WordPress.org

Profiles

ikaroweb

  • Member Since: March 10th, 2012
  • @ikaroweb on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    Fine. Now i'm checking which plugin is in conflict.

    3 weeks ago

  • Created a topic, ReCaptcha, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, If i add the recaptcha field, it's shown in the wo…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    I can try on a new fresh install of wordpress. WordPress is not on multisite…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    PHP Version 5.6.32 Software Apache/2.4.6 (CentOS) mpm-itk/2.4.7-04 OpenSSL/1.0.2k-fips PHP/5.6.32

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    when you want to save the changed options.

    1 month ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    Now it's ok but, the changes are not saved.

    1 month ago

  • Posted a reply to Can’t add agents, on the site WordPress.org Forums:
    Yes i know but i can't find user from the settings of WSDesk.

    1 month ago

  • Posted a reply to Can’t add agents, on the site WordPress.org Forums:
    Ok so i've to add agent from single user panel ? Thanks

    1 month ago

  • Created a topic, Can’t add agents, on the site WordPress.org Forums:
    When i try to add agent the system can't find user, al…

    1 month ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    Installed php 5.6 but same issue, i've to many plugins for check one by one.

    1 month ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    I've to many websites on my server, so i've to check if php 7.1 it's…

    1 month ago

  • Posted a reply to Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    I've php 5.5. So i've to upgrade my version.

    1 month ago

  • Created a topic, Ticket menu admin, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've installed the plugin but the menu in admin ba…

    1 month ago

  • Created a topic, Decimal number, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, The field number doesn't accept the decimal value,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working on Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    I've changed plugin.

    9 months ago

  • Posted a reply to Additional Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Solved!! It's possible to send data with POST or only with GET ?

    9 months ago

  • Posted a reply to Additional Settings, on the site WordPress.org Forums:
    I know but i've nothing inside the Additional Settings, and it recalls the old code.

    9 months ago

  • Created a topic, Additional Settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I've removed the Additional Settings inside my fo…

    9 months ago

  • Posted a reply to fields not getting their info, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, To get info about user you can use this code: [dynamictext email "CF7_get_current_user key='user_email'…

    9 months ago

  • Posted a reply to Not working on Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    I'm using IE11, you can see my site here -> http://www.vittoria.sardegna.it/preventivi/ where if you use…

    1 year ago

  • Created a topic, Not working on Internet Explorer, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, It's possible that on internet explorer the post g…

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    Ok thanks now works fine :)

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    try now -> http://www.oneplusers.com/it/test/ Thanks :)

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    http://www.oneplusers.com/it/test-test/ Thanks :)

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    Any news @pavloborysenko ? :)

    1 year ago

  • Posted a reply to Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Pavlo The image size is: 1280 × 853 for all 3 images. You can…

    1 year ago

  • Created a topic, Not showing any image, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm trying to use the plugin on wordpress 4.6.1 bu…

    1 year ago