Profiles

  • Member Since: January 28th, 2020
  • Find me on:
  • Posted a reply to Not showing on sales pages, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks for respons. Well, this shortcode now only show 4 products on sale. It…

  • Created a topic, Not showing on sales pages, on the site WordPress.org Forums:
    Only some products does show on "sales" page. I have t…

  • Posted a reply to Auto Replace Current item with Populated Items, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here.. Looks like its not supporting PHP 8.0... Try 7.4.. Does that work…

  • Created a topic, Show wrong attributes, on the site WordPress.org Forums:
    I have a attribute "Brand", in category pages, it show…

  • Created a topic, Refund funker ikk, on the site WordPress.org Forums:
    Når det blir gjort refund i Woocommerce, får ikke Vipp…

  • Created a topic, Good start, missing “Editor”, on the site WordPress.org Forums:
    Waiting for "Editing Value". Rest looks good. But its …

  • Posted a reply to Redirect problems when paying from my account, on the site WordPress.org Forums:
    This is the error we see on all woocommerce we support. Error code: READ_ONLY_ORDER. Error…

  • Posted a reply to Redirect problems when paying from my account, on the site WordPress.org Forums:
    Well. I dont think that is the issue.. All orders get cancelled in Woo. Payment…

  • Posted a reply to Redirect problems when paying from my account, on the site WordPress.org Forums:
    403Error code: READ_ONLY_ORDER. Error messages: ["Resource is read-only"]

  • Posted a reply to Redirect problems when paying from my account, on the site WordPress.org Forums:
    We have same issue.. Any news / fix on this ?

  • Created a topic, Bug on Plugin, on the site WordPress.org Forums:
    /home/bgfhzzd/public_html/wp-content/plugins/facebook-…

  • Posted a reply to Problems displaying the A-Z listing, on the site WordPress.org Forums:
    Same issue here, with Divi

  • Created a topic, Not working after update WP 6.0, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin does not work with WP 6.0

  • Created a topic, Cart icon, on the site WordPress.org Forums:
    Is it possible to have a cart ikon, that also show num…

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin conflict with: WooCommerce Advanced Product Labels By BeRocket

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Or do i need to make one filter for every Categorie ? And set Attribute…

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Did try with shortcode as well.. No luck

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Widget

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    @dholovnia i have seen this :) Not helping :(

  • Posted a reply to Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    Or is this fixed in the paid version ?

  • Created a topic, Not working with Divi Theme Builder, on the site WordPress.org Forums:
    https://nettbutikk.gitmark.no/product-category/verktoy…

  • Posted a reply to Stopped working after WP update, on the site WordPress.org Forums:
    Cool :) Where to find 0.9.1?

  • Posted a reply to Stopped working after WP update, on the site WordPress.org Forums:
    @sfatllc Then you are more lucky then me :P

  • Posted a reply to Stopped working after WP update, on the site WordPress.org Forums:
    @lavitto Did try this under /assets/ <-- With no luck :(

  • Created a topic, Stopped working after WP update, on the site WordPress.org Forums:
    ajax.js?ver=0.9.0:39 Uncaught TypeError: btn_handle.li…

  • Created a topic, fa-solid-900.woff2 net::ERR_ABORTED 404, on the site WordPress.org Forums:
    How to solve? wp-content/plugins/woocommerce-product…

  • Created a topic, Disable the hover effect button, on the site WordPress.org Forums:
    How to remove the hover effect on button ?

  • Created a topic, Uncaught SyntaxError: Unexpected token } in JSON at position 20, on the site WordPress.org Forums:
    Not possible to upload images. getting this error: V…