WordPress.org

Profiles

haleeben

Profile picture of haleeben
  • Member Since: March 20th, 2011
  • @haleeben on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Blank Screen on PHP7, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Vinny Thanks for the fast response. Got access to the error log and found…

    1 month ago

  • Created a topic, Blank Screen on PHP7, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, Parallel Optimizations eats server resources, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to Please change appearance of 'regenerate images' at featured image, on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have to agree. I have disabled it with the filter, but it would…

    5 months ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Subscriber get added before user is manually approved, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Great plugin, great support, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Tinymce enabled bug in IE ( Edge) browser, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to tinyMCE not working in Internet Explorer, on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same issue but I have narrowed it down to a bug…

    6 months ago

  • Posted a reply to You do not have sufficient permissions to delete transients., on the site WordPress Support Forums:
    Pretty sure this is an issue with the Envato Market plugin, disable the plugin and…

    7 months ago

  • Posted a reply to WP eCommerce 3.11 breaks event list date order, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Brian Unfortunately no, I've has no responses to that ticket :(

    10 months ago

  • Posted a reply to credentials are WRONG if Sendgrid password has special characters, on the site WordPress Support Forums:
    I just checked and mail sends ok, but still have the Wrong credentials error. Also,…

    10 months ago

  • Created a topic, credentials are WRONG if Sendgrid password has special characters, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, WP eCommerce 3.11 breaks event list date order, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Version 3.11.0 bug with Events Calendar, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to Canonical URL, on the site WordPress Support Forums:
    Just tested the file and can confirm it fixed the issue. Thanks again

    10 months ago

  • Posted a reply to Canonical URL, on the site WordPress Support Forums:
    Great, thanks Edward

    10 months ago

  • Posted a reply to Canonical URL, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, latest version of Yoast SE0 3.0.3

    10 months ago

  • Posted a reply to Canonical URL, on the site WordPress Support Forums:
    If this option if checked and you add a canonical url from yoast seo in…

    10 months ago

  • Created a topic, Banner image SendGrid?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to 2.5 Changelog ?, on the site WordPress Support Forums:
    I noticed that the link you posted was for the develop branch, does wordpress.org get…

    12 months ago

  • Created a topic, 2.5 Changelog ?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to Updated to 2.4.0 now I can't switch theme, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Shea Yes the theme dropdown is fixed but my settings changes don't save, have…

    1 year ago

  • Posted a reply to Updated to 2.4.0 now I can't switch theme, on the site WordPress Support Forums:
    Wow that was quick. Awesome plugin, awesome support. Thanks

    1 year ago

  • Created a topic, Updated to 2.4.0 now I can't switch theme, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Thanks you, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to charts not showing with https, on the site WordPress Support Forums:
    Nope not fixed. //cdn.amcharts.com/lib/3/serial.js is redirecting to http://www.amcharts.com/lib/3/serial.js

    1 year ago

  • Created a topic, charts not showing with https, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to not working over https, on the site WordPress Support Forums:
    Hi The charts are not showing with https, getting insecure scripts error from www.amcharts.com.

    1 year ago

  • Created a topic, Switched to cloudlinux now "no results found", on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Strength indicator not updating, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, PHP Notice, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Crop position error, on the site WordPress Support Forums:
    Version 3.0.6 fixes this issue :)

    1 year ago

  • Created a topic, Great plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to 4.2 upgrade can't use visual WYSIWYG view, on the site WordPress Support Forums:
    @dionsis thanks for fixing this fix, would have taken me hours to figure that out.

    1 year ago

  • Posted a reply to Align Header Contents to center ?, on the site WordPress Support Forums:
    Try this is your child theme style.css @media only screen and ( max-width: 769px ){…

    1 year ago

  • Posted a reply to remove back to top icon ?, on the site WordPress Support Forums:
    Put this is your child theme style.css a.back-to-top.button { display: none !important; }

    1 year ago

  • Posted a reply to remove gravatar bezel ?, on the site WordPress Support Forums:
    Put this is your child theme style.css .site-intro .avatar { box-shadow: none !important; }

    1 year ago

  • Created a topic, This is great, should be in core, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Deleted the plugin and reinstalled seems to working now, looking forward to testing it out.…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated the plugin and it now shows two copies in the plugins list. One…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Hey Bart Unfortunately still the same issues plus after I updated the plugin it still…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Yep latest version of WordPress and Sidekick. Looking forward to Monday to see if it…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Virginia Datacenter. When I first tried the link I saw an xml page with the…

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Ah, I see. Just checked now still have the errors.

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    I'm not using a CDN

    2 years ago

  • Posted a reply to JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. OS = Windows 8.1 Browser = Chrome v41

    2 years ago

  • Created a topic, JS errors opening composer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to WordPress Database Errors after upgrade to 2.0.1, on the site WordPress Support Forums:
    version 2.0.2 fixed this error for me

    2 years ago

  • Created a topic, Great for switching between pages/posts, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

Plugins