WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 5th, 2011
  • Find me on:
  • Created a topic, Change hamburger menu break point, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, After changing the logo size I now need to sw…

    1 month ago

  • Created a topic, Worked perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    Did exactly what it said on the tin!

    2 months ago

  • Created a topic, Excellant, on the site WordPress.org Forums:
    Does exactly what I needed it to - only a few css twea…

    4 months ago

  • Posted a reply to Disable for Woocommerce store, on the site WordPress.org Forums:
    Updated, tested and it's working perfectly! Thank you so much for such a swift solution.

    4 months ago

  • Posted a reply to Disable for Woocommerce store, on the site WordPress.org Forums:
    Fantastic - many thanks!

    4 months ago

  • Created a topic, Disblae for Woocommerce store, on the site WordPress.org Forums:
    I love this plugin for use on our blog page but would …

    4 months ago

  • Posted a reply to Successful submission message not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    In my install using the shortcode within a siteorigin pagebuilder widget meant the success message…

    10 months ago

  • Posted a reply to Successful submission message not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    Updated plugin & tested, still no submission message :(

    11 months ago

  • Created a topic, Successful submission message not displaying, on the site WordPress.org Forums:
    WP 4.9.8 Loving the forms, all working as expected ap…

    11 months ago

  • Created a topic, Plugin conflict – no mail, on the site WordPress.org Forums:
    Contact form 7 is not sending mail. The plugin works …

    11 months ago

  • Posted a reply to API Key Problem, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, Am having an issue with a paid API key as well. The API key…

    1 year ago

  • Posted a reply to Ajax loader keeps spinning (Message gets sent ), on the site WordPress.org Forums:
    Also having this issue with v4.9. Rolled back to 4.7 and all works as expected!…

    2 years ago

  • Created a topic, Great plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    Free version does a stand up job for simple maintenanc…

    2 years ago

  • Created a topic, Add BACS details to Customer Invoice email, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I would like to display the BACS info (bank ac…

    3 years ago

  • Posted a reply to Home breadcrumb points to wrong language page, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks John. The static page setting were correct & not causing the issue. I have…

    3 years ago

  • Created a topic, Home breadcrumb points to wrong language page, on the site WordPress.org Forums:
    Using Polylang with site in dutch & english. The …

    3 years ago

  • Created a topic, Short code?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I'd like to include the PDF invoice number in …

    3 years ago

  • Posted a reply to Invoice number issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ah thanks Ewout! Just one wee tick in a box and it's all sorted. Thanks…

    3 years ago

  • Created a topic, Invoice number issues, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have 2 issues with the invoice number:- 1. …

    3 years ago

  • Posted a reply to Popup not working in Posts grid, on the site WordPress.org Forums:
    Password changed & mail sent. Thank you Sygnoos team!

    3 years ago

  • Posted a reply to Popup not working in Posts grid, on the site WordPress.org Forums:
    Sure. We're in maintenance mode, but you can login with a 'view only' account" URL:…

    3 years ago

  • Posted a reply to Popup not working in Posts grid, on the site WordPress.org Forums:
    Nope - not using the simpleHTML. The html button is in the excerpt box -…

    3 years ago

  • Posted a reply to Popup not working in Posts grid, on the site WordPress.org Forums:
    If I use the [sg_popup] shortcodes to wrap instead of the <span class="sg-popup-id-1"> as in…

    3 years ago

  • Created a topic, Popup not working in Posts grid, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I am using this code on my posts <p style=&…

    3 years ago