WordPress.org

Profiles

jayo

Profile picture of jayo
  • Member Since: June 15th, 2008
  • @jayo on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Blank Pages Cached (When no trailing slash), on the site WordPress Support Forums:
    Tech support at our hosting company tweaked server settings to force the URLs with trailing…

    4 months ago

  • Posted a reply to Draft Permalinks, on the site WordPress Support Forums:
    Got the same issue here. Aside from just saving draft, Im seeing that even if…

    4 months ago

  • Created a topic, Blank Pages Cached (When no trailing slash), on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to New feature of create sitemap on the fly will need too much resources?, on the site WordPress Support Forums:
    Same question here. I'll wait for some feedback before upgrading.

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook OpenGraph issues, on the site WordPress Support Forums:
    The recent update seemed to fix this issue for us.

    3 years ago

  • Posted a reply to Facebook OpenGraph issues, on the site WordPress Support Forums:
    You know what, we only tested in preview mode, not live. So, can't confirm it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Facebook OpenGraph issues, on the site WordPress Support Forums:
    ^^ Thanks for the replay jrf. We use a in-house built theme. But, seems to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Facebook OpenGraph issues, on the site WordPress Support Forums:
    Do not see a pattern between authors, editors, etc. Trying to narrow it down.

    3 years ago

  • Created a topic, Facebook OpenGraph issues, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Site Stats leads to 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Working for you guys now? Not me :(

    3 years ago

  • Posted a reply to Clicking on Site Stats Summaries links leads to 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    Not for me.

    3 years ago

  • Posted a reply to Clicking on Site Stats Summaries links leads to 404 error, on the site WordPress Support Forums:
    glad its just not me. lol May be error across the board. Anyone else?

    3 years ago

  • Posted a reply to Images are not optimized, on the site WordPress Support Forums:
    This didnt work for me. I call popular posts via sidebar Widget... how do you…

    3 years ago

  • Posted a reply to oEmbed or video Embed code with custom field, on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help with this?

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    Ok sorry, I get what you're saying. Didn't noticed the opening "{" that was added.

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Roaning Elepants... Does the trailing "}" in your code, replace the one that wasn't…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    ^^ which version you using? The previous one seems like, the XML map is broken.

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    ^^ yea saw that. Not sure how to modify code to fix tho

    3 years ago

  • Posted a reply to Invalid date in sitemaps, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Peter, getting same result... Errors when I test in Google webmaster tools.

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    ^^ thnx for the info. Hopefully a simplier solution will be found soon

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress SEO by Yoast] XML sitemap with wrong date format, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone found a solution?

    3 years ago

  • Posted a reply to Invalid date in sitemaps, on the site WordPress Support Forums:
    Tried this... didnt seem to work. Any other suggestions?

    3 years ago

  • Posted a reply to Image preview function broken regardless of theme, on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Anything?

    4 years ago

  • Created a topic, Fullscreen? Galleria Galleria, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Jetpack Contact Form - Sending to multiple email addresses, on the site WordPress Support Forums:
    Yea I was trying to figure this out to. Anyway to add multiple recipients?

    4 years ago

  • Created a topic, oEmbed or video Embed code with custom field, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Oembed + custom fields, on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Im trying to get this to work too Tried using this, but doesn't work.…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack by WordPress.com] [Jetpack 1.2.4] Stats Reset?, on the site WordPress Support Forums:
    I realizied that two different blog IDs have been created for my blog. I set…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] [Jetpack 1.2.4] Stats Reset?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack] Video Embed Width No Longer Working, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for posts guys. Glad it's just not me, lol. Hopefully it's fixed with another…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Jetpack] Video Embed Width No Longer Working, on the site WordPress Support Forums:
    Had to downgrade to previous version to fix it. Let me know if anyone has…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack] Video Embed Width No Longer Working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Photo Galleria] :Photo Galleria + WP Supercache, on the site WordPress Support Forums:
    Or, maybe it conflicting with Contact Form 7? I read there may be conflicts there?

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: Photo Galleria] Only load javascript and css on gallery page, on the site WordPress Support Forums:
    Id like to know to.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Photo Galleria] :Photo Galleria + WP Supercache, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to WordPress Failure, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I think I resolved it. Thanks for the tip.

    5 years ago

  • Created a topic, WordPress Failure, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Order By Random?, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, here's the code here: http://pastebin.com/NVpCSifZ

    5 years ago

  • Created a topic, Order By Random?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to More stats frustration, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the reply James. Appreciate the info.

    6 years ago

  • Posted a reply to More stats frustration, on the site WordPress Support Forums:
    Agreed. Id say let us use WP-stats, and not force us onto their new plugin.…

    6 years ago

  • Posted a reply to WP-Stats vs Jetpack - Bring Back WP-Stats, on the site WordPress Support Forums:
    We should do a poll, or petition to bring the old one back!

    6 years ago

  • Posted a reply to WP-Stats vs Jetpack - Bring Back WP-Stats, on the site WordPress Support Forums:
    I agree on bringing it back. Jetpack is ok,and works fine. But why discontinue use…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    yea works for me too now, after adding Jetpack.

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    I had noticed that people are having problems with their WordPress.com stats as well. Maybe…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    Update from the plugin website after I made a comment If you look closer, the…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    yep, the issue I had before was because I had set the days to one…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    Popular Posts has been working fine - until today. Now, no posts are being displayed.…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts] Popular Posts Output Disappears, on the site WordPress Support Forums:
    Let me know... it seems to be happening every day around 4pm pst, or late…

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WordPress.com Popular Posts}, on the site WordPress Support Forums:
    Do you ever have problems with the popular headlines disappearing sometimes?

    6 years ago