Profiles

  • Member Since: April 30th, 2012
  • Find me on:
  • Posted a reply to Reusable blocks want to save changes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Thanks for letting me know. I have postponed trying to debug more, but now I…

  • Posted a reply to Reusable blocks will always save, on the site WordPress.org Forums:
    Most likely not WordPress problem.

  • Posted a reply to Reusable blocks want to save changes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. Sorry for the late turnaround here. I made a reusable block with the default…

  • Created a topic, Reusable blocks want to save changes, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have posted this in the general area too, as…

  • Created a topic, Reusable blocks will always save, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have searched the forum and found many post…

  • Created a topic, Fixed navigation posission., on the site WordPress.org Forums:
    Hello.

  • Created a topic, Perfect for its job, on the site WordPress.org Forums:
    A small a simple plugin that just does what it is supp…

  • Posted a reply to Icons not showing in edit mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks a lot. Works now :)

  • Posted a reply to Icons not showing in edit mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thank you :) Good work.

  • Posted a reply to Icons not showing in edit mode, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the fast reply. This does not work:' <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> <!-- Generator: Adobe…

  • Created a topic, Icons not showing in edit mode, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. This icon-block-plugin was just what I needed …

  • Created a topic, Error: Current WordPress version does not meet minimum requirements for Generate, on the site WordPress.org Forums:
    I have installed GeneratePress on a site with some con…

  • Created a topic, An unknown component deleted these tables from the database Tables: =, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I have a log message that keeps popping up, bu…

  • Created a topic, Can’t find my media when using Polylang with different tld, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I try to use polylang to make a .com and a .no…

  • Posted a reply to Error after activation, on the site WordPress.org Forums:
    update: changed php version to 7.0 and the plugin did activate. The wizard did however…

  • Posted a reply to Error after activation, on the site WordPress.org Forums:
    I managed to update the plugin via FTP and find the reason. I have an…

  • Created a topic, Error after activation, on the site WordPress.org Forums:
    Hello. I just downloaded your plugin and activated it…

  • Posted a reply to 4.5.3 Update – Customiser Broken with Mapped Domain, on the site WordPress.org Forums:
    Thanks for the description @bmwillrath. It helped me out. endre