WordPress.org

Profiles

HDsupport

Profile picture of HDsupport
  • Member Since: January 10th, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Updates?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry about the 2 posts. The forum stated it failed to post the 1st time.

    3 days ago

  • Posted a reply to "Updates?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick replay Ajay, the plugin is working great. We now have…

    3 days ago

  • Posted a reply to "Updates?", on the site WordPress Support Forums:
    Still working great thank you for the fast reply Ajay. Most of the track backs…

    3 days ago

  • Created a topic, Geate plugin!, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Created a topic, Updates?, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "Would like to have everything on!", on the site WordPress Support Forums:
    Really no has any info on this?

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to dissable Photon?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your time!

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to dissable Photon?", on the site WordPress Support Forums:
    Let me know if you need more info Richard.

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to dissable Photon?", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for the slow response Richard, here is all the info you will need I…

    1 year ago

  • Created a topic, How to dissable Photon?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Would like to have everything on!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Just thought you all should see that last message from POWWEB Hello, Thank you for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Well Jeremy Herve thank you for all your time and help. I must say you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy here is another post fro the host Thank you for your patience. I could…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    lol here is what they posted back Thank you for getting back us. I could…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Yes this is true, I have turn Photon back on as well so most pics…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    What image was this? I would like to add that info as well.

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    here is more from the tech " I would like to inform you that there…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Here is what the tech at pow web stated Jeremy "I've checked the error logs…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy thank you very very much for all your help. I have sent and asked…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Well I contacted our host again with the info and this is what they replied…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    lol that's what I thought as well.. Well thank you for your time and I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I have looked all over powweb's control panel, we have no hotlinking protection on. As…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Still kinda lost not sure what to tell the web hosting... every thing worked until…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I gave them the info that Jeremy gave me Hi there! Sorry for the delay…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    sorry for the delay in response, here is what our host is staing Our 1st…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Here is what I get when I run Curl C:\Users\Orillia\Downloads\curl-7.32.0-win64-nossl>curl -I http://www.happy-dayz .ca/wp-content/uploads/2013/09/New-2013-1.jpg HTTP/1.1 200…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Just an update to the issue it seems to be affecting most of our galleries…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Yes we did thank you for asking, We also tried disabling every plugin as well.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Ah thank you very much Wpyogi I was unaware of the process since this was…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Still looking for some help here, we are at a loss.

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the link again http://www.happy-dayz.ca/store-locations/newmarket/newmarkets-galleries/newmarket-2013/ Here is the link to the thumbnail http://i2.wp.com/www.happy-dayz.ca/wp-content/uploads/2013/09/New-2013-1.jpg?resize=382%2C287 Does…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Jetpack gallery ("gallery settings" don't work)", on the site WordPress Support Forums:
    It seems to have something to do with the pics not being up loaded to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "mosaic gallery stopped working, no thumbnails", on the site WordPress Support Forums:
    I have also had to disable Photon due to any new pics added do not…

    1 year ago

  • Created a topic, mosaic gallery stopped working, no thumbnails, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Jetpack by WordPress.com

  • Auto-Close Comments, Pingbacks and Trackbacks

    User rating