WordPress.org

Profiles

Profile picture of
  • Member Since: December 10th, 2008
  • @greenreflection on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Debug shows error for Better RSS Widget, on the site WordPress.org Forums:
    We are getting the following error noted when setting …

    2 weeks ago

  • Created a topic, Updates cause lots of problems, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Change Text Widget Width with CSS, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I wanted to report back on where I ended up. By opening multiple tabs…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    I asked support at my hosting provider to set the time limits to 10x higher…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    And thanks for the input. Its the only way I've been able to really make…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the encouragement. It all started with a memory issue. Now I can see…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    Ok. It appears that with a higher number loaded that it will only delete 106…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    Troubleshooting Worpress in the forum, I must say is an awareness building activity! I do…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    Brain is waking up, and your comments and writing about this led to this question:…

    3 years ago

  • Posted a reply to 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums:
    Your points are definitely salient. Yes, I changed the number of categories per page (you…

    3 years ago

  • Created a topic, 43,000 categories to delete, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    1. Ok I am mistaken about the backend install. Their recommendation from Pagelines was from…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it is possible, according to the Pagelines team. But first I have to try…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Right. I still haven't done that. Thanks for the encouragement. Last time I tried changing…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    With all of the plugins deactivated I tried to delete a post by coming in…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    OK, I set the memory allocation for PHP to 512M; thanks esmi

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the clarification, Scott. And thanks for the link esmi. I manually set the…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Scott, yes, when I reinstalled everything, there were some plugins I failed to disable. Thanks…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Hurrah. I got an error message when I went to edit.php This was displayed in…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    I did get an error message in the log file, however, that I had seen…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    I set the display section of the debug code this way: ' 'WP_DEBUG_DISPLAY', true '…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    I chose another Pagelines related theme. Now, after spending hours manually restoring the site because…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    At present, no errors are reported in the debug log. Still have the same problem…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Still have issues at Shopsos.com Taking the next step, I tried to change themes from…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Got rid of several plugins which removed many lines of debugging errors. Now I'm down…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. That helps me to understand the message re: functions.php. I'm going to continue on…

    3 years ago

  • Posted a reply to wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums:
    Not familiar, but reading the Codex pointed me to enabling Debug in the config file,…

    3 years ago

  • Created a topic, wp-admin/edit.php leads to blank page not All Posts, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to why weaver ii website listed as harmful ?, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Warnings of malware in my Weaver ii installs. Also visiting…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: tagaroo] Tagaroo breaks some editor functions with WP 3.4.1, on the site WordPress Support Forums:
    We just upgraded to wp 3.5 and the Media loader and the links tool in…

    4 years ago