WordPress.org

Profiles

hehafner

  • Member Since: April 25th, 2008
  • @hehafner on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Continuous Login Loop, on the site WordPress.org Forums:
    Yeah, I logged into a site with the other plugin and it was not invisible...…

    5 days ago

  • Posted a reply to Continuous Login Loop, on the site WordPress.org Forums:
    This plugin worked well. It also worked with WooCommerce. However, now it won't work at…

    5 days ago

  • Posted a reply to Continuous Login Loop, on the site WordPress.org Forums:
    Hmm, I deactivated Jetpack and I'm still getting the loop. I really thought it had…

    2 weeks ago

  • Created a topic, Continuous Login Loop, on the site WordPress.org Forums:
    I installed Invisible Re-Captcha a few days ago and it…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Error: invalid_scope, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, that worked!

    2 months ago

  • Posted a reply to Error: invalid_scope, on the site WordPress.org Forums:
    Found the answer here https://wordpress.org/support/topic/error-invalid_scope/. You have to read the Learn More page and then…

    2 months ago

  • Created a topic, Error: invalid_scope, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having trouble getting Postman SMTP to work proper…

    2 months ago

  • Created a topic, Email was not delivered, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. My customer uses Newsletter and has for some ti…

    11 months ago

  • Posted a reply to Confused with PayPal API, on the site WordPress Support Forums:
    No, it's not.

    11 months ago

  • Created a topic, Confused with PayPal API, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to Image not showing up in Carousel, on the site WordPress Support Forums:
    Finally found a fix.

    1 year ago

  • Created a topic, Image not showing up in Carousel, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Slideshows not showing up after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome! Thank you, Josh! Heidi

    2 years ago

  • Posted a reply to Slideshows not showing up after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you, Chris! It worked! Cheers! Heidi

    2 years ago

  • Posted a reply to Slideshows not showing up after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    @Chris, can you show me how to do that? I'm not proficient enough to handle…

    2 years ago

  • Posted a reply to Slideshows not showing up after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, Chris. It figures I broached this same subject before. *redfaced* I've been trying to…

    2 years ago

  • Created a topic, Slideshows not showing up after WP upgrade, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Seemed to work but had to struggle, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Pretty Good Sharing Icons..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Displaying Albums and Singles on same page, on the site WordPress Support Forums:
    Hi. I have set up one of my client's products to show what I'm experiencing.…

    2 years ago

  • Created a topic, Displaying Albums and Singles on same page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Awesome Audio jPlayer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Used Types to create Recipe Page: Page now gone., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Change color of player, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your help. It looks like you're saying that there needs to be more…

    2 years ago

  • Posted a reply to Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums:
    David, I've made another update and it 'may' be working. I wiped all settings and…

    2 years ago

  • Posted a reply to Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums:
    Here is my dropbox link I also just uninstalled and reinstalled because the folder is…

    2 years ago

  • Posted a reply to Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that worked. How can I get the file to you? I see it here...…

    2 years ago

  • Posted a reply to Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums:
    There is no information on the "Existing Backups" tab. However, I find files in the…

    2 years ago

  • Created a topic, Updraft not uploading to S3, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Caption does not show up, on the site WordPress Support Forums:
    I see that this does work. Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, Caption does not show up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Slides not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help!

    2 years ago

  • Posted a reply to Slides not showing up, on the site WordPress Support Forums:
    I figured out the problem. It was a problem with another plugin. Strong Testimonials by…

    2 years ago

  • Created a topic, Slides not showing up, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Need Prev/Next buttons, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Simon, I just realized that. My apologies for not digging deeper before posting more…

    2 years ago

  • Posted a reply to Need Prev/Next buttons, on the site WordPress Support Forums:
    After further study, I've realized that the pn is probably for changing songs in a…

    2 years ago

  • Created a topic, Need Prev/Next buttons, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Very well then. I will remove your plugin and use a jplayer instead. Thanks for…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I deactivated the TinyMCE plugin that I was using and tried again. I get…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Matteo, I hope your holiday was pleasant. I've done what you suggested. Here's a screen…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Matteo, Sorry about the link... I did put it there and it was the…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Matteo, I've checked all permissions as stated above. The first line says, "No 'Access-Control-Allow-Origin' header…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I disabled the one other audio plugin called, "Audio player" before I sent you…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    Matteo, Thank you for your reply. The download and autoplay do not work for me…

    3 years ago

  • Posted a reply to CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums:
    *** UPDATE *** On my previous CSS file, I added the following to the top…

    3 years ago

  • Created a topic, CSS not working with player, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Look & Feel of Player has changed, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure why my original custom settings stopped working. I had used your skinmaker…

    3 years ago

  • Created a topic, Look & Feel of Player has changed, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Multiple instances of autoplay players, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago