WordPress.org

Profiles

Peter

Profile picture of Peter
  • Member Since: June 8th, 2011
  • @hardpeter4u on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Good Plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, xhamster is not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Local File Inclusion vulnerability?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Great Plugin that's simple, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to No settings, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, got it to work. I had updated the php file before logging in to…

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Tried the new plugin and get this error: Error loading WordPress. File not found:…

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings, on the site WordPress Support Forums:
    WordPress version is 4.5.1

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, no save button for me either. And when I try to change the default…

    7 months ago

  • Posted a reply to No settings, on the site WordPress Support Forums:
    Alec Weekes' screenshot is exactly the same as mine.

    7 months ago

  • Posted a reply to You do not have sufficient permissions to access this page., on the site WordPress Support Forums:
    ### Begin System Info ### -- Site Info Site URL: http://127.0.0.1/wordpress Home URL: http://127.0.0.1/wordpress Multisite:…

    8 months ago

  • Posted a reply to You do not have sufficient permissions to access this page., on the site WordPress Support Forums:
    Ok will do.

    8 months ago

  • Posted a reply to You do not have sufficient permissions to access this page., on the site WordPress Support Forums:
    On my "live" site all went well. On my localhost is where the problem is.…

    8 months ago

  • Posted a reply to You do not have sufficient permissions to access this page., on the site WordPress Support Forums:
    Yes, this is a self-hosted single site and NOT multi site.

    8 months ago

  • Created a topic, You do not have sufficient permissions to access this page., on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to breadcrumbs icons, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No it's on my local server where I do all testing first I'm sorry…

    9 months ago

  • Posted a reply to breadcrumbs icons, on the site WordPress Support Forums:
    I also just have the "boxes" with no arrow icon visible. I'm using the latest…

    9 months ago

  • Created a topic, No settings, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, More than 1 Video, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Add category images?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.2.1 Error Reporting, on the site WordPress Support Forums:
    In plugins/enhanced-category-pages/class/ecp/WP_GoodNeighbour.php can error_reporting(E_ALL); be changed to error_reporting(E_NONE); ? It seemed to work for me.

    11 months ago

  • Posted a reply to 2.2.1 Error Reporting, on the site WordPress Support Forums:
    I also have found that the recent update sets php error reporting to all. This…

    11 months ago

  • Created a topic, Not sure-Avast says site infected with HTML:iframe-inf malware, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, HTML:iframe-inf, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, First product description showing on Shop page, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Woocommerce, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Your site link, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Categories-page.min.css missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to No longer works with CF7 4.1, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I think the download that is listed above (on github.com) is missing a file:…

    1 year ago

  • Posted a reply to Cannot redeclare class Mobile_Detect, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I am still receiving an error: Plugin could not be activated because it triggered…

    1 year ago

  • Created a topic, Exactly how does one use this?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot redeclare class Mobile_Detect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Playlist?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, No files, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, I deleted plugin and re-uploaded and activated. No warnings this time so you…

    2 years ago

  • Posted a reply to Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Is the plugin updated? It still says the same version 1.0? Got no notification…

    2 years ago

  • Created a topic, Dead?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Empty space in topic view/reply, on the site WordPress Support Forums:
    Didn't matter about social networks or not. It was a css issue caused by your…

    2 years ago

  • Posted a reply to Terms & Conditions, on the site WordPress Support Forums:
    I, also, would like to know about this. Looks like it's uploaded to upload.vidrack.com/video for…

    2 years ago

  • Posted a reply to Empty space in topic view/reply, on the site WordPress Support Forums:
    Oh ok. Thanks anyways. I'll figure it out. Like I said without the plugin activated…

    2 years ago

  • Posted a reply to Empty space in topic view/reply, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sorry was busy with work. I can't give you a link as this is…

    2 years ago

  • Created a topic, Empty space in topic view/reply, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No pixopoint-theme-integrator folder, on the site WordPress Support Forums:
    I created the folder manually right away but no code or files in the folder.…

    2 years ago

  • Posted a reply to No pixopoint-theme-integrator folder, on the site WordPress Support Forums:
    You didn't answer the question as to why the folder and code snippet (the require…

    2 years ago

  • Posted a reply to Members not showing in Users Role, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I hear you about testing etc. On my live site all is working correctly.…

    2 years ago

  • Created a topic, Does not work as advertised, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, No pixopoint-theme-integrator folder, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Members not showing in Users Role, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Self-Hosted Videos, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago