WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Gabrielle

Profile picture of Gabrielle
  • Member Since: July 11th, 2011
  • Find me on:

  • Posted a reply to "From a bilingual custom post type to two translated posts", on the site WordPress Support Forums:
    Great! Thank you so much, it works!

    10 months ago

  • Created a topic, From a bilingual custom post type to two translated posts, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Theme compatibility", on the site WordPress Support Forums:
    I ended up changing the theme loop for a basic loop and it works like…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Page title not being picked up by Twitter...", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same issue.

    12 months ago

  • Created a topic, Search not working with custom post type, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "No search results with custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    My bug is with Polylang and not with Relevanssi. Sorry for bothering you and thank…

    12 months ago

  • Created a topic, Theme compatibility, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Preventing the Nav Item tab from being shown???", on the site WordPress Support Forums:
    I just saw this thread and thought I would add my two cents. I don't…

    12 months ago

  • Posted a reply to "No search results with custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    Finally got the log! 2014/03/11 12:55:13 [error] 8258#0: *702175 FastCGI sent in stderr: "PHP message:…

    12 months ago

  • Posted a reply to "No search results with custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    That's right, it's another problem... My actual search result page looks like this: http://www.damasketdentelle.com/?s=design

    1 year ago

  • Posted a reply to "No search results with custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    No it's not that huge but it's enough to be a very important part of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "No search results with custom posts", on the site WordPress Support Forums:
    About 1500.

    1 year ago

  • Created a topic, No search results with custom posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Renaming nav item labels", on the site WordPress Support Forums:
    Bump! I'd like to know more about the functionality bp_group_hierarchy_directory_order_sort that you're planning to add…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Renaming nav item labels", on the site WordPress Support Forums:
    Hello David, Thank you very much for the new filter! I'll change the way I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Renaming nav item labels", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Thank you for your answer. I made it work using something similar to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Getting fields info", on the site WordPress Support Forums:
    Guides will be very useful! How does the post and the group are associated to…

    2 years ago

  • Created a topic, Getting fields info, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Cloud Tag URL's not working", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue. The URL is working with the fix from epawel but the page is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Renaming nav item labels", on the site WordPress Support Forums:
    After a second thought, updating the site option is not the best idea. Two visitors…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Renaming nav item labels", on the site WordPress Support Forums:
    Finally found it by myself. I'll place this line of code in a switch statement:…

    2 years ago

  • Created a topic, Renaming nav item labels, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "how to get group parent id", on the site WordPress Support Forums:
    To get the current group parent id: $parentid = $bp->groups->current_group->parent_id; Outside the loop, you can…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Events Manager] Safari bug and optional times", on the site WordPress Support Forums:
    Well... now it's working fine. I guess I should have restarted the browser before posting…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Events Manager] Safari bug and optional times, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago