Profiles

  • Member Since: January 17th, 2023
  • Website: luqmanazeem.com
  • Find me on:
  • Created a topic, Unable to embed own website pages, on the site WordPress.org Forums:
    If I use links to my own website, I'm unable to embed …

  • Created a topic, Unable to delete redireciton rule, on the site WordPress.org Forums:
    I created a redirection using this plugin, disabled th…

  • Created a topic, custom code added to functions.php not executing, on the site WordPress.org Forums:
    I left every option as default while creating the them…

  • Posted a reply to Options do not show for Elementor Sections (v3.12.2), on the site WordPress.org Forums:
    https://imgur.com/a/nR7tppE Here are screenshots of the Advanced tab for the Heading widget, and a Section…

  • Created a topic, Options do not show for Elementor Sections (v3.12.2), on the site WordPress.org Forums:
    The Widget Options group - that appears in the Advance…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    Yes, the data is showing up fine now.

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I added the code in the <head> tag of the header.php for my current theme:…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    Yes, in the home page. Only added the <head> tag in the HTML widget shown…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    It seems to work for the homepage but not the rest of the pages. Isn't…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    It's at the end of the same video

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I've submitted a form with the recording.

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I manually placed the snippet in the HTML widget of Elementor. That didn't seem to…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I'm not sure what you mean by making a static version of my content. Yes,…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I used WP Staging for the staging site, created a database backup using duplicator -…

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    Can't see the snippet code both ways.

  • Posted a reply to Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I reconnected the module and cleared the cache.

  • Created a topic, Stopped receiving data after pushing a staging site manually., on the site WordPress.org Forums:
    I've created a new database to push the staging site (…

  • Created a topic, Does the job, on the site WordPress.org Forums:
    Before you try manually modifying your files, try this…

  • Created a topic, Paywall locking the main feature, on the site WordPress.org Forums:
    Did you just finish up spending half a year on a stagi…