WordPress.org

Profiles

gxt

Profile picture of gxt
  • Member Since: July 27th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Auto reconnect after Quota Error", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I have the latest version of both WordPress and the plugin.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Auto reconnect after Quota Error", on the site WordPress Support Forums:
    yep, and even if the cache is set up to two weeks it keeps disconnecting

    4 months ago

  • Created a topic, Auto reconnect after Quota Error, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Link to file visible while downloading in FireFox", on the site WordPress Support Forums:
    if the file is uploaded elsewhere and you paste the link it does that thing...…

    7 months ago

  • Created a topic, Link to file visible while downloading in FireFox, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Quota Error: too many concurrent connections, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Disconnecting", on the site WordPress Support Forums:
    Same here. Disconnect + 0 views. Running the latest version

    9 months ago

  • Posted a reply to "Got disconnected, have to "Connect to Google Analytics"", on the site WordPress Support Forums:
    about the view count; that happened to me also.. it was cause of the Cache…

    10 months ago

  • Posted a reply to "View count is always 0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, thanks for the reply and the quick fixes :) Yeah, I've over 5.000 posts…

    11 months ago

  • Posted a reply to "View count is always 0", on the site WordPress Support Forums:
    Update 3: If I try to set up the cache to Six Hours and then…

    11 months ago

  • Posted a reply to "View count is always 0", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I've cleared all of the w3 total Cache and now it seems to be…

    11 months ago

  • Posted a reply to "View count is always 0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I've the same problem as the one above.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Get Billing Address info separately", on the site WordPress Support Forums:
    Here you go! p.s. there might be a better way, but this works well too!…

    1 year ago

  • Created a topic, 2 bitly links per post or 1 link of in ?p= format, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Exclude Subcategories by Parent id/name", on the site WordPress Support Forums:
    if you look better at the end of that post there's an explanation for that!…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Exclude Subcategories by Parent id/name", on the site WordPress Support Forums:
    Check out this post it does what you need!

    2 years ago

  • Posted a reply to "My site is down after updating", on the site WordPress Support Forums:
    Damn! I forget about the .htaccess file. Yep, that may be also the problem...

    2 years ago

  • Posted a reply to "My site is down after updating", on the site WordPress Support Forums:
    hmm that's strange... try clearing your browser's cache or try with another browser, then try…

    2 years ago

  • Posted a reply to "My site is down after updating", on the site WordPress Support Forums:
    ok, do it via ftp: open your ftp program and go to /wp-content/ and delete…

    2 years ago

  • Posted a reply to "My site is down after updating", on the site WordPress Support Forums:
    The only solution at this time is to Downgrade, 'till the developer decides to release…

    2 years ago

  • Posted a reply to "My site is down after updating", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem! Anyone? P.S. every mothaf**** time there's an update of this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "is_single problem!", on the site WordPress Support Forums:
    it's not online yet. But problem was solved - 2 ways to exclude attachments from…

    3 years ago

  • Posted a reply to "is_single problem!", on the site WordPress Support Forums:
    when I insert images I use [gallery columns="1" size="large"] then in the post, images (somename-500x550.jpg)…

    3 years ago

  • Created a topic, is_single problem!, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Related Posts Thumbnails] Problem with w3 Total Cache", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Maria, but it works fine with "random" if the w3 total cache isn't active...…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Related Posts Thumbnails] Problem with w3 Total Cache, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] no thumbnails if not using widget", on the site WordPress Support Forums:
    thank you very much Héctor! You're a good guy! Thanks :)

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Popular Posts] no thumbnails if not using widget, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago