WordPress.org

Profiles

  • Member Since: May 17th, 2011
  • Find me on:
  • Posted a reply to weekly cron questions, on the site WordPress.org Forums:
    eventually i got it all to look right in the events list. took a few…

    2 months ago

  • Posted a reply to weekly cron questions, on the site WordPress.org Forums:
    weirdly i got one to reset but not the other? i have tried the one…

    2 months ago

  • Posted a reply to weekly cron questions, on the site WordPress.org Forums:
    oh bummer. i _thought_ i had tried it. sadly, it didn't actually work. i recorded…

    2 months ago

  • Created a topic, a whole new world, on the site WordPress.org Forums:
    i'm gonna automate every little thing..... :)

    2 months ago

  • Posted a reply to weekly cron questions, on the site WordPress.org Forums:
    fanstastic! i'm sorry i didn't even see that! thanks!

    2 months ago

  • Created a topic, weekly cron questions, on the site WordPress.org Forums:
    i just learned about your plugin yesterday. this is my…

    2 months ago

  • Created a topic, remove _reduced_stock: 1 and class-type: from variation column, on the site WordPress.org Forums:
    i'm so glad you can show the variation product type! j…

    2 months ago

  • Posted a reply to Change from hourly to monthly, on the site WordPress.org Forums:
    or weekly! i want stock to reset every week on thursday! that would be so…

    2 months ago

  • Created a topic, great support, great product. so many add ons., on the site WordPress.org Forums:
    you can really make a robust membership site with the …

    3 months ago

  • Posted a reply to 3.1.28 Crashed, on the site WordPress.org Forums:
    me too. just posting here to be updated. thanks.

    3 months ago

  • Created a topic, private vimeo links?, on the site WordPress.org Forums:
    hi, i am offering a private vimeo link as my free item…

    3 months ago

  • Posted a reply to Getting Errors on Several Sites, on the site WordPress.org Forums:
    nope, it's '0' https://imgur.com/a/ktjlsbT

    5 months ago

  • Created a topic, Getting Errors on Several Sites, on the site WordPress.org Forums:
    i'm getting similar errors on several sites where i us…

    5 months ago

  • Created a topic, went to add new images, can’t update gallery?, on the site WordPress.org Forums:
    suddently we can't edit exisiting galleries. here are …

    8 months ago

  • Created a topic, easy peasy, on the site WordPress.org Forums:
    totally works on install.

    10 months ago

  • Created a topic, works perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for this. worked just right.

    10 months ago

  • Posted a reply to not terrible, not awesome, on the site WordPress.org Forums:
    - WONKY UI - yes, you should fix this, the issue is in the admin…

    10 months ago

  • Posted a reply to not terrible, not awesome, on the site WordPress.org Forums:
    see below for clarity. - WONKY UI - the ui issues are in the admin…

    10 months ago

  • Created a topic, not terrible, not awesome, on the site WordPress.org Forums:
    i was able to get this plugin to function for me despi…

    10 months ago

  • Created a topic, now even faster, on the site WordPress.org Forums:
    awesome product, been using it for years.... however..…

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    so i have to create a registration page? your plugin doesn't do that automatically? it…

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    hi @angelo_nwl unfortunately, this changed nothing for me. i mentioned that in my reply to…

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    i tried changing the anyone can register settings to no avail.

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    no-user booking modes does not give me the register form with yes or no selected.

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    and booking form login display option set to Yes

    1 year ago

  • Posted a reply to no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    further: i have anonymous registration set to no.

    1 year ago

  • Created a topic, no register link?, on the site WordPress.org Forums:
    hi, i have tried this in a default theme with no other…

    1 year ago

  • Posted a reply to Upgrading to Elementor 2.6? Read this., on the site WordPress.org Forums:
    i'm getting this error: [19-Jul-2019 14:39:30 UTC] PHP Notice: Undefined index: json_url in /home/wp-content/plugins/custom-icons-for-elementor/elementor-custom-icons.php on…

    1 year ago

  • Created a topic, still works, on the site WordPress.org Forums:
    despite a warning on the plugin directory, this one st…

    1 year ago

  • Created a topic, doesn’t work, on the site WordPress.org Forums:
    i installed, activated but do not understand how to ge…

    1 year ago

  • Posted a reply to my slider no longer works… unless i’m logged into the admin, on the site WordPress.org Forums:
    thank you, interestingly, i disabled wp fastest cache a few months ago. deleting the inactive…

    1 year ago

  • Created a topic, my slider no longer works… unless i’m logged into the admin, on the site WordPress.org Forums:
    i have a slider on the home page that worked just fine…

    1 year ago

  • Posted a reply to my icon is in the settings, but not the dropdown, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for the reply. so i have just made a single icon and used inline…

    2 years ago

  • Created a topic, my icon is in the settings, but not the dropdown, on the site WordPress.org Forums:
    i have uploaded two icons. the mail item i was able to…

    2 years ago

  • Posted a reply to [WooCommerce] woocommerce product block renders classic editor dysfunctional, on the site WordPress.org Forums:
    yes. i deactivated and deleted the woocommmerce product blocks and have reinstalled classic editor plugin,…

    2 years ago

  • Created a topic, worked perfectly, on the site WordPress.org Forums:
    thanks for this plugin

    2 years ago

  • Posted a reply to Editor Options Not Showing Up in Settings, on the site WordPress.org Forums:
    agreed, that’s how it should work, but that’s not what happening. i’ve deactivated and reactivated.…

    2 years ago

  • Posted a reply to woocommerce product block renders classic editor dysfunctional, on the site WordPress.org Forums:
    yes, i tried re-activating it, then deleting and reinstalling it with no cache. still no…

    2 years ago

  • Posted a reply to won’t connect, on the site WordPress.org Forums:
    i tried again and now it connects. closing.

    2 years ago

  • Posted a reply to Classic editor no longer visible, on the site WordPress.org Forums:
    there is no option in settings > writing anymore. i had to disable classic editor…

    2 years ago

  • Created a topic, woocommerce product block renders classic editor dysfunctional, on the site WordPress.org Forums:
    i accidentally clicked 'install' on the woocommerce pr…

    2 years ago

  • Posted a reply to Editor Options Not Showing Up in Settings, on the site WordPress.org Forums:
    my ability to change the settings are gone too. the classic editor was working but…

    2 years ago

  • Created a topic, won’t connect, on the site WordPress.org Forums:
    i am trying to connect my square account to my woo ins…

    2 years ago

  • Posted a reply to first time user, can’t get file to upload – ACF, on the site WordPress.org Forums:
    i went and created my file again, added my details and imported it, but i'm…

    2 years ago

  • Created a topic, first time user, can’t get file to upload – ACF, on the site WordPress.org Forums:
    i created a custom post type with cpt-ui and acf. i po…

    2 years ago

  • Posted a reply to Explain Defaults, on the site WordPress.org Forums:
    i was annoyed by this too. i think the recent update may have fixed it.…

    2 years ago

  • Posted a reply to White screen after upgrade to 2.3.6, on the site WordPress.org Forums:
    once i changed my php version to 7.1 (from 5.4 eek!) it worked.

    2 years ago

  • Posted a reply to White screen after upgrade to 2.3.6, on the site WordPress.org Forums:
    i got a white screen on one site, the line 49 error on another. different…

    2 years ago

  • Posted a reply to display posts by status – archive, on the site WordPress.org Forums:
    oh! nevermind, i un-archived them, re-built the list and then archived them again and they…

    2 years ago

  • Posted a reply to display posts by status – archive, on the site WordPress.org Forums:
    hmm. i take it back now it's not working again. it no longer seems to…

    2 years ago