WordPress.org

Profiles

janbletz

Profile picture of janbletz
  • Member Since: August 13th, 2010
  • @janbletz on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Conflict with Customizer/Slider 2014 theme, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure, but here seems to be a conflict with this pl…

    20 hours ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    ok, thank you again!

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I feel I'm taking up a lot of your time - sorry. Are you saying…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I know. I have regisetered myself with my emailaccount jan@xs4all.nl on my wordpress site.…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    BTW: if I do let users register by social login (and uncheck the abovementioned option),…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I understand (I think). But I only want registered users to log in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    That's what I meant... Sorry! See screenporint, these are my settings:

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I had this activated already. I can login using FB/LinkedIn. Only G+ doesn't work.

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I deactivated ALL! Even Buddypress, but I stll couldn't login with G+. SO I don't…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    Mmmm.. I'm afraid to say I still have this problem. I have tried deactivating every…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Hide ‘social account linking’ link, on the site WordPress.org Forums:
    Fixed in the update! Thank you! Jan

    3 weeks ago

  • Posted a reply to G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    I fixed it by optimizing the database tables with the plugin WP Optimzie. No idea…

    3 weeks ago

  • Created a topic, G+ Social Login not working anymore, on the site WordPress.org Forums:
    All of a sudden, it is not possible to login with my G…

    3 weeks ago

  • Created a topic, Hide ‘social account linking’ link, on the site WordPress.org Forums:
    Not a big deal, but I'm wondering: I find it strange …

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Hide button in profile, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, I will try this.

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Images distorted unless page is refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Will do!

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Images distorted unless page is refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Yes... OK, I'll look into it. Thanks! Jan

    4 weeks ago

  • Posted a reply to What happened to the BuddyPress Profile page?, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, solved!

    1 month ago

  • Created a topic, What happened to the BuddyPress Profile page?, on the site WordPress.org Forums:
    I have checked the 'Enable social account linking at B…

    1 month ago

  • Posted a reply to Link not working, on the site WordPress.org Forums:
    That solved the problem. Thank you!

    1 month ago

  • Created a topic, Link not working, on the site WordPress.org Forums:
    Not a big problem, but I noticed that links in the ima…

    1 month ago

  • Created a topic, Images distorted unless page is refreshed, on the site WordPress.org Forums:
    Not a big problem, but I noticed images in a post or p…

    1 month ago

  • Created a topic, Still works well!, on the site WordPress.org Forums:
    I had some trouble installing this plugin. probably be…

    3 months ago

  • Created a topic, Hide button in profile, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Does what it's supposed to do, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Highly recommended, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with chrome?, on the site WordPress Support Forums:
    You are right (of course). Cache-problem. Thank you for this great plugin and great service!…

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict with chrome?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to How to remove "Sorry, comments are closed for this post"?, on the site WordPress Support Forums:
    There is indeed! Thank you very much... this theme keeps getting better and better :-)

    7 months ago

  • Posted a reply to How to remove "Sorry, comments are closed for this post"?, on the site WordPress Support Forums:
    I'd like to do this too. How did you manage to do this? I tried…

    7 months ago

  • Created a topic, User/password login in sidebar widget, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Excellent theme, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Catlist order by title not working in version 0.62, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Columns messed up in version 2.10 of WC, on the site WordPress Support Forums:
    It works. See http://www.respons.co.nl/winkel Probably becaue I changed the custom css (not quite sure, it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange messages if fields are left open, on the site WordPress Support Forums:
    See the FAQ: https://wordpress.org/plugins/wpgform/faq/

    2 years ago

  • Posted a reply to Strange messages if fields are left open, on the site WordPress Support Forums:
    Solved this... sorry. I added ?hl=nl to the URL and all mesaages are in Dutch…

    2 years ago

  • Created a topic, Strange messages if fields are left open, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    I tried option 'replace non-alphanumeric...'. Indeed, this greatly speeds up things. Bulk tagging works fine.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    It works fine! In my case, Automatic Bulk Tagging is still a bit troublesome (I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    That worked! Of course, I'd love to test your plugin. Jan

    2 years ago

  • Created a topic, FontAwesome in widget?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I do have a lot of keywords (1322). I tried to change the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    OK, thank you for looking into my problem. Maybe it'll go away by itself ;-)…

    3 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    1) Have you tried deactivating all other plugins? Yes, doesn't change anything. 2) What's your…

    3 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    The keyword isn't deleted, no matter what I do! I can't even edit it, once…

    3 years ago

  • Posted a reply to Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! Tried that, but doesn't work. No problem: I make a backup of the…

    3 years ago

  • Created a topic, Delete tags - not working, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to UTCW's CSS overrules my theme's CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Great, thank you ever so much!

    3 years ago

  • Posted a reply to UTCW's CSS overrules my theme's CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, I think I'm almost there! But: if I enter `ul.sidebar-tabs li a, .warea…

    3 years ago

  • Posted a reply to UTCW's CSS overrules my theme's CSS, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your kind help. But I'm afraid this doesn't do the trick. (Take…

    3 years ago