Profiles

  • Member Since: March 6th, 2016
  • Location: Zurich, Switzerland
  • Website: filmpuls.info
  • Job Title: Chief Code Lines Counter (CCLC)
  • Find me on:

Interests

Oiling the Internet

  • Posted a reply to Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Updating to version 2.4.0 did the trick: no more warning. thanks! :-)

  • Posted a reply to Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    have deactivated (on a 1:1 mirrored stage) all the plugins (except WPCF7) and tested with…

  • Posted a reply to Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Theme: MH Magazine Plugins • ACF Content Analysis for Yoast SEO • Advanced Custom Fields…

  • Posted a reply to Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    :-)

  • Posted a reply to Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    6.0.1

  • Posted a reply to [CAOS | Host Google Analytics Locally] Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    :-)

  • Created a topic, Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, validator.w3.org shows the following hint on all …

  • Created a topic, Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, validator.w3.org shows the following hint on all …

  • Created a topic, Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, validator.w3.org shows the following hint on all …

  • Created a topic, Type attribute unnecessary?, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, validator.w3.org shows the following hint on all …

  • Posted a reply to HTML Markup Error: no p element, on the site WordPress.org Forums:
    backing up might take an minute, give me a moment please

  • Posted a reply to HTML Markup Error: no p element, on the site WordPress.org Forums:
    "filter" reduces the errors from two to one. No p element in scope but a…

  • Posted a reply to HTML Markup Error: no p element, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for helping :-) have tested adding in child theme function.php to remove autop for…

  • Created a topic, HTML Markup Error: no p element, on the site WordPress.org Forums:
    I'm only writing this because i don't want to be witho…

  • Created a topic, Performance promise delivered, on the site WordPress.org Forums:
    Exemplary support, and the plugin does exactly what it…

  • Created a topic, 5 Stars, what else ?, on the site WordPress.org Forums:
    Behind every smart plugin are smart minds. This includ…

  • Posted a reply to Conflict with YOAST Premium 19.1, on the site WordPress.org Forums:
    why complicated when it can be simple :-) thank you, solved (or at least the…

  • Posted a reply to Conflict with YOAST Premium 19.1, on the site WordPress.org Forums:
    errors Uncaught ReferenceError: _ is not defined at (Index):406:164405 (Index):406 Uncaught ReferenceError: wp is not…

  • Created a topic, Conflict with YOAST Premium 19.1, on the site WordPress.org Forums:
    Hello Frank the proven and much loved plugin Async Ja…

  • Posted a reply to New Version Crashing Autoptimize, on the site WordPress.org Forums:
    @Yoast: 19.5.1 caused the conflict, 19.5 was fine

  • Posted a reply to New Version Crashing Autoptimize, on the site WordPress.org Forums:
    SOLUTION have excluded JS: /wp-content/plugins/wordpress-seo, /wp-content/plugins/wordpress-seo-premium (both, because I have premium version installed)

  • Created a topic, New Version Crashing Autoptimize, on the site WordPress.org Forums:
    New Update as of today crashes Autoptimize!!

  • Posted a reply to 204 No Content -> OK?, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, its the same server, Nginx with reverse proxy and Apache. see slight change in…

  • Created a topic, 204 No Content -> OK?, on the site WordPress.org Forums:
    Heja Just realized that I have two notices in my webp…

  • Posted a reply to CAOS not working, on the site WordPress.org Forums:
    You are the man of the hour! big thanks, Daan. Did test without CSP when…

  • Created a topic, CAOS not working, on the site WordPress.org Forums:
    Heja Daan, weird thing: have CAOS running on my site a…

  • Posted a reply to Images in Max Mega Menu not loaded via CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi Tom, my bad :-( right you are! Seems like an update has killed some…

  • Created a topic, Images in Max Mega Menu not loaded via CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, images in the Max Mega Menu are not loaded via m…

  • Created a topic, elementor assets not loaded via CDN, on the site WordPress.org Forums:
    Hi My website is using CDN Enabler by KeyCDN, but 2 s…

  • Posted a reply to Not compatible with WPML, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, seems that WPML cannot find the string? (looking for the GA-tracking ID should be…

  • Posted a reply to Not compatible with WPML, on the site WordPress.org Forums:
    `@daanvandenbergh beautiful, Daan! This is great news; just re-installed your plugin on all multilingual sites…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    good is the prename, its close to perfect ;-) and yes, have adapted G-XXXXXXX in…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    first thing I did - checked the SQL (I know, there is a seeting in…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    thanks, Daan - tested it, did not work and even I deleted the mini-plugin and…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    all questions answered; thanks Daan!

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    the dumbest and at the same time truest of all answers: because the customer wants…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    Hi back, Communication is the illusion that it has occurred ;-) my question is: can…

  • Posted a reply to Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    @ijjimem thanks, have tested this already, but without success... have you connected GA4 to General…

  • Posted a reply to Hide Profile From Menu, on the site WordPress.org Forums:
    Screenshot here: Link

  • Created a topic, Universal Analytics & GA4 parallel, on the site WordPress.org Forums:
    Heja Dan, I do not seem able to manage to get the plu…

  • Posted a reply to Hide Profile From Menu, on the site WordPress.org Forums:
    correct: I have added in Global Option a new Option name (Profile) with ID #menu-users…

  • Created a topic, Recommended, on the site WordPress.org Forums:
    very good! thanks for the cool work (and thanks also f…

  • Posted a reply to Email in ACF Fields WYSIWYG-Editor, on the site WordPress.org Forums:
    :-)

  • Created a topic, Email in ACF Fields WYSIWYG-Editor, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, I am adding text to a new website using the AFC WY…

  • Posted a reply to WordPress 5.7. lazy load images submenu, on the site WordPress.org Forums:
    :-)

  • Posted a reply to WordPress 5.7. lazy load images submenu, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for your explanation. speed is (almost) everything nowadays :-) any recommendation how to change…

  • Created a topic, WordPress 5.7. lazy load images submenu, on the site WordPress.org Forums:
    Hi, images in the max mega sub-menu seem to be loade…

  • Posted a reply to Compatible with ARVE / ARVE Pro Plugin?, on the site WordPress.org Forums:
    brrr ... always tough to decide for either honey or chocolate ;-)

  • Created a topic, Compatible with ARVE / ARVE pro, on the site WordPress.org Forums:
    Sounds promising. I wonder if somebody has already tes…