WordPress.org

Profiles

hero12

  • Member Since: March 9th, 2011
  • @hero12 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Error log entries “return flattened”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I noticed the same in the log... so, is it wordpress related? thanks

    4 weeks ago

  • Posted a reply to wp_subscribe_reloaded_subscribers doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    ok, I had to delete the plugin and reinstall... then, enable and it creates the…

    2 months ago

  • Posted a reply to wp_subscribe_reloaded_subscribers doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    still the same issue here, even with version 170607 if you enable the plugin, it…

    2 months ago

  • Posted a reply to Important features request, on the site WordPress.org Forums:
    yes, they contain... <author>… or <dc:creator> already written thanks

    3 months ago

  • Posted a reply to Important features request, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, in your example there is the link... then, is this the exact code? ####post_link####…

    3 months ago

  • Posted a reply to Unusual really slow queries…, on the site WordPress.org Forums:
    ops, understood...they are queries from an updated theme... already contacted the theme dev about this.…

    3 months ago

  • Created a topic, Unusual really slow queries…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, don't know if the latest update is the culprit.…

    3 months ago

  • Created a topic, database.wp_subscribe_reloaded_subscribers doesn’t exist, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, after installing your plugin... it doesn't cre…

    3 months ago

  • Created a topic, Important features request, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I think that's really important - exclude by w…

    4 months ago

  • Created a topic, Last version, can’t save settings, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, impossible to save settings...it takes infinite…

    5 months ago

  • Created a topic, Need to edit the post title…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, please, I need to edit the post titles before p…

    5 months ago

  • Posted a reply to Menu string where it shouldn’t be…, on the site WordPress.org Forums:
    I had to hide it from my theme custom CSS like li#mega-menu-item-nav_menu-2.mega-menu-item.mega-menu-item-type-widget.widget_nav_menu.mega-menu-columns-8-of-8.mega-menu-item-nav_menu-2 { display: none…

    5 months ago

  • Created a topic, Menu string where it shouldn’t be…, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, I have an issue with a menu with sub level with…

    5 months ago

  • Posted a reply to it doesn't embed the YouTube video anymore, on the site WordPress Support Forums:
    ok, that was the problem...nevermind

    1 year ago

  • Posted a reply to it doesn't embed the YouTube video anymore, on the site WordPress Support Forums:
    maybe found, but I'm not sure about... I have a plugin which disables the iframe…

    1 year ago

  • Posted a reply to it doesn't embed the YouTube video anymore, on the site WordPress Support Forums:
    if this may help... I can see cyberseo_post_link with the youtube video link set on…

    1 year ago

  • Created a topic, it doesn't embed the YouTube video anymore, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums:
    If I choose flyout menu instead of mega menu, that is not shown...

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums:
    the menu now is Categories --cat 1 --cat 2 --cat 3 ... and so on…

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums:
    ops no.. it appears for any font size, it's not related to that... why that…

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums:
    ok, thanks...done... but you could do this even easier with an option for this specific…

    2 years ago

  • Posted a reply to Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums:
    now is something like <ul class="mega-sub-menu" style="display: none;"> <li class="mega-menu-item mega-menu-item-type-widget widget_categories mega-menu-columns-4-of-8 mega-menu-item-categories-5" id="mega-menu-item-categories-5"><h4…

    2 years ago

  • Posted a reply to ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression, on the site WordPress Support Forums:
    ok, at the moment...this is needed 18525.6.diff

    2 years ago

  • Created a topic, ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Categories showing on one column only..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Eu cookie law + W3 Total Cache, on the site WordPress Support Forums:
    ciao, oltre alla compatibilit√† con Page Cache...a mio avviso si dovrebbe evitare di ricaricare la…

    2 years ago

  • Created a topic, Facebook sharer blank popup, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums:
    for now I had to disable "don't show" the ad from "Multiple Posts" but it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums:
    nothing to do.. it always displays the ads if I activate the plugin again... sorry,…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums:
    OK, sorry ;-) ... <?php endforeach; activate_plugin($plugins); ?>

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums:
    NO :-) there's an issue with this method... it also disables the plugin from the…

    2 years ago

  • Posted a reply to How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums:
    :-) ok, solved... once loaded wp-blog-header.php you can do something like... $plugins = '/home/myfolder/www/blog/wp-content/plugins/adsense-in-posts/adsenseinposts.php'; deactivate_plugins($plugins);…

    2 years ago

  • Created a topic, How to disable plugins from wp-blog-header.php integration, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook, inserted on head image of just 36px height..., on the site WordPress Support Forums:
    ok, solved (for now, until you find a better method eg. using getimagesize(), as already…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook, inserted on head image of just 36px height..., on the site WordPress Support Forums:
    tried any kind of trick... deselected crop and $is_sufficient_width = $img_width >= 200 ? true…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook, inserted on head image of just 36px height..., on the site WordPress Support Forums:
    http://i59.tinypic.com/2q3alur.jpg http://i62.tinypic.com/2prxt09.jpg

    2 years ago

  • Created a topic, Facebook, inserted on head image of just 36px height..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    this is a temporary workaround on lib/media.php // try and get the width and height…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    so, you could even do for first // try and get the width and height…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    pardon, thanks for your comments... it's easier than you can think... already explained. it's enough…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    width / height missing or too small for ngfb-opengraph you have to avoid this, it's…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    public function get_size_info( $size_name = 'thumbnail' ) { if ( is_integer( $size_name ) ) return;…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    ATM your code finds <img alt="something.jpg" src="http://www.example.com/images/something.jpg" width="510" height="307" /> but doesn't find something like…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    another issue, even if I set 2 images... the image at the bottom is not…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    understood the issue... you stop at the very first image and check if has the…

    2 years ago

  • Posted a reply to og:image problem, on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I think that there's an issue if the image is at the bottom of…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook trick, debugger really not needed...read, on the site WordPress Support Forums:
    so, the errors are: 1) doesn't find the correct image, but the last one only...…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook trick, debugger really not needed...read, on the site WordPress Support Forums:
    ok, no, it's not a unique issue related to a3 Lazy Load 'cause I disabled…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook trick, debugger really not needed...read, on the site WordPress Support Forums:
    I tried with this $output = preg_match_all( '/<img.+data-src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $content, $matches ); while the regex is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Facebook trick, debugger really not needed...read, on the site WordPress Support Forums:
    ok, understood ;-) there's a conflict with the "a3 Lazy Load" plugin 'cause it adds…

    2 years ago