WordPress.org

Profiles

Gemini23

Profile picture of Gemini23
  • Member Since: March 30th, 2008
  • @gemini23 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, Problems with adding link..., on the site WordPress Support Forums

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Broken Links after WordPress 4.4.0 Upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Check this out.. http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-disable-post-oembed-on-your-wordpress-site/

    1 month ago

  • Posted a reply to "Broken Header Link to a WP-JSON Directory causing excessive 404 Errors", on the site WordPress Support Forums:
    This resolves it... http://www.wpbeginner.com/plugins/how-to-disable-post-oembed-on-your-wordpress-site/ with a plugin https://wordpress.org/plugins/disable-embeds/

    1 month ago

  • Posted a reply to "RSS feed not working...", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved.. page name the same as a category...

    2 months ago

  • Created a topic, RSS feed not working..., on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "what causes Gateway Time-out?", on the site WordPress Support Forums:
    The problem has seemingly stopped after disabling an 'optimizing' plugin. Although I have stopped updating…

    3 months ago

  • Posted a reply to "what causes Gateway Time-out?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Tara I will look into those suggestions... I have a fairly busy site with…

    3 months ago

  • Posted a reply to "what causes Gateway Time-out?", on the site WordPress Support Forums:
    Just updating an old post as spotted a typo... and when clicking 'update' Gateway Time-out…

    3 months ago

  • Posted a reply to "what causes Gateway Time-out?", on the site WordPress Support Forums:
    they didn't 'fix it' no... same problem keeps occurring...intermittently...

    3 months ago

  • Posted a reply to "what causes Gateway Time-out?", on the site WordPress Support Forums:
    Hosting provider said the only error was on my IP no other details... I have…

    3 months ago

  • Created a topic, what causes Gateway Time-out?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Can WordPress websites get too big?", on the site WordPress Support Forums:
    Crikey! 195,000! Thanks for the info... need to have a look and digest info.. "What…

    3 months ago

  • Created a topic, Can WordPress websites get too big?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Anyone have a gallery plugin that works with AMP?", on the site WordPress Support Forums:
    Have read elsewhere "You can override the template completely or tweak it’s contents without adding…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Anyone have a gallery plugin that works with AMP?", on the site WordPress Support Forums:
    This is a major problem for any wordpress site that has a gallery on any…

    3 months ago

  • Created a topic, Anyone have a gallery plugin that works with AMP?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Google WMT errors reported", on the site WordPress Support Forums:
    I will investigate...

    3 months ago

  • Created a topic, Google WMT errors reported, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How will Nextgen work with Accelerated Mobile Pages ?", on the site WordPress Support Forums:
    photocrati - A bit harsh on psonetz "I've the same problem"... It is frustrating as…

    3 months ago

  • Created a topic, Author dropdown box not showing after update, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Is it possible to merge more than one css?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't have spamshield - unless that is on the server....

    3 months ago

  • Posted a reply to "Any support for NextGen Galleries?", on the site WordPress Support Forums:
    I don't see anything that says NextGen in the source code... are you sure it…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Is it possible to merge more than one css?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks... what is like to have done this? * I guess you (or a plugin)…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Is it possible to merge more than one css?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Frank - I am keen to get the autoptimize to work url at https://goo.gl/Jjs1U1

    3 months ago

  • Posted a reply to "How will Nextgen work with Accelerated Mobile Pages ?", on the site WordPress Support Forums:
    At the moment No images display at all in NextGen gallery although the outline 'box'…

    3 months ago

  • Created a topic, Is it possible to merge more than one css?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to update plugin from 0.2 to 0.3", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Mohammad - didn't get that option to update... have removed 0.2 folder via CPanel…

    3 months ago

  • Created a topic, Any support for NextGen Galleries?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to update plugin from 0.2 to 0.3", on the site WordPress Support Forums:
    No 'update' option but uninstall 0.2 and delete previous 0.2 folder via CPanel... 0.3 activated..

    3 months ago

  • Created a topic, How to update plugin from 0.2 to 0.3, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, How to add linespace/space below image with css, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How will Nextgen work with Accelerated Mobile Pages ?", on the site WordPress Support Forums:
    That is fine.. but is there a way to disable NextGen when displayed on AMP?

    3 months ago

  • Posted a reply to "How will Nextgen work with Accelerated Mobile Pages ?", on the site WordPress Support Forums:
    NextGen gallery isn't displaying at all on AMP pages.... so to either display images OR…

    3 months ago

  • Created a topic, How will Nextgen work with Accelerated Mobile Pages ?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Is description taken out intentional?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, DIV not recognised, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "How to export to Word?", on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks :)

    4 months ago

  • Created a topic, How to export to Word?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to remove h1 from Home Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    and likewise...content-frontpage <?php /** * @package Cryout Creations * @subpackage Mantra * @since 2.2 */…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to remove h1 from Home Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    Main index.php where I can only see entry-title.. <?php /** * The main template file.…

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to remove h1 from Home Page Title", on the site WordPress Support Forums:
    Mantra is the theme - have emailed them but no response.... I will check your…

    4 months ago

  • Created a topic, How to remove h1 from Home Page Title, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Home Page two H1s, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, How to install larger social media buttons?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Can you confirm if Cryout plugin is needed for Mantra V 2.0, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "New installation...", on the site WordPress Support Forums:
    On to exactly them today :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "New installation...", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved - they were on a previous hosting and not transferred.... now we just need…

    4 months ago

  • Posted a reply to "New installation...", on the site WordPress Support Forums:
    hm.. rewind... this is likely to have nothing to do with the wordpress.. but a…

    4 months ago

  • Posted a reply to "New installation...", on the site WordPress Support Forums:
    slight problem in that images are not showing in the /copied/moved blog... path shows domain…

    4 months ago

  • Posted a reply to "New installation...", on the site WordPress Support Forums:
    Brilliant - thanks and that has worked! MANY thanks :) easy when you know how...…

    4 months ago