WordPress.org

Profiles

  • Member Since: March 29th, 2018
  • Find me on:
  • Created a topic, Gallery closing button clicks also link behind it, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I've just found this bug. When I am testing my …

    4 weeks ago

  • Posted a reply to Caching plugins support, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Thanks for the response. Well as the old thread says: "the product count value…

    1 month ago

  • Posted a reply to Values order – Alpha – diacritics support?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Thanks for the clarification. It's not a big problem at all. I just thought…

    1 month ago

  • Created a topic, Caching plugins support, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. So, I tried your plugin and unfortunately found…

    1 month ago

  • Posted a reply to Good plugin, great support, on the site WordPress.org Forums:
    Yes, I meant Products per page. Thanks, I'll check it.

    1 month ago

  • Created a topic, Good plugin, great support, on the site WordPress.org Forums:
    This is really good and fast Ajax filter for Woocommer…

    1 month ago

  • Posted a reply to Values order – Alpha – diacritics support?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Thanks, it's working! Just a little thing - the order of letters is always…

    1 month ago

  • Posted a reply to Display subcategories, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thanks! This is what I was looking for.

    1 month ago

  • Posted a reply to Display subcategories, on the site WordPress.org Forums:
    Is there any quick fix for stopping affecting categories loop by your filter?

    1 month ago

  • Posted a reply to Display subcategories, on the site WordPress.org Forums:
    More reference what I did here: https://gist.github.com/twoelevenjay/a2195b052c4feb046d7f71fcae5c4d1b

    1 month ago

  • Posted a reply to Display subcategories, on the site WordPress.org Forums:
    I am outputting categories by choosing to display them in product category settings (I have…

    1 month ago

  • Created a topic, Display subcategories, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Trying to make your filter work while both product…

    1 month ago

  • Posted a reply to Values order – Alpha – diacritics support?, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks.

    1 month ago

  • Posted a reply to Change currency by language change, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Try this code. add_filter('wp_head', function() { $lang = isset($_SERVER['HTTP_X_GT_LANG']) ? $_SERVER['HTTP_X_GT_LANG'] : ''; switch…

    1 month ago

  • Posted a reply to scroll to top – conditionally, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, so I made a custom script for this: jQuery('.woocommerce-pagination').click(function() { //when click pages number…

    1 month ago

  • Created a topic, Values order – Alpha – diacritics support?, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I noticed that when choosing Values order - Al…

    2 months ago

  • Created a topic, scroll to top, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Is somehow possible to enable/disable the scrol…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Great, thanks. I finally found out that I actually don't need this code at all.

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Dima. Thank you so much for your help and your explanation. After what you…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    WOO filter: https://www.test2.liberlapidum.com/test2/en/product-cat/minerals-precious-stones/?query_type_country=or&filter_country=afghanistan-en,mexico,namibia,pakistan-en,romania,russia takes about 3-4 s to load all attributes https://www.test2.liberlapidum.com/test2/en/product-cat/minerals-precious-stones/?filters=country[afghanistan-en-mexico-namibia-pakistan-en-romania-russia] this takes about…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thank you for the information. Well, but the main problem was, that your filter…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Sorry, not yet. I am in a hurry. Today by the end of the…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. The instructions were about providing FTP access, so their developer could look into that…

    2 months ago

  • Posted a reply to Woo Poly + Payment gateway – reduce stock issue, on the site WordPress.org Forums:
    GREAT. The issue seems to be fixed. Thank you very much.

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Well, now I got it. But I searched all folders and I didn't receive…

    2 months ago

  • Posted a reply to Woo Poly + Payment gateway – reduce stock issue, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thank you very much for the information! I'll check that ;)

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Are there any news on this issue? Did you receive my email? Best Regards,…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, done.

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Where can I find “Display variation image”, “Display variation price”? Is it in the premium…

    2 months ago

  • Posted a reply to Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Thanks for the response. Well, I've already tried all settings I could find in…

    2 months ago

  • Created a topic, Multiple select – filter is very slow, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have a problem when selecting multiple choice…

    2 months ago

  • Posted a reply to W3 + Polylang not working correctly from 0.9.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    This way it seems the redirect isn't cached.

    2 months ago

  • Posted a reply to W3 + Polylang not working correctly from 0.9.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thanks for the clarification. What do you mean by "switch it off"? Do you…

    2 months ago

  • Posted a reply to W3 + Polylang not working correctly from 0.9.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Thanks for the information. I tested it carefully and the issue unfortunately still persists.…

    3 months ago

  • Posted a reply to filter price after button click, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, filter price after button click, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Is it somehow possible to filter other attribut…

    3 months ago

  • Posted a reply to [WEBAPI ERROR][HTTP] Could not connect to host, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I would like to ask yet. What exactly mean these errors? [04-May-2019 22:22:52 UTC]…

    3 months ago

  • Posted a reply to [WEBAPI ERROR][HTTP] Could not connect to host, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, thanks.

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress database error, on the site WordPress.org Forums:
    Hi. Yes, the issue was fixed, thank you.

    3 months ago

  • Posted a reply to [WEBAPI ERROR][HTTP] Could not connect to host, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, so as I am using shared hosting is this something I should solve with…

    3 months ago

  • Posted a reply to woocommerce_api_request_url filter, on the site WordPress.org Forums:
    The correct answer is: add_filter('woocommerce_api_request_url', 'wt_woocommerce_api_request_url', 10, 3); function wt_woocommerce_api_request_url($api_request_url, $request, $ssl) { $currentlang =…

    3 months ago

  • Posted a reply to [WEBAPI ERROR][HTTP] Could not connect to host, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thank you for the response. Well, I don't use Jetpack. I can't find a…

    3 months ago

  • Posted a reply to Notice: Undefined index: dirname in resmushit.php on line 89, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I also getting this error: [03-May-2019 20:31:17 UTC] PHP Notice: Undefined index: dirname in…

    3 months ago

  • Created a topic, [WEBAPI ERROR][HTTP] Could not connect to host, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Last few days I am getting this error in debug.…

    3 months ago

  • Posted a reply to W3 + Polylang not working correctly from 0.9.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I am still trying to solve the issue. I found out that from the…

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress database error, on the site WordPress.org Forums:
    Ok, sorry I didn't notice. Thank you.

    3 months ago

  • Posted a reply to WordPress database error, on the site WordPress.org Forums:
    Well done clever man :) Now it's working without errors. Thank you. Please, correct the…

    3 months ago

  • Created a topic, WordPress database error, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Wouldn't you know what could cause this error? …

    3 months ago

  • Created a topic, Emails header titles are not translated after last update, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. After the last update of the plugin, I cannot t…

    3 months ago

  • Posted a reply to W3 + Polylang not working correctly from 0.9.7.3, on the site WordPress.org Forums:
    I can provide you with FTP and admin access to my testing site to test…

    3 months ago