WordPress.org

Profiles

heinelg

Profile picture of heinelg
  • Member Since: November 3rd, 2013
  • @heinelg on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Just a quick note: I updated the ResponsivePro theme on the temporary site and the…

    1 week ago

  • Created a topic, Image Caption Overlays Image Dots, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Posted a reply to "Soliloquy Dots overlay Caption", on the site WordPress Support Forums:
    I also have this problem with the purchased version - didn't happen originally but happens…

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    The syntax in the latest ResponsivePro is $("a[href='#scroll-top']") Which is correct? Thanks! Larry

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    I downloaded responsive-scripts.min.js from my development site and don't find the uncorrected string: $('a[href=#scroll-top]') I…

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    The FAQ worked before the last updates and I've been using a .zip file to…

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    How do I determine who is loading responsive-scripts.min.js? My background is hardware engineer, not programmer.

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Michael, How is this for a troubleshooting procedure: 1. Backup the current filesystem and…

    1 week ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    My internet is back and I could easily export files in cPanel w/o plugins, since…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    The real domain has been transferred back to the old design on the old host…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Very good question! When I answered the previous Q I wondered if I had tested…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Both the temporary site and the final destination are on the same server. Before I…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "FAQs Stopped Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Michael, Everything was working fine before migration and the plugin compliment was identical. I…

    2 weeks ago

  • Created a topic, FAQs Stopped Displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "entry-title h1 color problem", on the site WordPress Support Forums:
    I used #main #content .page-entry-header h1.entry-title to define the color as the main id was…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Page h1 color problem", on the site WordPress Support Forums:
    I used #main #content .page-entry-header h1.entry-title to define the color as the main id was…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Page h1 color problem", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you! I looked at that customization but didn't think it applied because the h1…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Page h1 color problem, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, entry-title h1 color problem, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Slider doesn't appear", on the site WordPress Support Forums:
    The theme author spent some time analyzing the problem and suggested this is the real…

    3 months ago

  • Posted a reply to "PHP Warning in 5.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Everything looks good here. Thanks!

    3 months ago

  • Posted a reply to "PHP Warning in 5.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Update: Deactivating iTSec allows me to access the media library.

    3 months ago

  • Posted a reply to "PHP Warning in 5.3.1", on the site WordPress Support Forums:
    Just installed 5.3.1 and got same error but I also cannot access the Media Library…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider doesn't apper intermittantly", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! Request sent.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider doesn't apper intermittantly", on the site WordPress Support Forums:
    My plugin in the dashboard doesn't say Pro - how else can I tell? I…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider doesn't apper intermittantly", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry, I don't know what order ID you mean.

    3 months ago

  • Created a topic, Slider doesn't appear, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider doesn't apper intermittantly", on the site WordPress Support Forums:
    The problem is with Version 1.0 which was already installed.

    3 months ago

  • Created a topic, Slider doesn't apper intermittantly, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Suggestion for Improvement, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Where to change Authorize.net's URL, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Admin/dashboard not accessible after site migration", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried a few things that didn't work but what did was rename the plugins…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin/dashboard not accessible after site migration", on the site WordPress Support Forums:
    I've tried a few things that didn't work but what did was rename the plugins…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin/dashboard not accessible after site migration", on the site WordPress Support Forums:
    Follow-up: I looked at the lis__itsec_lockouts table in the database per https://ithemes.com/security/fixing-ithemes-security-lockouts/ and there are…

    1 year ago

  • Created a topic, Admin/dashboard not accessible after site migration, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Admin/dashboard not accessible after site migration", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: wp-config.php actually changed to: define('WP_HOME','http://longinsurance.biz') define('WP_SITEURL','http://longinsurance.biz');

    1 year ago

  • Created a topic, Admin/dashboard not accessible after site migration, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Disabling - You must check that box to say you're not a bot.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! This helped me with a similar problem.

    2 years ago

  • Created a topic, Display Captions Below Image in Slideshow?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Yoko mainnav submenu doesn't display on smart phones, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, 404 error after enabling Hide Back End, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Momentary FTP Connection Information Screen, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Product image too large on shop page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Daniel - I had already done that. How do I tell if the theme…

    2 years ago

  • Created a topic, Product Short Description deosn't appear on the Shop page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Product Description imcomplete on product detail page., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Product image too large on shop page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "V2.6 Doesn't work with WP 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Rash - unfortunately (or fortunately) that didn't help me. Upon further investigation I discovered…

    2 years ago

  • Created a topic, V2.6 Doesn't work with WP 3.8, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Unwanted Bullet beside images", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, Douglas - I was looking for a bullet, not a background…

    2 years ago

  • Posted a reply to "External Link Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    My apologies - I was looking for it with the URL on a per image…

    2 years ago