WordPress.org

Profiles

Glark

Profile picture of Glark
  • Member Since: January 4th, 2006
  • @glark on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Not Accepting S3 Credentials, on the site WordPress Support Forums:
    Follow up: I believe something on my local server DB just got gummed up. I…

    4 months ago

  • Posted a reply to Not Accepting S3 Credentials, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Jon, I appreciate it, I'll ping you over there!

    4 months ago

  • Created a topic, Greatly Simplifies The S3/Imgix Process, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to Not Accepting S3 Credentials, on the site WordPress Support Forums:
    Hello again. More information for troubleshooting. The failure only happens on my local dev environment.…

    4 months ago

  • Created a topic, Not Accepting S3 Credentials, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to URLs incorrect for scheduled posts, on the site WordPress Support Forums:
    We're plagued by this bug too and unfortunately the above fix from @keeismeijer has the…

    10 months ago

  • Posted a reply to Update to 3.4.30 [01/14/2016] broke a bunch, on the site WordPress Support Forums:
    Yep. Me too.

    11 months ago

  • Posted a reply to Incorrect author showing up in tag and header, on the site WordPress Support Forums:
    Yep, me too.

    1 year ago

  • Created a topic, Changing the 'series' category tag, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Altering the "Series" tag, on the site WordPress Support Forums:
    Can the 'series' tag be changed to something else? I have a conflict with the…

    1 year ago

  • Posted a reply to Heads up..Latest udpate today killed site., on the site WordPress Support Forums:
    Yep, same thing. Had to rollback. Killed front end and back end.

    1 year ago

  • Posted a reply to once the page is loaded the size of the image is not responsive, on the site WordPress Support Forums:
    Oooh good catch. Is there a fix for this?

    2 years ago

  • Posted a reply to Add select authors box to quick edit, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome. I have this weird error from (I believe) replacing a user with a near…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get animated Gifs to work, on the site WordPress Support Forums:
    There's a place in the Hammy settings for this. I added "anim" to that setting…

    3 years ago

  • Posted a reply to Extra slash in cached image URL, on the site WordPress Support Forums:
    Nope, I take that back, I had turned off the WPengine cache engine when I…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get animated Gifs to work, on the site WordPress Support Forums:
    I suppose the answer would be to use an exception class on the image and…

    3 years ago

  • Posted a reply to How to get animated Gifs to work, on the site WordPress Support Forums:
    Me as well. Hammy has cached PNG versions of one frame of the GIF.

    3 years ago

  • Posted a reply to Extra slash in cached image URL, on the site WordPress Support Forums:
    1.5.0 has fixed this in my in case. Thanks!

    3 years ago

  • Posted a reply to Extra slash in cached image URL, on the site WordPress Support Forums:
    Do you know off-hand if the fix would be with Hammy or the cache system?…

    3 years ago

  • Posted a reply to Extra slash in cached image URL, on the site WordPress Support Forums:
    Ah yes, I'm hosted on WP Engine which rolls their own caching system.

    3 years ago

  • Created a topic, Extra slash in cached image URL, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Not Working Yet with 3.8, on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it does work... had a very weird caching issue. Thanks.

    3 years ago

  • Created a topic, Not Working Yet with 3.8, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Feature Idea / Request, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Awesome! Suggesting two features for 2.0, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to Adding HTML before and after tag, on the site WordPress Support Forums:
    Hi again, I just noticed the plugin is adding a DIV with the TAG ID…

    4 years ago

  • Posted a reply to Adding HTML before and after tag, on the site WordPress Support Forums:
    Using DFP (A) and I'm just looking to surround each ad with a DIV for…

    4 years ago

  • Posted a reply to Priority Setting, on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks!

    4 years ago

  • Created a topic, Adding HTML before and after tag, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Priority Setting, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to 3.0 Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Followup! I re-entered the authors in each post and and that seemed to have corrected…

    4 years ago

  • Posted a reply to 3.0 Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    So here's my wp_term_taxonomy. I have 10 authors on the site and 20 entries here.…

    4 years ago

  • Posted a reply to 3.0 Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Or alternatively, can I nuke CAP's settings/DB and start over? I have fewer than 10…

    4 years ago

  • Posted a reply to 3.0 Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Ok, thanks, I tried to follow the above conversation but I'm unclear what I need…

    4 years ago

  • Posted a reply to 3.0 Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Daniel, I followed you to this thread from "Duplicates on Authors page" which is…

    4 years ago

  • Posted a reply to Role Frontend is not saving, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, grabbed 1.8.3 from GitHub but no change. I'm out of my depth so I'll…

    4 years ago

  • Posted a reply to Role Frontend is not saving, on the site WordPress Support Forums:
    Found it: https://github.com/bueltge/WP-Maintenance-Mode

    4 years ago

  • Posted a reply to Role Frontend is not saving, on the site WordPress Support Forums:
    Is the last version available somewhere? I just invited a mess of people to beta…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Supersized] Hide navigation controls if slideshow has only one slide, on the site WordPress Support Forums:
    Say Artem, any chance I could pay you for your time to hack in a…

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Supersized] Hide navigation controls if slideshow has only one slide, on the site WordPress Support Forums:
    Oh cool, thanks Artem! Personally I'm just using the native media manager but I bet…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Supersized] Invalid Argument on Homepage Only, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: WP Supersized] Hide navigation controls if slideshow has only one slide, on the site WordPress Support Forums:
    I came here to see if this exactly feature was available or not. This is…

    4 years ago

  • Created a topic, Using Autofocus with Mint tracking, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

Plugins