WordPress.org

Profiles

faquick

Profile picture of faquick
  • Member Since: March 13th, 2010
  • @faquick on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to "/amp/ permalink not working?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyway, I am completely at loss here to understand why they just started working again,…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "/amp/ permalink not working?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, now it stopped working again and it will work only if I use some…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "/?amp works, /amp/ doesn't", on the site WordPress Support Forums:
    I got it to work after disabling/re-enabling all the amp-related plugins, and changing a couple…

    2 months ago

  • Posted a reply to "/amp/ permalink not working?", on the site WordPress Support Forums:
    I have a custom permalink structure. Anyway, after deactivating/reactivating plugins and permalinks a couple of…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Post to channel don't work when publish a post", on the site WordPress Support Forums:
    same problem here, I actually did not understand if I *need* to set up a…

    2 months ago

  • Created a topic, /amp/ permalink not working?, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "/?amp works, /amp/ doesn't", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem, I am just unsure if it is PageFrog-related. I…

    2 months ago

  • Posted a reply to "latest update breaks the site", on the site WordPress Support Forums:
    looks like they rushed-released 1.3.3 to correct this bug, I just found it by refreshing…

    3 months ago

  • Posted a reply to "3.0 (and 3.0.1) update destroys performance and kills site", on the site WordPress Support Forums:
    I think I am experiencing the same problem, but in a somewhat worse way: I…

    7 months ago

  • Created a topic, Can this plugin be set up to insert ads only on new posts?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Database error (warning) using this plugin, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Jetpack by WordPress.com] Statistics not working: javascript:void(null)?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] Title not showing in taxonomy archive pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Smart 404 not working in 3.1.1", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like the: smart404_loop() function is not working on latest wordpress versions I had…

    5 years ago

  • Created a topic, URL of page / post, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

Plugins

  • WP Super Cache