Profiles

  • Member Since: November 27th, 2018
  • Find me on:
  • Suggested 32 strings on translate.wordpress.org.

  • Posted a reply to Removed from wordpress.org, on the site WordPress.org Forums:
    +1

  • Posted a reply to Fence Multisite – Top Level Domain login 2FA Auth, on the site WordPress.org Forums:
    @wfmargaret I am not sure if I domain map?! I have setup DNS across platforms…

  • Posted a reply to Fence Multisite – Top Level Domain login 2FA Auth, on the site WordPress.org Forums:
    @wfmargaret I have deactivated 2FA and the reactivated again scanning a new QR and deleted…

  • Created a topic, Logo – Update with Site Logo Block, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Complianz Change Request - Please alter your Coo…

  • Posted a reply to Site Logo Block – Replace image not possible, on the site WordPress.org Forums:
    I turned off Litespeed Cache. Then I was able to add the logo. I turned…

  • Posted a reply to Site#2 top level domain – Can’t login due to cookie, on the site WordPress.org Forums:
    Now I managed to op wp_options. Only main site is referenced here. Nothing on site#2.…

  • Posted a reply to Site#2 top level domain – Can’t login due to cookie, on the site WordPress.org Forums:
    @olgabulat wp_blogs - ok wp_site - Only main site exists !!! wp_sitemeta - url =…

  • Created a topic, Snippet on Individual Sites – Multisite, on the site WordPress.org Forums:
    I am wondering what this does: "Allow this snippet …

  • Posted a reply to Site Logo Block – Replace image not possible, on the site WordPress.org Forums:
    note: on the main site logo works fine. on this first subsite it does not….

  • Posted a reply to Site Logo Block – Replace image not possible, on the site WordPress.org Forums:
    theme is TT4 latest WP multisite where this is first subsite lifted to top level…

  • Created a topic, Site Logo Block – Replace image not possible, on the site WordPress.org Forums:
    How do I change/add a site logo. I have no replace opt…

  • Posted a reply to CSS arrows & dots / timer delay, on the site WordPress.org Forums:
    This css does nothing.... why? /******** Carousel Block Slider *******/button.slick-prev .slick-arrow { color: white !important;}

  • Created a topic, CSS arrows & dots / timer delay, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Sliders Wonderful plugin.... simple and cool …

  • Created a topic, Fence Multisite – Top Level Domain login 2FA Auth, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Fences I have a cool multisite and Wordfence ins…

  • Posted a reply to Site#2 top level domain – Can’t login due to cookie, on the site WordPress.org Forums:
    @olgabulat you are my new best friend. I’m probably in love… actually that got cookie…

  • Created a topic, Site#2 top level domain – Can’t login due to cookie, on the site WordPress.org Forums:
    Hey I have installed a multisite. Site #1 work…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Update: Cpanel > Domains I have deleted the subdomain since I am running by a…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Still cookie error when trying to sign in as super admin. And that means I…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Network Settings - Multisite Is this restricting administration of the new site? On a multisite,…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @threadi hepados is NOT the main site of the multisite and neither should it be.…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Zone Editor looks so

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Records on Cloudflare. They point to site IP. Is this correct?

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Can I not have the url set like so? inside main dashboard WP

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    @threadi Can you be more specific? I have tried everything and I don't know where…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Still no access to backend dashboard for the new sub site.... Why? How can I…

  • Posted a reply to Multisite – Deactivate Global but Active on some, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @omarfpg I needed to turn off everything woo also on subsites, and only then…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    To whom it may concern... Setting up Cloudflare Registrar, C-Panel Domain and finally WP Site:1)…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Ok - after quite some struggle, I finally see my site heptados.com Being log'ed in…

  • Created a topic, Multisite – Deactivate Global but Active on some, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I had Woo and all related plugins Network Active…

  • Posted a reply to Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Update I figure I need to create the subdomain in C Panel manually. That is…

  • Created a topic, Multisite – Site #2 not showing, on the site WordPress.org Forums:
    Hi I have created new site on a multi domain site. …

  • Posted a reply to Querry Image – Active Link, on the site WordPress.org Forums:
    The links in the cover block link to the same place, so in this case…

  • Posted a reply to Styling Category Shortcode Grid – Scale / Overflow Hidden, on the site WordPress.org Forums:
    I'm waiting for Zubair's reply thx. Design is fine. That's not the issue. Did you…

  • Posted a reply to Styling Category Shortcode Grid – Scale / Overflow Hidden, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Zubair I appreciate it. If you visit curations, you will see Category grids all…

  • Created a topic, Querry Image – Active Link, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Is there a way to make image active link when us…

  • Posted a reply to Styling Category Shortcode Grid – Scale / Overflow Hidden, on the site WordPress.org Forums:
    Object-fit does not work either: .woocommerce ul.products li.product a img:hover { -webkit-transform: scale(1.1); transform: scale(1.1);…

  • Created a topic, Styling Category Shortcode Grid – Scale / Overflow Hidden, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Woo I am using shortcode for product categories…

  • Posted a reply to Shortcodes Attributes, Include image as for categories and products, on the site WordPress.org Forums:
    Looking forward to Category collection block. Maybe just build on the querry block and then…

  • Posted a reply to Shortcodes Attributes, Include image as for categories and products, on the site WordPress.org Forums:
    Woo had this all along. It's a dynamic grid of cats showing top level categories…

  • Posted a reply to Shortcodes Attributes, Include image as for categories and products, on the site WordPress.org Forums:
    Woo used to be able to show top level cats wherever I was, meaning cats…

  • Posted a reply to Shortcodes Attributes, Include image as for categories and products, on the site WordPress.org Forums:
    Product Categories List. Can I show only toplevel categories initially. And then children as people…

  • Posted a reply to Block Theme compatibility and Block Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    New test: Adding a product to cart > Cart > Checkout > Enter Vat and…

  • Created a topic, Shortcodes Attributes, Include image as for categories and products, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Woo You have some handy shortcodes for product …

  • Posted a reply to Block Theme compatibility and Block Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    That may be, however, it leaves your plugin not useable in block themes, so I…

  • Created a topic, Header image – The one that shows when sharing site, on the site WordPress.org Forums:
    Hey TT4 I forgot where to change the site ID image …

  • Posted a reply to New products not added to store…, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry guys My site needed a purge all cache. Problem is now sorted. Thx

  • Created a topic, New products not added to store…, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Woo I have happily added 7 products in woo last…

  • Posted a reply to Block Theme compatibility and Block Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Updated to 2.11.2 Adding an item to cart it views correct in cart Proceed to…

  • Posted a reply to Block Theme compatibility and Block Checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Validation

Dansk (Danish) Translation Contributor - #da_DK

Blog2Social: Social Media Auto Post & Scheduler and WordPress 6.6.x - Development