WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 5th, 2018
  • Find me on:
  • Created a topic, Thank You, on the site WordPress.org Forums:
    I like others tried many free galley plugins - they al…

    1 month ago

  • Posted a reply to “Justified gallery” on mobile only shows one column, on the site WordPress.org Forums:
    I dont know if this is the issue you are having but I noticed that…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Resolved

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry bradvin yes as far as I can tell it is all now fixed with…

    7 months ago

  • Posted a reply to Justified not loading correctly with https until refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry bradvin yes as far as I can tell it is all now fixed with…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    @phillcoxon bradvin has my website and has picked this up now as far as I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Justified not loading correctly with https until refresh, on the site WordPress.org Forums:
    @bradvin I have noted that you have picked this up - thank you. After a…

    7 months ago

  • Posted a reply to Justified not loading correctly with https until refresh, on the site WordPress.org Forums:
    Update. I am still testing but I have seen an improvement when I disabled a3…

    7 months ago

  • Created a topic, Justified not loading correctly with https until refresh, on the site WordPress.org Forums:
    My Justified gallery's are not loading correctly with …

    7 months ago

  • Created a topic, Logo compressed size, on the site WordPress.org Forums:
    I have a transparent PNG logo which is 276x50px and at…

    7 months ago

  • Created a topic, Force Original Thumbs., on the site WordPress.org Forums:
    I had an issue that after I initiated SSL on my websit…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Thank- you I appreciate the help.

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your furtherer explanation on how the gallery is rendered. One last thing…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    To explain further I have lots of foobox gallerys that after moving from http to…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ah yes that is exactly what I have been seeing "dancing" thumbnails. Thank you for…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your continued help. I am afraid that I am now getting out…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    I have disabled the lazy load plug in but still getting website menus become un-clickable…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    I have a plug in called a3 Lazy Load. For use on my Foo gallerys

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry yes I was fiddling. I have now set Photonic → Settings → Generic Options…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    https://photographybybillhaddon.co.uk/a-new-test

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    If you can stand by I will "flash it on here for 1 min and…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Ok a couple ot tests. If I do this while using Fancybox3 then every image…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the delay. I will re-test.

    7 months ago

  • Posted a reply to Excluding a page, help needed, on the site WordPress.org Forums:
    THANK YOU Arno. That did it. I see that you have even updated the description…

    7 months ago

  • Posted a reply to Excluding a page, help needed, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for your help, I will try it later and report back.

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Is there an email address that I can send you my URL to privately This…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    Yes there does seem to be a conflict going on. Odd thing is that if…

    7 months ago

  • Created a topic, Excluding a page help, on the site WordPress.org Forums:
    I am struggling with excluding the gallery from a page…

    7 months ago

  • Created a topic, Mobile swipe box freezes And other issues, on the site WordPress.org Forums:
    I already have many justified gallery's on my site (no…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. I did email you but just checking that you received it. I would really…

    7 months ago

  • Posted a reply to Different Hero Image for mobile (how to), on the site WordPress.org Forums:
    Hello tiger

    7 months ago

  • Posted a reply to Activate browser history option, on the site WordPress.org Forums:
    Forgot to mark as resolved. Which my original question was.

    7 months ago

  • Posted a reply to Activate browser history option, on the site WordPress.org Forums:
    Ah I get it now. Thanks for getting back so quick. I am now just…

    7 months ago

  • Created a topic, Activate browser history option, on the site WordPress.org Forums:
    Daft question time but what does the Activate browser …

    7 months ago

  • Posted a reply to Different Hero Image for mobile (how to), on the site WordPress.org Forums:
    Ok doing a little digging I have found my issue. I am using the slider…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Is there a contact I can send my site directly to without having to post…

    7 months ago

  • Created a topic, Has this Plug in been abandoned, on the site WordPress.org Forums:
    Has this Plug in been abandoned for classic WP latest …

    7 months ago

  • Posted a reply to No bottom bounce arrow on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    To be clear I have now got a bounce arrow on a mobile view thanks…

    7 months ago

  • Created a topic, Different Hero Image for mobile (how to), on the site WordPress.org Forums:
    I read somewhere on here about it. I would like to set…

    7 months ago

  • Posted a reply to No bottom bounce arrow on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    GREAT that did it. Its now showing on mobile. Thank you. I did not see…

    7 months ago

  • Created a topic, No bottom bounce arrow on mobile, on the site WordPress.org Forums:
    I have my front page setup with the bounce arrow becau…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile X not closing swipebox lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    Just another observation is that if I "stab" the x sometimes my finger is off…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    I have cleared the css cache in, foo gallery-settings. And it has made no difference…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you James - lesson learnt. @bradvin let me know if there is another private…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I added my website which was needed to be looked at and I…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry But I am new to the forum. I checked out the info and help…

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Hi thanks for the reply here is a link https://photographybybillhaddon.co.uk/the-city-rooms.I have not updated any media…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile X not closing swipebox lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    More head scratching and I have isolated the issue. I am looking at a gallery…

    7 months ago

  • Posted a reply to Mobile X not closing swipebox lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    ave tested it with another gallery lug in ad its still the same

    7 months ago

  • Posted a reply to Galley not loading correctly after SSL install, on the site WordPress.org Forums:
    Just tested with Masonry gallery and its the same. Also the gallery section of a…

    7 months ago