WordPress.org

Profiles

hothbricks

Profile picture of hothbricks
  • Member Since: February 7th, 2013
  • @hothbricks on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Mozilla, adblock and WPDiscuz, on the site Support:
    There is a really annoying issue that occurs on Mozill…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Well..., on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to Only registered users, on the site WordPress Support Forums:
    This is not a good solution, you have to activate the possibility for everyone to…

    8 months ago

  • Posted a reply to Option to disable Geo IP, on the site WordPress Support Forums:
    Did you try https://freegeoip.net/, it's based on GeoLite2 from Maxmind but it's under Creative Commons…

    10 months ago

  • Created a topic, HostIp.info down - Geotargeting not working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, a simple workaround to compensate the poor execution of the hostip.info service : Open…

    11 months ago

  • Posted a reply to Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums:
    I understand, thanks for clarification.

    12 months ago

  • Posted a reply to Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums:
    I have done some more testing. $userIp = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; works even with cloudflare. The detected…

    12 months ago

  • Posted a reply to Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums:
    User IP is reaching other plugins (comments, anti-spam, contact forms, etc...) with no issues. Cloudflare…

    12 months ago

  • Posted a reply to Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums:
    HI, So, did the modification, does not work. Tried to change $wpInsertGeoLocation = false; to…

    12 months ago

  • Created a topic, Again, problem with Cloudflare with new version, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Huge CPU Load when editing / adding adverts, on the site WordPress Support Forums:
    Further investigation : You indeed need to modify the taxonomy.php file AND you need to…

    1 year ago

  • Posted a reply to Huge CPU Load when editing / adding adverts, on the site WordPress Support Forums:
    I base this on my WHM Server Load criteria which is cranking up suddenly from…

    1 year ago

  • Created a topic, Huge CPU Load when editing / adding adverts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to 0.9 update - missing files, on the site WordPress Support Forums:
    Just download version 0.8 and reupload the missing folders (css, img, js & languages) to…

    1 year ago

  • Created a topic, 0.9 update - missing files, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Greg, Good news, It works with this new code in manage.php. Another thing by…

    1 year ago

  • Posted a reply to Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Ok, I did not give us so quickly. I solve the problem for now…

    1 year ago

  • Posted a reply to Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums:
    Anyway, thanks for your help, but as this problem has no solution for me, I…

    1 year ago

  • Posted a reply to Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums:
    I found the issue : it's related to the redirection within the url and mod_security…

    1 year ago

  • Posted a reply to Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Acutally, when clicking on the delete link, it goes to a blank page and…

    1 year ago

  • Created a topic, Deleting an advert : Link not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Updating to 1.9 - weird behavior, on the site WordPress Support Forums:
    Tested. It works. Thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to Updating to 1.9 - weird behavior, on the site WordPress Support Forums:
    Indeed, when you upgrade to 4.2.1, it needs to update database, then it crashes. If…

    1 year ago

  • Created a topic, vulnérabilité add_query_arg(), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Updating to 1.9 - weird behavior, on the site WordPress Support Forums:
    No problem. Anyway your reactivity here allows some testing in case of a problem. Thankls…

    1 year ago

  • Posted a reply to Updating to 1.9 - weird behavior, on the site WordPress Support Forums:
    1.9.1 is ok for me. It works.

    1 year ago

  • Created a topic, Updating to 1.9 - weird behavior, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to PHP Warning: rtrim(), on the site WordPress Support Forums:
    Same here, and dozens of people around are also affected. Nothing else to do than…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP-Insert and CLoudflare caching (GeoIP problem), on the site WordPress Support Forums:
    And...It works !!! Thanks for your outstanding support !

    2 years ago

  • Created a topic, WP-Insert and CLoudflare caching (GeoIP problem), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WP Touch 3.3 slowing down WP admin, on the site WordPress Support Forums:
    Looks like this 3.3.1 version is not producing the same issue like 3.3 used to,…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP Touch 3.3 slowing down WP admin, on the site WordPress Support Forums:
    @esmi : It's obviously the same issue here, and we can confirm it is related…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP Touch 3.3 slowing down WP admin, on the site WordPress Support Forums:
    Answering to myself : And yes, I have tested with all plugins desactivated, only WP…

    2 years ago

  • Created a topic, WP Touch 3.3 slowing down WP admin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Error with WP-Cron, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, add link or button into product list, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Compatibility with Elegant Themes, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Delete old backups - Option is gone ?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Captions, Description, on the site WordPress Support Forums:
    Problem is still there in the last Beta version if you use pic stored in…

    3 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    uninstall the faulty version first. Install official 0.9.2.5 Overwrite folder with modified 0.9.2.5 then activate…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    yes, uninstall the faulty version first. Install official 0.9.2.5 Overwrite folder with modified 0.9.2.5 then…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    This is normal, proceed like this : Download this : http://downloads.wordpress.org/plugin/w3-total-cache.0.9.2.5.zip This one is the…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    @Sbondo : Uninstall your current version, then download 0.9.2.5 and upload it from your PC…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    This is also something I learned here, and it should be mentionned and mentionned again…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    I am sure that everybody understand what you explain here. But in the same time,…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    I just installed forked 0.9.2.5 version following positive feedback here. It works perfectly.

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    I reverted to 0.9.2.5 after two days of nightmare. Everything is back to normal with…

    4 years ago

  • Posted a reply to Install old Plugin version and disbale update in Functions, on the site WordPress Support Forums:
    Stable version is 0.9.2.5 You can download it here : http://downloads.wordpress.org/plugin/w3-total-cache.0.9.2.5.zip

    4 years ago

  • Created a topic, Some results after testing 0.9.2.7, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago