5 months ago

  • Created a topic, Filter includes Authors that have Revised Posts, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Add Filter in Posts / Articles section to only show Posts by specific User Group, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Plugin Doesn't Work at All, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Show post count by author by week, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Specific Search Term Returns HTTP 500 Error Message", on the site WordPress Support Forums:
    Update: It is now happening with the word "WiFi" and a few other words. Any…

    8 months ago

  • Created a topic, Specific Search Term Returns HTTP 500 Error Message, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Simple LDAP Login Error: Your LDAP credentials are correct, but you are not..., on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, Exactly what I needed!, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Doesn't appear to work with IE8, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Post content shows, even though restricted by a Group, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Creating New Group Sets Permissions Automatically on All Users / Cannot Deselect, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    I am the admin for the server. There is no server issue at all. I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Every wp-admin/ page works perfectly fine. It's just the wp-admin/index.php file that is drawing a…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding, I greatly appreciate it. However, I've already tried all 3 of those…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    OK so I was finally able to get the DEBUG (true) (enabled in wp-config.php file)…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    UPDATE: So I found on a Forum to add the following code into Line #2…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Creating new role generates Are you sure you want to do this? error message", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like it worked! Thank you for this plugin and thank you for taking the…

    12 months ago

  • Created a topic, Creating new role generates Are you sure you want to do this? error message, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Doesn't work with 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Looking for same issue.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Blank White Screen after signing into WP-Admin page", on the site WordPress Support Forums:
    Alright i'm not sure what happened but the issue resolved itself. I think it may…

    12 months ago

  • Created a topic, Blank White Screen after signing into WP-Admin page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Great Plugin, Exactly what I needed!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a new ticket, #28066, in Core Trac:
    Updating Page or Post after inserting Anchor causes Anchor to disappear

    1 year ago

  • Posted a reply to "Alignment is off for Button", on the site WordPress Support Forums:
    Greetings Arif, Looks like your plugin update does add an option for button color, however,…

    1 year ago

  • Created a topic, Alignment is off for Button, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Posts Only Show in Sub Categories, Missing from Parent Category, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Video appears Stretched Vertically", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately I cannot. You may receive other complaints. Not sure if it's a theme conflict…

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress Default Video does NOT play in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, this is a Theme issue.

    1 year ago

  • Created a topic, Shortcode Presets do not Save, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Piece of Junk, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Video appears Stretched Vertically, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Display Categories only on Page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Where do I paste the PHP Code in my theme?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Seeking "Was this Helpful" Plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to Clear or Remove Tag History in WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    I think I figured it out... I had to go to: Articles > Tags and…

    1 year ago

  • Created a topic, How to Clear or Remove Tag History in WordPress, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress Default Video does NOT play in IE8, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.6 Video Player not working in IE8", on the site WordPress Support Forums:
    I am also having this issue. Has anyone found a fix? IE8 / WordPress 3.8.1…

    1 year ago