Profiles

  • Member Since: January 31st, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to Multiple previously used codes sent in header response, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks again Jeff - I think we can mark this as resolved, it doesn't seem…

  • Posted a reply to Multiple previously used codes sent in header response, on the site WordPress.org Forums:
    Normally I would agree with you, but all 3 codes show up when the plugin…

  • Created a topic, Multiple previously used codes sent in header response, on the site WordPress.org Forums:
    Even though we only have one GA code specified in the …

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    It seems pretty clear at this point that this issue is very specific to one…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage Yes, we are using both a staging and a production environment. I would appreciate…

  • Posted a reply to We’re Back! Latest release addresses PHP 8.1 incompatibilities – more to come, on the site WordPress.org Forums:
    Can I ask where you pushed out this new release to? Presumably you are referring…

  • Created a topic, Fatal Error in Debug Mode, on the site WordPress.org Forums:
    The latest version of Document Gallery produces a Fata…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage I have submitted the relevant HTTP requests to that form. Definitely looks to me…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage No success as of yet. I did go through and compare the server configuration…

  • Posted a reply to Issue with update 3.36.0 – slider not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    This was an issue for me as well. The CSS hot fix provided by @htmgarcia…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage It happens on both the Staging and Production version of the same site in…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage There are no Critical issues reported on the Site Health Status tool. I went…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage Thanks for the reply. Yes, I have tried the same setup process since upgrading…

  • Posted a reply to Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Adam- Thank you for your response. My response has been submitted privately. Tried it…

  • Created a topic, Fatal error while activating site: Missing site_id or site_code, on the site WordPress.org Forums:
    When activating a fresh copy of Google Site Kit, after…

  • Created a topic, 3.1.1 warnings in PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    My PHP 8.1 error logs are filling up with these warnin…

  • Created a topic, Errors in PHP 8.1, on the site WordPress.org Forums:
    All-In-One Event Calendar version 3.0.0 running on PHP…

  • Created a topic, Conflicts with WP File Download Addon 4.5.27 and up, on the site WordPress.org Forums:
    Just wanted to let you know there is a critical error/…

  • Created a topic, Using a JWT to retrieve protected posts from wp-json, on the site WordPress.org Forums:
    I can't seem to find any documentation about this on t…

  • Posted a reply to Title Separator doesn’t save, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you @mikes41720 . After further investigation, I found this was caused by a conflict…

  • Created a topic, Title Separator doesn’t save, on the site WordPress.org Forums:
    There appears to be a bug in Yoast SEO 16.9 whereby th…

  • Created a topic, nice plugin, responsive support, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin works great, and in the rare cases where there …

  • Created a topic, 1.18.0 broke css, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to 1.18.0, the social media icons show…

  • Posted a reply to Your site could not complete a loopback request, on the site WordPress.org Forums:
    Looks good, thanks!

  • Created a topic, works, on the site WordPress.org Forums:
    This is a simple little solution that actually works. …

  • Posted a reply to Your site could not complete a loopback request, on the site WordPress.org Forums:
    WordPress 5.5 Product Reviews Import Export (Basic) 1.3.8 PHP 7.4 https://imgur.com/a/rPdNRDa

  • Created a topic, Your site could not complete a loopback request, on the site WordPress.org Forums:
    When this plugin is active, our Site Health screen dis…

  • Created a topic, Multiple tracking codes false positive, on the site WordPress.org Forums:
    Just a heads up - the method this plugin uses for dete…

  • Created a topic, abandoned?, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin hasn't been updated for 2 years. Is it aba…

  • Posted a reply to Version 4.03.06 strips all theme CSS from forms, on the site WordPress.org Forums:
    Well, I thought this was resolved, but it seems the effect was temporary. So, toggling…

  • Posted a reply to Version 4.03.06 strips all theme CSS from forms, on the site WordPress.org Forums:
    @njones35 Thank you for the reply. It turns out we had the "Override the styling"…

  • Created a topic, Version 4.03.06 strips all theme CSS from forms, on the site WordPress.org Forums:
    Installed version 4.03.06 today and noticed that ALL t…

  • Posted a reply to Removing message with private content, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue. This feature does not appear to work. [wppcp_private_content message=''][formidable id=23][/wppcp_private_content] [wppcp_guest_content message=''][formidable id=8][/wppcp_guest_content]…

  • Created a topic, v2.3 bug report (so far), on the site WordPress.org Forums:
    I spent the better part of today trying to get 2.3 and…

  • Created a topic, simple to configure but still powerful, on the site WordPress.org Forums:
    This is a great plugin that does what it says. The boo…

  • Posted a reply to massive cache, on the site WordPress.org Forums:
    Wow thanks for the supersonic response. That definitely helps and I'm grateful that it helps…

  • Created a topic, massive cache, on the site WordPress.org Forums:
    So it appears that on high traffic sites, this plugin …

  • Created a topic, Modified plugin file, on the site WordPress.org Forums:
    A malware scanner (Wordfence) recently flagged a file …

  • Posted a reply to Site Killer, on the site WordPress.org Forums:
    Retested. Looks like it works now. Possibly fixed by accident, or the conflicting plugin had…

  • Posted a reply to do_shortcode does not work with UM login, on the site WordPress.org Forums:
    @suiteplugins Thanks for the reply. Yes it loads the form but it does not have…

  • Created a topic, do_shortcode does not work with UM login, on the site WordPress.org Forums:
    Using the [ultimatemember form_id=505] shortcode works…

  • Posted a reply to You have version 10.1.2 installed. Update to 10.1.2., on the site WordPress.org Forums:
    To be fair, the issue is NOT with the unmentionable version of this plugin, it…

  • Posted a reply to You have version 10.1.2 installed. Update to 10.1.2., on the site WordPress.org Forums:
    I have the same issue, on a basic shared hosting site with no cache. Yoast…

  • Created a topic, Site Killer, on the site WordPress.org Forums:
    WARNING. This kills /wp-admin the instant it is Activa…

  • Posted a reply to Admin view css breaking behind an amazon load balancer, on the site WordPress.org Forums:
    Turns out this was caused by a DNS-level Cloudfront route that I wasn't aware of…

  • Posted a reply to Wordfence breaks behind load balancer, on the site WordPress.org Forums:
    Thinking that maybe it really was a plugin CSS issue I started poking around in…

  • Posted a reply to Wordfence breaks behind load balancer, on the site WordPress.org Forums:
    Elastic Beanstalk* actually, but it's essentially the same thing. Elastic Beanstalk just tells Amazon to…

  • Created a topic, Wordfence breaks behind load balancer, on the site WordPress.org Forums:
    I'm trying to move a client off Defender and on to Wor…

  • Posted a reply to Menu Settings missing, on the site WordPress.org Forums:
    @findingitontheway Yes, but not with native Ultimate Member. Had to install the "If Menu" plugin…

  • Posted a reply to Works great with CF7, on the site WordPress.org Forums:
    Advanced noCaptcha & invisible Captcha