WordPress.org

Profiles

inweb

Profile picture of inweb
  • Member Since: July 13th, 2009
  • @inweb on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to All widgets are gone after update to 3.9, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue, but I haven't been anywhere near the Appearance > Themes…

    2 years ago

  • Posted a reply to Not Working in WPMU?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem. is there another support forum that gets looked at regularly…

    3 years ago

  • Created a topic, Domain mapping with cname settings, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to wp-admin diverts to public_html/wp-admin, on the site WordPress Support Forums:
    I can't find public_html anywhere in .htaccess - any other ideas? LOL I just hid…

    5 years ago

  • Posted a reply to wp-admin diverts to public_html/wp-admin, on the site WordPress Support Forums:
    I have no idea what I'm looking for in the wp-config file... can you elaborate…

    5 years ago

  • Posted a reply to Active plugins not showing in admin for each site, on the site WordPress Support Forums:
    Is there any way to change that? I need to network activate then de-activate if…

    5 years ago

  • Created a topic, Active plugins not showing in admin for each site, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Submit not working in IE 7 or 8, on the site WordPress Support Forums:
    anyone have any ideas on this?

    5 years ago

  • Created a topic, wp-admin diverts to public_html/wp-admin, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Post by Email vanished from Settings, on the site WordPress Support Forums:
    I LOVE WordPress!! Everytime I have a little hiccup... I just stroll over here, take…

    5 years ago

  • Posted a reply to Submit not working in IE 7 or 8, on the site WordPress Support Forums:
    I've done the auto upgrade which has given me version 2.3.9. I'm still getting the…

    5 years ago

  • Created a topic, Submit not working in IE 7 or 8, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, Doesnt show any plugins at all, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to Kitchen sink not accessible, on the site WordPress Support Forums:
    hey there I had the same problem - it was driving me totally nuts all…

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Advice? Short-term (WPMU + Buddypress), or (WordPress 2.9 Buddypress)?

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, advice: MU or wait for WP 3.0?

    6 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: NextGEN Gallery] Upgrade loop, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem, and finally got it working by... 1. deactivate the plugin…

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Sitewide Posts with Thumbnails on main blog

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Archive, delete, or deactivate?

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Categories & Posts keep disappearing

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Categories & Posts keep disappearing

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Categories & Posts keep disappearing

    6 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Categories & Posts keep disappearing

    6 years ago

  • Started topic in the WPMU forums, Categories & Posts keep disappearing

    6 years ago

  • Posted a reply to Categories & Tags not working, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having exactly the same problem on my WPMU site. I keep paying my tech…

    6 years ago

  • Created a topic, Database system like asp, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to Gold cart ecommerce - API Key incorrect, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem - until a very clever person (with a clear brain)…

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, No image on webpage after successful upload

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Title Tags

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, Title Tags

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, WordPress Failure Notice when editing widgets

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, WordPress Failure Notice when editing widgets

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, featured blogs and global tags

    7 years ago

  • Replied to topic in the WPMU forums, featured blogs and global tags

    7 years ago

  • Posted a reply to WPMU Set Categories for all new blogs, on the site WordPress Support Forums:
    okay but I still havent figured out how to make the categories site wide? Stef

    7 years ago

  • Posted a reply to WPMU Set Categories for all new blogs, on the site WordPress Support Forums:
    ooooh thats EXACTLY what I want to do! you are a champion - I'll shoot…

    7 years ago

  • Created a topic, WPMU Set Categories for all new blogs, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago