WordPress.org

Profiles

gacb

Profile picture of gacb
  • Member Since: February 9th, 2012
  • @gacb on WordPress.org
  • Find me on:

  • Created a topic, WPPizza plugin add new Meal Size nothing happens, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to cant find Shortcode of Form, on the site WordPress Support Forums:
    I'm having fits getting it, or any other comments for that matter to work on…

    6 months ago

  • Created a topic, What I needed, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Powerful, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Time saver, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to Only shows 3 tooltips.. the 4th is blank.., on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I didn't read the note at the bottom. The replacement is '

    1 year ago

  • Posted a reply to Only shows 3 tooltips.. the 4th is blank.., on the site WordPress Support Forums:
    WordPress keeps removing the code "'" even from these posts! Use the ampersand key followed…

    1 year ago

  • Posted a reply to Only shows 3 tooltips.. the 4th is blank.., on the site WordPress Support Forums:
    It's probably an apostrophe. Use ' instead. I tried escaping them with backslashes but to…

    1 year ago

  • Created a topic, Almost perfect, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to NextGEN Gallery 2.0.66.27 breaks TinyMCE Advanced in WP 4.0, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue in 4.0. I can't edit the source code unless I…

    2 years ago

  • Posted a reply to Block Usernames, on the site WordPress Support Forums:
    I had some hacker named aerossycole try from at least 20 different IP addresses. Being…

    3 years ago

  • Posted a reply to Feature Request: Block username repeats, on the site WordPress Support Forums:
    Try WordFence. It does that along with many other useful options. You can uncheck the…

    3 years ago

  • Posted a reply to Spam by Todd Lahman on my Website!!!, on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't access my admin section at all, as the 'hide' link did nothing. The…

    3 years ago

  • Posted a reply to emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - I tested if from SendPress and it worked perfectly, with the Sender being…

    3 years ago

  • Posted a reply to emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    It's not making any sense. I've had a gmail account for years which I mostly…

    3 years ago

  • Posted a reply to emails not sending, on the site WordPress Support Forums:
    My host opened 465 & 587 and I'm still have gmail issues. I can send…

    3 years ago

  • Posted a reply to WP 3.5 Media upload HTTP error., on the site WordPress Support Forums:
    I only have the problem on my most recent installation. I have 3.5 installed on…

    3 years ago

  • Posted a reply to [Plugin: SurveyPress] Database error -"shouldn't end with a trailing slash", on the site WordPress Support Forums:
    I have both WordPress and LimeSurvey installed in separate directories from my main site, i.e.…

    5 years ago