WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 3rd, 2016
  • Find me on:
  • Posted a reply to Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    You're right. No problem on incgonito mode. It should be fixed. Thank you @ajay

    6 months ago

  • Posted a reply to Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    I changed it back to Rounded thumbails, you can doublecheck it (cache purged).

    6 months ago

  • Posted a reply to Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    It's because I'm using the Runded thumbnails with CSS grid option instead of Rounded thumnails.

    6 months ago

  • Posted a reply to Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    @ajay It's not fixed on my end. 1) The problem only happens with Styles >…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    It didn't work. I cleaned cache on both web and browser.

    6 months ago

  • Created a topic, Missconfiguration of images, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Related post images are being shown like this: ht…

    6 months ago

  • Posted a reply to Missconfigurations from last updates, on the site WordPress.org Forums:
    Update: number 3 from last post doesn't work either. So far, the only fix I've…

    7 months ago

  • Posted a reply to Missconfigurations from last updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again. 1) The problem gets fixed when disabling "Cache posts only" (General tab); without…

    7 months ago

  • Posted a reply to Missconfigurations from last updates, on the site WordPress.org Forums:
    It showing 5 related posts again (instead of 8). What it throws: QUERY: SELECT wp_posts.ID…

    7 months ago

  • Posted a reply to Missconfigurations from last updates, on the site WordPress.org Forums:
    It seems to be working again after disable and enable back the option: "Related posts…

    7 months ago

  • Created a topic, Missconfigurations from last updates, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I'm experimenting some missconfigurations since t…

    7 months ago

  • Posted a reply to What’s new in Hiero 1.8.4?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @kharisblank

    9 months ago

  • Posted a reply to What’s new in Hiero 1.8.4?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again. 1) Are these all* the changes made from Hiero 1.8.3 to 1.8.4? https://themes.trac.wordpress.org/changeset/138203/hiero/1.8.4?old=138203&old_path=%2Fhiero%2F1.8.3…

    9 months ago

  • Posted a reply to Visited link colors, on the site WordPress.org Forums:
    That's the same code than above @kharisblank

    9 months ago

  • Posted a reply to Visited link colors, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @kharisblank That doesn't work for me as the post's title get the same blue…

    10 months ago

  • Created a topic, Visited link colors, on the site WordPress.org Forums:
    How can I change the red by default in visited links? …

    10 months ago

  • Posted a reply to Link Word Colour, on the site WordPress.org Forums:
    When I do that, post's title get the visited link color too (although I haven't…

    10 months ago

  • Created a topic, What’s new in Hiero 1.8.4?, on the site WordPress.org Forums:
    More compatibilities with WordPress 5.5? Where can I …

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    @pcosta88 The post of the example is indexed again finally, but I think it's because…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the implication Carl. I really appreciate it. Settings are as you recommend.…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Just in case you wonder this might be a manual misconfiguration on my end: https://ibb.co/Pcg07cL

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    @devnihil @jeroenrotty On Google Site Tools it says that the url that I gave you…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you Carl. That's what I did. Still not fixed though. https://wordpress.org/support/topic/sitemap-97/#post-13478701

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    I disabled, cleaned cache and enabled sitemap again to create a new sitemap. https://yoast.com/help/sitemap-does-not-update/ Is…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @jeroenrotty I'm taking care of it. Do you know if the plugin has an…

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    It's not new. It's around 10 years old. Top-ranked since then.

    10 months ago

  • Posted a reply to Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Example: https://www.saberespractico.com/geografia/capitales/paises-y-capitales-de-oceania/ Google search warning issue: https://ibb.co/C9ywFcF As you can see, the reference url is:…

    10 months ago

  • Created a topic, Sitemap, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I just migrated my website to a new server and Go…

    10 months ago

  • Posted a reply to Cloudflare’s Rocket Loader and comments reply issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @alexmarinos , thanks for the help and sorry for the late reply. Where did…

    10 months ago

  • Posted a reply to Broke my site (content and images don’t show after restoring backup), on the site WordPress.org Forums:
    I did contact support 3 hours ago. Still waiting for the senior support to explain…

    10 months ago

  • Posted a reply to Broke my site (content and images don’t show after restoring backup), on the site WordPress.org Forums:
    I was able to have the images and content back again reactivating nginx and memcached…

    10 months ago

  • Created a topic, Broke my site (content and images don’t show after restoring backup), on the site WordPress.org Forums:
    As it's been HOURS since I reported the issue to SiteG…

    10 months ago

  • Created a topic, TCF 2.0, on the site WordPress.org Forums:
    Does this plugin works for IAB TCF 2.0? Thanks in adv…

    10 months ago

  • Created a topic, It didn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I created a child theme following a guide about this p…

    11 months ago

  • Created a topic, What’s new in Hiero 1.8.3?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. If you don’t mind, I would like to know what is ne…

    11 months ago

  • Created a topic, WP struggles editing/updating/sticking posts, on the site WordPress.org Forums:
    From some months now my websites struggle navigating o…

    1 year ago

  • Created a topic, Blank website when Query Monitor Plugin activated, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team. Is this a regular problem (to see my whole w…

    1 year ago

  • Created a topic, Don’t insert cookies until users accepts them, on the site WordPress.org Forums:
    Hi again team! I display ads in different parts of th…

    1 year ago

  • Posted a reply to Do cookies insert before “accepting” them?, on the site WordPress.org Forums:
    THANK YOU @webtoffee !

    1 year ago

  • Created a topic, Do cookies insert before “accepting” them?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi team! I just want to know if cookies insert before…

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work on my website, on the site WordPress.org Forums:
    I'll start updating mySQL. If doesn't work, I'll try your alternative. Thanks for the superQUICK…

    1 year ago

  • Posted a reply to Doesn’t work on my website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @ajay 1) The plugin DOES NOT work on this website: learnertrip.com (I just reinstalled…

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn’t work on my website, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @webberzone I use this plugin in other websites wi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Ahora sí @almendron El script se muestra con comillas y funciona la opción de responder…

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Hola @almendron He probado ambas cosas y ninguna funciona. 1) Aunque ponga comillas simples, sigue…

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Sí, W3 Total Cache.

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Lo sé @almendron . Y así está en functions.php; PERO si visitas el código fuente…

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Hola de nuevo @almendron Me dicen desde Cloudflare que el atributo tiene que mostrarse con…

    1 year ago

  • Posted a reply to Las respuestas a comentarios no funcionan con Rocket Loader de Cloudflare, on the site Foros de soporte:
    Tampoco funciona. Ni utilizando esa ruta, ni esta: Voy a contactar a Cloudflare de nuevo…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cloudflare’s Rocket Loader and comments reply issue, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @romanbon , but for some reason it doesn't work for me. :/

    1 year ago