WordPress.org

Profiles

FeralReason

  • Member Since: December 21st, 2009
  • @feralreason on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Undefined offset: 9 in wordfenceClass.php on line 7125, on the site WordPress.org Forums:
    UPDATE: Opened a support ticket for this. This is a known bug that will be…

    1 month ago

  • Created a topic, Undefined offset: 9 in wordfenceClass.php on line 7125, on the site WordPress.org Forums:
    Have seen a series of these (prehaps 15) since 21-Aug-…

    1 month ago

  • Posted a reply to Using GTM with the Google Analytics Dashboard, on the site WordPress.org Forums:
    One of my clients would love this! Any projection on when this will become a…

    1 month ago

  • Posted a reply to Warning: http_build_query() expects at most 3 parameters, 4 given, on the site WordPress.org Forums:
    OK - may have pulled this trigger too quick. I see that this function: http_build_query(),…

    1 month ago

  • Created a topic, Warning: http_build_query() expects at most 3 parameters, 4 given, on the site WordPress.org Forums:
    I've installed Easy Social Share Buttons on a localhos…

    1 month ago

  • Posted a reply to Can i take over the plugin and add new update?, on the site WordPress.org Forums:
    Not sure you will get a response from the author. He seems to have abandoned…

    2 months ago

  • Posted a reply to upgrade to 1.7.0 broke gallery lightbox, on the site WordPress.org Forums:
    The same thing is true of the 1.7.1 version on my XAMPP localhost install. Image…

    4 months ago

  • Posted a reply to Facebook form appears then disappears when FB icon clicked, on the site WordPress.org Forums:
    Closing this. I think it's a localhost thing. Same issue happens with another social sharing…

    5 months ago

  • Created a topic, Facebook form appears then disappears when FB icon clicked, on the site WordPress.org Forums:
    (I'm testing this plugin in a localhost version of my …

    5 months ago

  • Posted a reply to Is there a PHP function to show icons?, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks much! That was quick. Will try it as I get the plugin reinstalled. (For…

    5 months ago

  • Created a topic, Is there a PHP function to show icons?, on the site WordPress.org Forums:
    Besides the shortcode ( [DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICON…

    5 months ago

  • Posted a reply to “WP Migrate DB” https to http migration disabled by “Really Simple SSL”, on the site WordPress.org Forums:
    One last step... 4) Rename force-deactivate.php back to force-deactivate.txt, for obvious security reasons.

    6 months ago

  • Posted a reply to “WP Migrate DB” https to http migration disabled by “Really Simple SSL”, on the site WordPress.org Forums:
    There is apparently a workaround, thanks to Rogier Lankhorst, the RSSSL author. Steps: 1) Deactivate…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WP Migrate DB plugin results in 403 error, on the site WordPress.org Forums:
    Renaming the .txt to php, calling that, then activating the plugin seems to work like…

    6 months ago

  • Posted a reply to Conflict with WP Migrate DB plugin results in 403 error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the quick response! You're right - it did revert the site to http.…

    6 months ago

  • Created a topic, “WP Migrate DB” https to http migration disabled by “Really Simple SSL”, on the site WordPress.org Forums:
    When using WP Migrate DB to migrate the database from …

    6 months ago

  • Created a topic, Conflict with WP Migrate DB plugin results in 403 error, on the site WordPress.org Forums:
    When using WP Migrate DB (and procedure according to W…

    6 months ago

  • Created a topic, Helps me help my clients, on the site WordPress.org Forums:
    Yoast steadily improves. Newer features are now helpin…

    8 months ago

  • Posted a reply to Duplicate Tracking Code Affecting Page views & Bounce Rate?, on the site WordPress.org Forums:
    Then it may be built into your theme (which I think is based on Genesis).…

    11 months ago

  • Posted a reply to Duplicate Tracking Code Affecting Page views & Bounce Rate?, on the site WordPress.org Forums:
    Depends on how you originally installed your first Google tracking id. I originally copied and…

    11 months ago

  • Posted a reply to Tool tip with custom fields, on the site WordPress.org Forums:
    I'm also interested in this - or anyway to add custom documentation for custom fields.

    12 months ago

  • Created a topic, Archive in unknown format or damaged error, on the site WordPress.org Forums:
    When I attempt to migrate in localhost and select "Com…

    1 year ago

  • Posted a reply to Duplicate Tracking Code Affecting Page views & Bounce Rate?, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks - that's what I did (remove the 2nd code.) Unfortunately I haven't seen any…

    1 year ago

  • Created a topic, Using Lightbox in Admin screen, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Duplicate Tracking Code Affecting Page views & Bounce Rate?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Can't Authenticate., on the site WordPress Support Forums:
    This issue does not seem to be resolved. I ave tried reauthenticating several times. Removed…

    1 year ago

  • Posted a reply to Decimal Support, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Aleksej. It did occur to me that a workaround might be to place two…

    1 year ago

  • Created a topic, Decimal Support, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to How to ?, on the site WordPress Support Forums:
    Lysithee - the Controller add-on for this plugin has a speed control but it is…

    1 year ago

  • Created a topic, Oasis Pro Version 3.5 - Update Failing on Localhost, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No outbound links appear in this page, ...?, on the site WordPress Support Forums:
    I'm assuming that Yoast means "outbound" to only refer to links to another external website…

    2 years ago

  • Posted a reply to Page caching via disk: enhanced is disabled, on the site WordPress Support Forums:
    FYI: The site is https://www.teamflexo.com. This long time-to-first-byte is not being caused by the plugin…

    2 years ago

  • Created a topic, Page caching via disk: enhanced is disabled, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Recommended WordPress PHP Memory Setting, on the site WordPress Support Forums:
    Jan: Makes sense to me. Intuitively, it seemed to me that reducing memory might actually…

    2 years ago

  • Posted a reply to Recommended WordPress PHP Memory Setting, on the site WordPress Support Forums:
    Tara - This is not really a 'how to' question. I agree that every site…

    2 years ago

  • Created a topic, Recommended WordPress PHP Memory Setting, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Cannot install new version of Debug, on the site WordPress Support Forums:
    Yes - this is taken care of. Thanks much!

    2 years ago

  • Created a topic, Cannot install new version of Debug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Attempt to Upload new version to WP 4.3.1 site does not work, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, S2 Member - Automatic subscribe to blog via email, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Support?, on the site WordPress Support Forums:
    Richard, The current version doesn't work with WordPress 4.3. However, I've submitted an updated version,…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    @WebgroundMedia - I changed the permalink setting. Here is the new link: http://www.gfwebsoft.com/blog/wp125-reloaded/ This has…

    2 years ago

  • Posted a reply to Won't Show Up, on the site WordPress Support Forums:
    "WP125 Reloaded" has been uploaded to WordPress, with 80+ plugins ahead of it for review.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Won't Show Up, on the site WordPress Support Forums:
    Mark, I posted a link to a solution on this post https://wordpress.org/support/topic/wp125-not-shown-after-update-to-w43?replies=38 See the top…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    Goran & mdknight - Thanks so much for the feedback!

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    mdknight - Titles should be fixed now. Thx!

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    mdknight - I see what you mean. My title change didn't work. I'll let you…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    Good news :) The Title is the only functionality I changed. Now you set the…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    I've got it temporarily available here. If it works out reasonably well, I'll upload it…

    2 years ago

  • Posted a reply to WP125 not shown after update to W4.3, on the site WordPress Support Forums:
    I would be delighted to have you try it out! (I've cleared all the notices…

    2 years ago