WordPress.org

Profiles

jaco44

Profile picture of jaco44
  • Member Since: February 2nd, 2013
  • @jaco44 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Feature request, on the site WordPress Support Forums:
    I understand, thanks for the quick reply Henry. I have read your explanation in the…

    2 months ago

  • Created a topic, Feature request, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, How to download v3.7, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, v.3.7.1 bug/theme conflict, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Feature Request- Mute Groups, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Case sensitive feature request, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Gallery images open but not single images, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Adding in an image after deleting text, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here, I'm guessing it might be a systemic issue with the plugin that…

    7 months ago

  • Posted a reply to Must 'open link in new tab' to mute, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your feedback Henry. I'm using the Suffusion theme. I might normally try switching…

    7 months ago

  • Created a topic, Must 'open link in new tab' to mute, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to Possible Issue with v 1.0.3, on the site WordPress Support Forums:
    Deactivated BP Mute & the issue continued. I can actually see the dropdown menu appear…

    11 months ago

  • Posted a reply to Possible Issue with v 1.0.3, on the site WordPress Support Forums:
    On second thought, that will happen for sure if I uninstall & installed the previous…

    11 months ago

  • Posted a reply to Possible Issue with v 1.0.3, on the site WordPress Support Forums:
    I thought about doing that but was afraid that any members that might currently be…

    11 months ago

  • Created a topic, Possible Issue with v 1.0.3, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Apply mute function to groups., on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks for adding the new features & for letting me know. Funny, I literally…

    11 months ago

  • Posted a reply to Request: Add features to comment (replies)., on the site WordPress Support Forums:
    Bojan, To revisit this request as there haven't been any other requests yet, I'd be…

    11 months ago

  • Posted a reply to Consistent "Post Update" button, on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like that should do the trick. Thank you for the info & your quick…

    11 months ago

  • Created a topic, Consistent "Post Update" button, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Extend Search Results to Commnets & Replies, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to tp="" short code for free trial in Pro Forms, on the site WordPress Support Forums:
    I am looking to do the same thing as @route2 . Any ideas on how…

    12 months ago

  • Posted a reply to Mute function does not seem to be working, on the site WordPress Support Forums:
    I have some plugins, such as the visual editor widget, that lose everything once deactivated…

    12 months ago

  • Posted a reply to Mute button toggle not working in presence of BP-cover, on the site WordPress Support Forums:

    12 months ago

  • Posted a reply to Mute function does not seem to be working, on the site WordPress Support Forums:
    Henry, I'm stumped. Did quite a bit of troubleshooting with various user accounts and here's…

    12 months ago

  • Posted a reply to Mute function does not seem to be working, on the site WordPress Support Forums:
    Henry- I just changed the passwords on two of the users that both had the…

    12 months ago

  • Posted a reply to Mute function does not seem to be working, on the site WordPress Support Forums:
    I'd be glad to list all the plugins but since I have over 34 active…

    12 months ago

  • Created a topic, Mute function does not seem to be working, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Request: Add features to comment (replies)., on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Redirected to admin dashboard after clearing page cache, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Definitely merits a 5-star rating, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Tooltip/hover effects for social links, on the site WordPress Support Forums:
    Tom, It just hit me... tool tips are already a native feature to WordPress links…

    1 year ago

  • Posted a reply to Tooltip/hover effects for social links, on the site WordPress Support Forums:
    Perfect, exactly what I needed. Thanks for the info & your quick reply Tom.

    1 year ago

  • Created a topic, Tooltip/hover effects for social links, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Add Mute button to activity feed., on the site WordPress Support Forums:
    You make a good point. A few ideas if you do decide to add a…

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Apply mute function to groups., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Add Mute button to activity feed., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Not Working?, on the site WordPress Support Forums:
    To add to my previous question, I found this error in Firebug when I click…

    1 year ago

  • Created a topic, Not Working?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Widget Functionality, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Slider widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    @barnez- Nevermind, figured it out but trying it first on my local site. Uninstalled 3.1.0,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Slider widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    @barnez- Thank you so much for pointing out where to download 3.0.4. Do you (or…

    1 year ago

  • Posted a reply to Slider widget not working, on the site WordPress Support Forums:
    Ditto... Slider is frozen on one testimonial, no arrow/pause buttons below. Tried clearing cache, resetting…

    1 year ago

  • Posted a reply to Support for PayPal Advanced-Please!, on the site WordPress Support Forums:
    Normally I take the high road & do not reply to inflammatory comments within a…

    1 year ago

  • Posted a reply to Support for PayPal Advanced-Please!, on the site WordPress Support Forums:
    @KTS195, Thanks for replying but with all due respect, if you're not part of the…

    1 year ago

  • Created a topic, Support for PayPal Advanced-Please!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get rid of ReadyGraph, on the site WordPress Support Forums:
    @Alariel, That worked!! I can't thank you enough. I had followed your steps in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get rid of ReadyGraph, on the site WordPress Support Forums:
    @dewebmeester.nl, I appreciate your feedback while I also understand that the owners of this plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to get rid of ReadyGraph, on the site WordPress Support Forums:
    @tanaylakhani- or anyone, I know this thread was marked resolved but I would really appreciate…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to remove Custom icons?, on the site WordPress Support Forums:
    I've been running this plugin on my local site for weeks and my live site…

    2 years ago

  • Posted a reply to Remove ReadyGraph banner?, on the site WordPress Support Forums:
    Just to clarify: I just deleted & re-installed Subscribe2 on my local site & noticed…

    2 years ago