Profiles

  • Member Since: June 18th, 2021
  • Find me on:
  • Posted a reply to Problems with Google Pagespeed, on the site WordPress.org Forums:
    Same question here! I don't think this was a problem previously(?)

  • Posted a reply to It works great., on the site WordPress.org Forums:
    You managed to make payments? I get to "Wallet connected successfully" on checkout, then "sender…

  • Created a topic, Looks great, but cannot get it working…, on the site WordPress.org Forums:
    "sender not found" error on checkout. Reached out to s…

  • Posted a reply to “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    @wfjoshc The block does not appear in Live Traffic.

  • Posted a reply to “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    @wfjoshc - can I exclude certain user roles from these blocks?

  • Posted a reply to “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @wfjoshc This is no block in "Live Traffic" whatsoever. No domain redirects as far…

  • Posted a reply to “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, Still facing this issue... Shop manager user: Live traffic:

  • Posted a reply to “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    Sure, what information is needed and how do I share it? Thanks.

  • Created a topic, “Add param to firewall allowlist” button missing, on the site WordPress.org Forums:
    Hey, I am trying to allow a specific action for a u…

  • Created a topic, 100 MB Max Media File Size Upload?, on the site WordPress.org Forums:
    Hey there, Is SureCart limited to 100MB media uploa…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    @adamdunnage - I will give those steps a go now. I also noticed that Google…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @adamdunnage Thanks again for that. First, I have commented out Google Analytics URLs from…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Hey @adamdunnage I renamed the /wp-admin/ location to /dashboard/ this fixed the set-up issue. Now…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    No problem - thanks for the support! I changed the domain about 18 months ago…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Sure! https://embark.studio/dashboard/?action=googlesitekit_proxy_setup&googlesitekit_code=sitekit-hUvgQMgGBNuFThWWCDSkE7&googlesitekit_site_code=4%2F0AX4XfWj_QmnzKeEkfA42WmyhhmzkFgVxfODKlOSoYjYh-P3nV1LMwQXOr7BmoWzayU5Xdg&nonce=dfa26f2633 Error: GET https://embark.studio/dashboard/?action=googlesitekit_proxy_setup&googlesitekit_code=sitekit-fYUFqqxyhijtFDEsKeodcC&googlesitekit_site_code=4%2F0AX4XfWgxNcqipkQp1QIfFPLm7F_ofU1cmne1degQRFwPlaWIGEBMTnwJZ3wSyEs1tMMpXg&nonce=dfa26f2633 404 This is the only error in the console log,…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    I have 20 sites - I'd say most, if not all are using site kit.…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Correct, already tried "reset Site Kit by going to Tools > Available Tools > Reset…

  • Posted a reply to Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Hey Adam, Submitted 👍 With resetting, only the 'dashboard' (initial set-up) is available to me.…

  • Created a topic, Google Site kit Fails to Set-up, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I have had Site kit for a couple of years n…

  • Created a topic, WooCommerce ‘_stock’ showing with Decimals, on the site WordPress.org Forums:
    Hi there, I am getting an issue where '_stock' meta v…