WordPress.org

Profiles

hexified

Profile picture of hexified
  • Member Since: June 9th, 2005
  • @hexified on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Plugin Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Excellent Plugin and Support, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Microsoft Lync Injecting Span tags Into Visual Editor", on the site WordPress Support Forums:
    It's indeed an issue with Lync but also what's stopping a malicious person from coding…

    6 months ago

  • Created a new ticket, #35802, in Core Trac:
    Code being injected by toolbar into Visual Editor

    6 months ago

  • Created a topic, Microsoft Lync Injecting Span tags Into Visual Editor, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    Is there a way to remove TinyMCE entirely, just make it a textarea but then…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    The issue I'm having is with creating the Content Block itself. When editing the text,…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    TinyMCE Advanced conflicts with this plugin. It seems if you have the "stop showing" checked…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    the issue with this solution is now any new lines created in the editor in…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    You can actually remove the "wpautop" => false, from the line as I have it…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    I think I found a solution: in gcb.class.php where the array is set to wpautop…

    6 months ago

  • Posted a reply to "p tags added", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue here. P tags are automatically inserted whereas they weren't before.

    6 months ago

  • Created a topic, Doesn't pull per post tags, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Editors cannot edit blocks", on the site WordPress Support Forums:
    Seems the issue is that when trying to edit the settings to this plugin it…

    8 months ago

  • Created a topic, Editors cannot edit blocks, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, lower-alpha list style missing?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Removing plugin doesnt remove functionality, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Wrote a comment on the post WordPress 4.4: What’s on your wishlist?, on the site Make WordPress Core:
    I'd like the ability to export my wordpress site into more formats than just XML.…

    11 months ago

  • Created a topic, PDFs don't retain styles, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, widget doesnt show up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Custom Post Types", on the site WordPress Support Forums:
    I was just going to post to ask this. I have a custom post type…

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin doesn't search maps, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin no longer works, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, 1.1.6 shows two plugins in admin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Edit Media Preview shows broken image", on the site WordPress Support Forums:
    Figured out the issue finally... Apparently the Rule #3 was causing for some reason ONLY…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Edit Media Preview shows broken image", on the site WordPress Support Forums:
    After a ton of investigation, I narrowed it down to my web.config. This is the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Edit Media Preview shows broken image", on the site WordPress Support Forums:
    This also happens under the default theme with all plugins disabled. I'm running a multi-site…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Edit Media Preview shows broken image", on the site WordPress Support Forums:
    I've noticed the the small resolution image doesn't get uploaded to the media library folder…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Edit Media Preview shows broken image", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I've tried all that. The media upload only seems to properly show the thumbnail…

    3 years ago

  • Created a topic, Edit Media Preview shows broken image, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, mp3 and mp4 upload but don't play, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Posts Delayed by 4 days?", on the site WordPress Support Forums:
    no one has any ideas on this? I've found out that the person using the…

    10 years ago

  • Created a topic, Posts Delayed by 4 days?, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "Post Count Refresh", on the site WordPress Support Forums:
    After much effort, the only way I managed to fix the problem was by deleting…

    10 years ago

  • Created a topic, Post Count Refresh, on the site WordPress Support Forums

    10 years ago

  • Posted a reply to "Masking URL", on the site WordPress Support Forums:
    Well I've tried changing the website addresses in the "options" to the same as the…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Masking URL", on the site WordPress Support Forums:
    Hi all. I just installed wordpress on a new domain. I am attempting to run…

    11 years ago

  • Created a topic, Masking URL, on the site WordPress Support Forums

    2018 years ago