WordPress.org

Profiles

  • Member Since: September 20th, 2014
  • Find me on:
  • Posted a reply to Minified CSS replaces CSS entity with HTML tag?, on the site WordPress.org Forums:
    Felix, the solution given above (turn off “Generate Critical CSS in the Background") worked for…

    5 months ago

  • Posted a reply to Minified CSS replaces CSS entity with HTML tag?, on the site WordPress.org Forums:
    Ah, I see, I've read the pinned 4.1 announcement and I understand what's going on…

    6 months ago

  • Posted a reply to Minified CSS replaces CSS entity with HTML tag?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help. I wonder why I have an outdated version when I have…

    6 months ago

  • Created a topic, Minified CSS replaces CSS entity with HTML tag?, on the site WordPress.org Forums:
    First of all, let me say how grateful I am that I can …

    6 months ago

  • Created a topic, Completely customise output?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi! Thanks for providing this plugin. I'm excited to u…

    11 months ago

  • Created a topic, Must-have for optimisation, on the site WordPress.org Forums:
    I didn't realise I hadn't reviewed this yet! Autoptimi…

    1 year ago

  • Posted a reply to Some font weight/style combos don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies for not replying sooner, I missed the notification for your message. On the bright…

    1 year ago

  • Posted a reply to Some font weight/style combos don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    Installed, but I'm afraid I'm not seeing any difference on my sandbox site. It's active…

    1 year ago

  • Posted a reply to Some font weight/style combos don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    I appreciate your prompt reply. Do let me know if there's any further info I…

    1 year ago

  • Created a topic, Some font weight/style combos don’t work, on the site WordPress.org Forums:
    It appears that when I turn on any form of Google font…

    1 year ago

  • Posted a reply to 400 Bad request wth custom Google Fonts?, on the site WordPress.org Forums:
    Can't you edit this to avoid generating a faulty request though? I can use a…

    1 year ago

  • Posted a reply to 400 Bad request wth custom Google Fonts?, on the site WordPress.org Forums:
    Upon further inspection, the cache clearing did not help, it was simply that I had…

    1 year ago

  • Posted a reply to 400 Bad request wth custom Google Fonts?, on the site WordPress.org Forums:
    Problem... possibly?... solved? I encountered this discussion of the same error unrelated to Getwid: https://docs.layerswp.com/forums/question/getting-400-errors-for-google-fonts/…

    1 year ago

  • Created a topic, 400 Bad request wth custom Google Fonts?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks, Lately I'm getting a console error when I u…

    1 year ago

  • Posted a reply to Google fonts “combine and link deferred” results in faulty request string, on the site WordPress.org Forums:
    Nevermind, it was my fault! I had some code that was messing with it, but…

    1 year ago

  • Created a topic, Google fonts “combine and link deferred” results in faulty request string, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya, I've had a problem related to AO's Google fonts …

    1 year ago

  • Posted a reply to Images are not shown for logged in users, on the site WordPress.org Forums:
    Hi @qtwrk , I was just trying to suggest an avenue for investigating this problem,…

    1 year ago

  • Posted a reply to Images are not shown for logged in users, on the site WordPress.org Forums:
    A client came to me with this same issue today, and after some trial and…

    1 year ago

  • Posted a reply to Disabling Image Hotspot causes Section display error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks @dimned, I really appreciate the quick responses and active support yall provide. It lets…

    1 year ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    You're very welcome @spression! I'm glad it wasn't too late to be of use. How…

    1 year ago

  • Posted a reply to Section Block has stopped working in back-end, on the site WordPress.org Forums:
    Quite a late reply, but in case it's still useful: when I got this error…

    1 year ago

  • Created a topic, Add font-display property to font css?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi folks, thanks for your quick responses :) Just a qu…

    1 year ago

  • Created a topic, Disabling Image Hotspot causes Section display error, on the site WordPress.org Forums:
    I've tried to deactivate all the blocks I don't use in…

    1 year ago

  • Posted a reply to Custom post type block returns “nothing found” when filtering on ID, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, thanks for the update :)

    2 years ago

  • Created a topic, Custom post type block returns “nothing found” when filtering on ID, on the site WordPress.org Forums:
    As the title says, if I add a Custom Post Type block a…

    2 years ago

  • Created a topic, Em dash makes keyword invalid, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Yoast folks. I've noticed for some time that Yoast …

    2 years ago

  • Created a topic, Best of its type, on the site WordPress.org Forums:
    This is definitely the best Blocks plugin I've tried o…

    2 years ago

  • Posted a reply to advanced heading / google fonts, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I'm not the original poster but I'm interested in this too. For me, the…

    2 years ago

  • Created a topic, Pinterest share—”Invalid parameters”, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya, I'm getting this "Invalid parameters" message fr…

    2 years ago

  • Created a topic, Doesn’t work in 5.2.2?, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya, I was very interested in this block but it appea…

    3 years ago

  • Posted a reply to Srcset capped at 1024, on the site WordPress.org Forums:
    Ah. I've got it. I'd forgotten that back in beta, I included code to modify…

    3 years ago

  • Posted a reply to Srcset capped at 1024, on the site WordPress.org Forums:
    Hello again, Sorry for the delay, I was off work for a few days. I've…

    3 years ago

  • Posted a reply to Srcset capped at 1024, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your help. I see what you're saying, it makes sens to think it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Srcset capped at 1024, on the site WordPress.org Forums:
    "WP will use the main image you upload if an image size doesn’t exist. It…

    3 years ago

  • Posted a reply to Any option for multi-level output?, on the site WordPress.org Forums:
    All right, thank you for letting me know. :)

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    I think that's correct; AO works completely when W3TC is deactivated, and GPSI then sees…

    3 years ago

  • Created a topic, Srcset capped at 1024, on the site WordPress.org Forums:
    Hiya, I want to use Metaslider for a full-width slide…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry, it looks like I spoke a little too soon—I forgot I was trying out…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Okay, I checked out my header code and though it doesn't cause errors, it was…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    My apologies for the late reply—I had an unexpectedly busy week. After updating Autoptimize to…

    3 years ago

  • Posted a reply to Interference with Autoptimize minification, on the site WordPress.org Forums:
    Sorry for the late response, thank you to both of you for your help with…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    I'm afraid I don't see any difference using the beta, compared to live version.

    3 years ago

  • Created a topic, Interference with Autoptimize minification, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I'm running W3TC and Autoptimize together, …

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    That's correct, even with W3TC's minification turned off, it appears to force its way in.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, that's it—I was just observing this same thing on my end. The quotes vanish…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Apologies, I was writing my response while you posted. You're right, something has indeed gone…

    3 years ago

  • Posted a reply to Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for your reply! That is bizarre, I can see why it would be a…

    3 years ago

  • Created a topic, Lazy load not catching all images?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I've been trying out the new lazy loading f…

    3 years ago

  • Created a topic, Any option for multi-level output?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, Thanks for making this plugin, I've used it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Doesn’t work on image widgets?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Florian, I was afraid it would be something like that. No worries, I'll just…

    3 years ago