WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 24th, 2019
  • Website: workingwhiletravelling.com
  • Find me on:

Bio

Digital nomad travelling around the world.

  • Posted a reply to Adding to reusable blocks, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, it works like that. (Strange, that I cannot select it using the mouse.)

    9 months ago

  • Created a topic, Adding to reusable blocks, on the site WordPress.org Forums:
    I would like to use the Content Toggle Panel on severa…

    9 months ago

  • Created a topic, Style of Star rating in post title, on the site WordPress.org Forums:
    I am using the "Rate my post" plugin for users to be a…

    10 months ago

  • Created a topic, Not working at all, on the site WordPress.org Forums:
    In the Gutenberg classic block, Q appears, but after "…

    10 months ago

  • Posted a reply to Image inserted to question is low quality, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the answer. I am looking forward to an option to use high…

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents not using proper styling – again, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, it now seems to be working fine, great job. Regards, Csaba

    10 months ago

  • Created a topic, Image inserted to question is low quality, on the site WordPress.org Forums:
    I am just trying your plugin now, and it looks great. …

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents not using proper styling – again, on the site WordPress.org Forums:
    Update: no, it doesn't solve the problem. The same thing happens with new posts, although…

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents not using proper styling – again, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, it seems to have solved the problem. For others reading this: it is…

    10 months ago

  • Created a topic, Table of contents not using proper styling – again, on the site WordPress.org Forums:
    No styling appears on the live page, although in the G…

    10 months ago

  • Posted a reply to Table of contents not using proper styling, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you for the support, the problem is gone. It seems that there was a…

    10 months ago

  • Created a topic, Table of contents not using proper styling, on the site WordPress.org Forums:
    When I edit the page, everything looks fine, with bord…

    11 months ago

  • Created a topic, doesn’t work with latest WP, no updates, on the site WordPress.org Forums:
    Unfortunately, this plugin has stopped functioning wit…

    11 months ago

  • Posted a reply to 5.3 throws an error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks, @veso_peso for the tip, it saved me from a lot of trouble. Ocean extra…

    12 months ago

  • Created a topic, Plugin breaks the post list table in admin area, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin works fine, but it adds a new column to the pos…

    12 months ago

  • Created a topic, One of the most useful plugins I have, on the site WordPress.org Forums:
    Great plugin, works very well, lots of options too.

    1 year ago

  • Posted a reply to Cannot Customize Existing Content with Theme Customizer or Elementor, on the site WordPress.org Forums:
    Same problem here, as mentioned in another thread, just to let you know there are…

    1 year ago

  • Posted a reply to Preview problem when customizing appearance, on the site WordPress.org Forums:
    I am glad konsservi wrote, I was already wondering why no one else is complaining…

    1 year ago

  • Posted a reply to Preview problem when customizing appearance, on the site WordPress.org Forums:
    I left alone all the plugins, because I had the feeling that it is Google…

    1 year ago

  • Posted a reply to Preview problem when customizing appearance, on the site WordPress.org Forums:
    The problem, unfortunately, returned, and I have no idea why. I have disabled the Ads…

    1 year ago

  • Posted a reply to Preview problem when customizing appearance, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you, it is certainly not OceanWP that causes the problem. But just for others…

    1 year ago

  • Created a topic, Preview problem when customizing appearance, on the site WordPress.org Forums:
    Recently, when customizing appearance, the preview pan…

    1 year ago

  • Posted a reply to Facebook social commenting not working on mobile and tablet, on the site WordPress.org Forums:
    Cookies are enabled in the browser (otherwise Facebook would not work either, but it does),…

    1 year ago

  • Created a topic, Facebook social commenting not working on mobile and tablet, on the site WordPress.org Forums:
    Plugin is great and working nicely, with one (big) pro…

    1 year ago

  • Created a topic, Many functions don’t work, unclear settings, no support, on the site WordPress.org Forums:
    This is one of the most annoying plugins I have tried.…

    1 year ago

  • Posted a reply to Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    Both of them are set to "lightbox".

    1 year ago

  • Created a topic, Lightbox not working, on the site WordPress.org Forums:
    I am testing the plugin on my localhost. Initially, it…

    1 year ago

  • Posted a reply to CURL error, on the site WordPress.org Forums:
    It is working now, sorry for the trouble. Solution: indeed, curl was not enabled on…

    1 year ago

  • Posted a reply to CURL error, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the reply. No, it isn't, installation is successful. After installation, I cannot activate…

    1 year ago

  • Posted a reply to CURL error, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you. I have updated the plugin successfully, but the CURL error remains, and I…

    1 year ago

  • Created a topic, CURL error, on the site WordPress.org Forums:
    I am trying to test the plugin on my localhost, but ca…

    1 year ago

  • Created a topic, Warning: htmlspecialchars():, on the site WordPress.org Forums:
    I have just tried to use this plugin, but it displays …

    1 year ago