WordPress.org

Profiles

NetMonkey

  • Member Since: February 20th, 2013
  • Little Rock, AR
  • https://netmonkeys.net
  • @headmonkey on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Footer not showing on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out! Some code in the recent theme update reset some options in…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Footer not showing on homepage, on the site WordPress.org Forums:
    I'm having the same problem that the footer doesn't display now. A few days ago,…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to Woocommerce problems with Evolve, on the site WordPress.org Forums:
    All right savanipriyank... Didn't want to help me huh? (I) fixed the problem you couldn't/wouldn't…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Woocommerce problems with Evolve, on the site WordPress.org Forums:
    I CAN'T BELIEVE THAT'S YOUR ANSWER! It's called "troubleshooting"! When something doesn't work with code…

    4 weeks ago

  • Created a topic, Woocommerce problems with Evolve, on the site WordPress.org Forums:
    I like Evolve as a pretty solid theme and I use it on …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Css to move Google reCAPTCHA, on the site WordPress.org Forums:
    Bestwebsoft, Thank you for the css code. Fixed!

    2 months ago

  • Created a topic, Css to move Google reCAPTCHA, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for creating a nice contact form that's easy to…

    2 months ago

  • Created a topic, Good plugin!, on the site WordPress.org Forums:
    For doing what is does, it does it well!

    2 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure if I can help with that. Since you've bought the Pro version, you…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    Layout pic

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    Go to settings, field labels, scroll down and look for what you can edit as…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    Support, I figured this one out myself! On the Field Labels tab under settings, scroll…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    Can someone please respond to this support posting? If I can't receive a reply soon,…

    5 months ago

  • Posted a reply to Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    I just noticed that the message field is the only field that when clicked on,…

    5 months ago

  • Created a topic, Contact form email received with no message, on the site WordPress.org Forums:
    I've setup all of the options the way I want them and …

    5 months ago

  • Posted a reply to Checkout errors after upgrade to 3.0.4, on the site WordPress.org Forums:
    No update yet, I'm sure someone will reply soon.

    1 year ago

  • Created a topic, Checkout errors after upgrade to 3.0.4, on the site WordPress.org Forums:
    After upgrading to the recent version 3.0.4, I now get…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to use different card images at checkout, on the site WordPress.org Forums:
    I'm experimenting with different php code hacks for my child theme functions file to overcome…

    1 year ago

  • Posted a reply to How to use different card images at checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the css suggestion. That works great for removing the cards I don't want…

    1 year ago

  • Created a topic, How to use different card images at checkout, on the site WordPress.org Forums:
    Can someone please supply a filter/function I can use …

    1 year ago

  • NetMonkey's profile was updated

    1 year ago

  • Posted a reply to Cell inserted image not displaying in table in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the tips John. With the right css styling code there now and a…

    1 year ago

  • Created a topic, Cell inserted image not displaying in table in Firefox, on the site WordPress.org Forums:
    First I'd like to say that this is a handy plugin. I'v…

    1 year ago

  • Posted a reply to Does this theme 3.3.7 support WooCommerce?, on the site WordPress.org Forums:
    Is this php code correct to use in a Evolve child theme as a functions.php…

    1 year ago

  • Created a topic, Does this theme 3.3.7 support WooCommerce?, on the site WordPress.org Forums:
    I have just installed WooCommerce 2.6.14 and it says t…

    1 year ago

  • Posted a reply to Sticky header logo image-smaller after upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    I figured it out. I had to add custom css and I played with the…

    1 year ago

  • Created a topic, Sticky header logo image-smaller after upgrade, on the site WordPress.org Forums:
    I just upgraded to the latest evolve theme version 3.6…

    1 year ago

  • Created a topic, If video name has – ‘ it’s displayed as – \\’, on the site WordPress.org Forums:
    If the video name for uploaded videos is anything with…

    2 years ago

  • Posted a reply to Ignore wp get current user status, if page is X, on the site WordPress.org Forums:
    Here's the code with the lines reversed as it is now: public function videoList() {…

    2 years ago

  • Posted a reply to Ignore wp get current user status, if page is X, on the site WordPress.org Forums:
    It seems that because this code is in place: $current_user = wp_get_current_user(); if ($current_user->ID ==…

    2 years ago

  • Created a topic, Ignore wp get current user status, if page is X, on the site WordPress.org Forums:
    I had a developer extend the functionality of a plugin…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin hack code change, on the site WordPress.org Forums:
    I had a developer write a plugin for registered users …

    2 years ago

  • Created a topic, Top of images being cut off, on the site WordPress.org Forums:
    I've got the gallery created displaying correctly, but…

    2 years ago