WordPress.org

Profiles

Moses

Profile picture of Moses
  • Member Since: April 5th, 2011
  • Find me on:

  • Created a topic, No free version any more, on the site WordPress Support Forums

    7 days ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    Can Mike explain how to use each one of these + ( ) * [qty]…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    My dear mike You guys just added these new characters in the Shipping Class Costs…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    try playing with the Calculation Type i think yours is a different problem

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the time darpandalal ! The Little Activity Chest try to see if my…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    ok i believe i have the issue on my site solve in the Shipping Class…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    No joy Did what you suggested ...didn't help i don't have skype Can you guys…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    I only use flat rate shipping with price classes I don't use the free shipping…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    If i use your method i would need to check 500 products for free shipping…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    don't close the ticket yet

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same situation exactly "i have two types of shipping free shipping and…

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Flat rate shipping not working after wocommerce update", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem on 2 site ..

    3 weeks ago

  • Created a topic, Focused keyword not working on 4 sites, on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    Updated buy still not working how can i send you the login info ?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    Still not working ...the screen option and save button not showing Any idea ? Thanks

    1 month ago

  • Posted a reply to "Do you have a code to add the slider on Mystile", on the site WordPress Support Forums:
    Great! excellent plugin !!!

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working with WooCommerce Mystile themes", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 months ago

  • Posted a reply to "Not working with WooCommerce Mystile themes", on the site WordPress Support Forums:
    Any way to fix this ..id like to use your plugin ?

    2 months ago

  • Created a topic, Do you have a code to add the slider on Mystile, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Not working with WooCommerce Mystile themes, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, ReCAPTCHA not responsive, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Focus Keyword, SEO Title and Meta description", on the site WordPress Support Forums:
    so finally i have this solved for me it was this plugin - Responsive Contact…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Focus Keyword, SEO Title and Meta description", on the site WordPress Support Forums:
    No I'm still hoping to find a solution Cant find a smiler problem any where…

    7 months ago

  • Created a topic, WP https on multisite issue, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Problem with Focus Keyword, SEO Title and Meta description", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! but its really a bug in the plugin .. I get this - Warning…

    7 months ago

  • Created a topic, Problem with Focus Keyword, SEO Title and Meta description, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    Still looking for a solution?

    7 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    thay seat on the same server and ...3 sites are good only this one site…

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    unfortunately it didn't help... the thing is that i have anther site with same theme…

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    yes on my site im missing some of the 7 metaboxes in the middle. waiting…

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    it only on the Footer Credits page

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    I removed what could be the plugin conflicting but still this part of your plugin…

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    Version 1.11

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    In the console i see Failed to load resource: net::ERR_CACHE_MISS

    8 months ago

  • Posted a reply to "some area is missing from settings", on the site WordPress Support Forums:
    No some of the boxes are closed and the screen options is not working...i cant…

    8 months ago

  • Created a topic, some area is missing from settings, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Scan not completing, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Main menu not changing to responsive menu, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, twenty fourteen menu responsive breaking point problem, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, main theme is kind of hijacking impact pages, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Virtue with woocommerce issues, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "About editing option for contributor", on the site WordPress Support Forums:
    Do you think you could add the option for users(Authors) the delete their post from…

    1 year ago

  • Posted a reply to "About editing option for contributor", on the site WordPress Support Forums:
    I actually see now that the users can delete the posts in the back-end admin…

    1 year ago

  • Posted a reply to "About editing option for contributor", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick reply! I changed the user role to Authors. Users can now…

    1 year ago

  • Created a topic, About editing option for contributor, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, unexplainable 404`s reports from this plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WooCommerce 2.1 & Mystile theme not compatible", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded to the latest mystile 1.3.2 and the page titles on all site pages…

    1 year ago

  • Created a topic, page titles don't show, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "WooCommerce Travelify image incompatibility", on the site WordPress Support Forums:
    Perfect!

    1 year ago