WordPress.org

Profiles

  • Member Since: December 12th, 2018
  • Find me on:
  • Posted a reply to German text “per Sie”, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @aahulsebos, updating the translations fixed it, thank you very much! All the best, Daniel

    2 weeks ago

  • Created a topic, German text “per Sie”, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thanks for the great Plugin. I was just wonder…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Strange Loading in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, another question: Would it be possible, that the scene gallery is loaded, after you…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aahulsebos, just one last thing. As i said everything works fine, but now i…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aahulsebos, thank you so very much, now it works! As this Plug-In is really…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aahulsebos, the novo map doesn't appear in the list. I just have: Advanced Custom…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @jarnovos , thanks for getting back. Sadly it's still not working. All the best,…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jarnovos , any ideas what the problem is with novo map? It still says:…

    1 month ago

  • Posted a reply to Strange Loading in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, i think the best way to see it are the google developer tools as…

    1 month ago

  • Posted a reply to Strange Loading in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i tested the site with an iPhone 8 and Blackview 9900. I also have…

    1 month ago

  • Created a topic, Strange Loading in mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, if i load a page on my mobile view, and wpvr i…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hello @jarnovos all the lines from the Script Center are removed. Sadly it's still not…

    1 month ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aahulsebos ! i updated the Plug In and it's still nor working :( all…

    2 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t load Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks! I tried to check it but i didn't find any "parameter AIP=" I only…

    2 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t load Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @aahulsebos, i removed the manual implementation from the analytics code from the header. It…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Aert, thank you very very much! All the best, Daniel

    2 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t load Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Hi aert, right now the Code is added manually (via theme) in the header and…

    2 months ago

  • Posted a reply to Doesn’t load Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    I just figured out it seems to be a problem with wp_rocket. As soon as…

    2 months ago

  • Created a topic, Doesn’t load Google Analytics, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, another problem: for some reason, the plugin isn…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Aert, Thanks that would be awesome as i really like the novomap plugin! All…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    now it says in the backend: "Uncaught_ReferenceError:_infobox_is_not_defined in Zeile 1 von" - if that helps…

    2 months ago

  • Posted a reply to Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, i added it and sadly the infoboxes still don't open. All the best, Daniel

    2 months ago

  • Created a topic, Not working with novo map, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! thanks for the great plugin. I just have one smal…

    2 months ago

  • Posted a reply to Info Boxes not working, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, no problem! Ahh, okay thanks :-) All the best, Daniel

    2 months ago

  • Posted a reply to Info Boxes not working, on the site WordPress.org Forums:
    Cool thank you! Uploading a new version will keep my markers? Can i delete your…

    2 months ago

  • Posted a reply to [Novo-Map : your WP posts on custom google maps] Info Boxes not working, on the site WordPress.org Forums:
    I get this error: VM2187:65 Uncaught TypeError: infobox34.open is not a function at _.Qg.<anonymous> (<anonymous>:65:1306)…

    2 months ago

  • Created a topic, Info Boxes not working, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! Thanks for the great Plugin, but sadly it doesn'…

    2 months ago

  • Created a topic, Change “Click to load panorama” Text, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! As i have a german website, is it possible to cha…

    2 months ago

  • Created a topic, Breadcrumbs on Category Page, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! Great plug-in! I just wanted to know, if there is…

    3 months ago

  • Created a topic, JIG causing Uncaught_TypeError, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, thanks for the great plug in. Everything works…

    3 months ago

  • Created a topic, Great Plugin and Support, on the site WordPress.org Forums:
    Really great working Plug In with nice support if you …

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    sadly i can't remember my login mailadress. Where can i find it out? When i…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! Thanks for getting back. I just rolled back to the newest possible version 5.6.0…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Here in the Code it just loads the wrong image: jQuery(document).ready(function() {var response = [{"panoid":"pano10064"},{"autoLoad":true,"showControls":true,"orientationSupport":"false","compass":false,"orientationOnByDefault":false,"mouseZoom":true,"draggable":true,"disableKeyboardCtrl":false,"keyboardZoom":true,"preview":"","default":{"firstScene":"1","sceneFadeDuration":""},"scenes":{"1":{"type":"equirectangular","panorama":"https:\/\/rauf-und-davon.at\/wp-content\/uploads\/2020\/08\/Hochschwab-Ghackte-360-Grad-Foto-16-700x350.jpg","hotSpots":[]}}}];var…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, i renamed the title of the pictures in the wordpress backend to "Hochschwab Ghackte…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    btw. i just tried a rollback to version 5.5. and it worked again. So it's…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    This is f. ex. the Link to the first picture of the tour I uploaded…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, what do you mean? I didn't upload optimized images. All my tours looked perfectly…

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks fpr the update. Sadly the tours still have a bad quality :(

    8 months ago

  • Posted a reply to Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, thanks for the answer. Looking forward to the fix :-) All the best, Daniel

    8 months ago

  • Created a topic, Bad Image Quality Mobile, on the site WordPress.org Forums:
    Hello, since the latest update to WordPress 5.5 the i…

    8 months ago

  • Created a topic, Scene Titles on Gallery not shown, on the site WordPress.org Forums:
    Hey! Thanks for fixing the image size of the Gallery.…

    9 months ago

  • Posted a reply to WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Will you fix this issue? The Scene Gallery would be important for me. All the…

    10 months ago

  • Posted a reply to WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Sry in the post before i meant it loads even if autoload is turned OFF.…

    11 months ago

  • Posted a reply to WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you!

    11 months ago

  • Posted a reply to WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    I think I figured out the problem: It only appeares, when the Scene Gallery is…

    11 months ago

  • Posted a reply to WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks for getting back. Autoload is turned off. It was never turned on and…

    11 months ago

  • Created a topic, WP VR loads all Images when Page is loaded, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! when i load a page with a WP VR Tour, the Page lo…

    11 months ago

  • Posted a reply to Scripts and Styles should only be enqueued when needed, on the site WordPress.org Forums:
    That would be awesome, cause it makes my page about 300kb bigger and slows it…

    1 year ago

  • Posted a reply to Slows Website down, on the site WordPress.org Forums:
    Seems like the javascript problem is back with the update. Again it is loaded on…

    1 year ago