WordPress.org

Profiles

Alan

Profile picture of Alan
  • Member Since: June 15th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "How to add a custom log in", on the site WordPress Support Forums:
    No, I don't know what you actually need. To be honest if you don't want…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't find reading settings", on the site WordPress Support Forums:
    In your dashboard, its under Settings --> Reading If you don't see a Settings option…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Admin portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have FTP access to your website? If so you can deactivate your plugins…

    1 month ago

  • Posted a reply to "PHP Error Message while trying to access my website.", on the site WordPress Support Forums:
    I would delete everything using FTP then try uploading and doing a fresh MANUAL install.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Admin portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried deactivating your plugins? What was happening when you got the problem first?…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't get images to align to the centre since upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried wrapping the image with a <p> tag that is aligned center?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Changing access from editorial access to administration", on the site WordPress Support Forums:
    Moving from one server to another would not stop his admin account working. If you…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    If you have never setup https then it sounds like one of the plugins you…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    From here your website works perfectly on http Where are you seeing the errors? Secure…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Changing access from editorial access to administration", on the site WordPress Support Forums:
    All you need is the admin username and password that he created. Who cares if…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Admin portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Try deactivating all plugins and try again. https://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_to_deactivate_all_plugins_when_not_able_to_access_the_administrative_menus.3F

    1 month ago

  • Posted a reply to "Changing access from editorial access to administration", on the site WordPress Support Forums:
    Get the admin password and username from him, then login as admin.

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website and Admin Portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    "Error establishing a database connection" normally means that the database server is down or un-reachable.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "PHP Error Message while trying to access my website.", on the site WordPress Support Forums:
    Have you just installed this or did it work at some point?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website and Admin Portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    A few people have reported the same or similar problems today. They all are with…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website and Admin Portal not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Let me guess, GoDaddy?

    1 month ago

  • Posted a reply to "PayPal login problem ..version Rollback ??", on the site WordPress Support Forums:
    You should never go back to an old version of WordPress. They are not secure.…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error Message prevents dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Some good links here may help https://www.google.co.uk/search?q=how+do+i+use+FTP Once you have logged in you can add…

    1 month ago

  • Posted a reply to "mu plugin in new install", on the site WordPress Support Forums:
    Did you get a reply from them?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't install plugins", on the site WordPress Support Forums:
    This is a file permissions problem. Try installing manually via FTP, see if that works..

    1 month ago

  • Posted a reply to "How do I make sidebar wider", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you need to employ a designer or coder. It's all doable in css…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't get images to align to the centre since upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    If you have a look at this page, http://www.lilacconference.com/WP/venue-accomodation and right click on an image…

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, that's supposed to be there.. Basically it is just a blank page to stop…

    1 month ago

  • Posted a reply to "installed plug in now cannot access login or site", on the site WordPress Support Forums:
    Works ok here http://www.uniquejunktique.com/wp-login.php

    1 month ago

  • Posted a reply to ""Error establishing a database connection"", on the site WordPress Support Forums:
    Have you checked the GoDaddy status page? https://support.godaddy.com/system-alerts/

    1 month ago

  • Posted a reply to "tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Doesn't sound like you are logged in as an admin. You should have Appearance and…

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    I'm guessing the one you were editing at the time.. Sorry, without seeing every file,…

    1 month ago

  • Posted a reply to "tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Are you logged in to the WordPress dashboard? It is about half way down on…

    1 month ago

  • Posted a reply to "We recently discovered that some pages on your site look like a possible phishin", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like your website or server has been hacked or infected, I get "Bitdefender Antivirus…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't get images to align to the centre since upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    @clairepackham Your images are in a paragraph tag, aligned left, not centred.. Look at the…

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds more like a corrupt or incorrect .htaccess file somewhere, or worse still a server…

    1 month ago

  • Posted a reply to "tabs", on the site WordPress Support Forums:
    Appearance --> Menus

    1 month ago

  • Posted a reply to "Site completely down", on the site WordPress Support Forums:
    I would ask the person who normally deals with your website / hosting to have…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Website down", on the site WordPress Support Forums:
    Have you contacted whoever hosts the website, to check their status?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Site completely down", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like your database server is down or you have the wrong details for it…

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    It means the webserver can not find an index file (index.php etc) in the directory.

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    You may have a Linux server but have you checked the webserver that runs on…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Error Message prevents dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Login via FTP and delete the folder containing the SEO plugin (/wp-content/plugins/wordpress-seo). Then login again…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Administration Rights", on the site WordPress Support Forums:
    Who hosts her website?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can't edit menu in WP 4.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    I take it you tried a different browser, just to be sure..

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    Is Apache (or what ever webserver you use) actually running? That error is normally, browser…

    1 month ago

  • Posted a reply to "My server crashed - [autoindex:error] [pid 11806:tid 140497108571904]", on the site WordPress Support Forums:
    What error are you getting on your other domains? 500??

    1 month ago

  • Posted a reply to "How to add a custom log in", on the site WordPress Support Forums:
    The only way to tell if a plugin does what you want is to try…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    The website works fine in http just not https http://www.aednet.org/ So is the secure hosting…

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    Is this the correct website http://74.93.88.147/ If so then looks like a server config issue.

    1 month ago

  • Posted a reply to ""This webpage is not available" error for login screen", on the site WordPress Support Forums:
    what is the url?

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can I use the same data for all of my multisites", on the site WordPress Support Forums:
    Glad that worked out for you. It's strange that it did not install the first…

    1 month ago

  • Posted a reply to "web pages show dashboard and looks like you could edit it", on the site WordPress Support Forums:
    Try updating to the latest version and removing all plugins for now. See if that…

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can I use the same data for all of my multisites", on the site WordPress Support Forums:
    My apologies, posted the wrong one. I use the free version of https://wordpress.org/plugins/ns-cloner-site-copier/

    1 month ago

  • Posted a reply to "Can I use the same data for all of my multisites", on the site WordPress Support Forums:
    Have you tried a different slider? Or cloning a site without the slider to see…

    1 month ago