WordPress.org

Profiles

Elvis1973

Profile picture of Elvis1973
  • Member Since: January 13th, 2014
  • 50thirdand3rd.com
  • Find me on:

  • Created a topic, Fantastic!!, on the site WordPress Support Forums

    11 hours ago

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Smush.it no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Hope Yahoo can get it running again.

    5 months ago

  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Excellent customer support, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Works well, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Limit to posts that were created only a week ago", on the site WordPress Support Forums:
    If you go to the widget setting you can set the filter to 7 days.

    11 months ago

  • Created a topic, Great plugin and excellent support, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Twitter toggle", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I just recieved your latest message. I will update to Tumblr Crosspostr 0.7.15. Thank…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Twitter toggle", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I meant the multiple authors write for my WordPress blog, not the tumblr. But…

    12 months ago

  • Created a topic, Twitter toggle, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "New WP 4.0 Media Library Doesn't Load", on the site WordPress Support Forums:
    This might be specific to my website but I deleted and reinstalled with no luck…

    12 months ago

  • Posted a reply to "New WP 4.0 Media Library Doesn't Load", on the site WordPress Support Forums:
    All I know is that when I upgraded to WordPress 4.0, I could not access…

    12 months ago

  • Posted a reply to "New WP 4.0 Media Library Doesn't Load", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue. After deactivating Use Google Libraries I could load my media again.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Changing font color for a single menu item", on the site WordPress Support Forums:
    I can change the color for the ENTIRE navigation menu but for some reason I…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Changing font color for a single menu item", on the site WordPress Support Forums:
    Andrew, Could you tell the difference between an element and a item? Thanks!

    12 months ago

  • Posted a reply to "Changing font color for a single menu item", on the site WordPress Support Forums:
    I am using Firebug to inspect the element and unless I am reading it incorrectly,…

    1 year ago

  • Created a topic, Changing font color for a single menu item, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Fantastic, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent plugin, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Exactly what I wanted!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Adding borders around posts", on the site WordPress Support Forums:
    I am using the plugin "WP Image Borders" and even though it is not exactly…

    1 year ago

  • Created a topic, Change color "read more link"?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Threads being deleted?", on the site WordPress Support Forums:
    OK thanks, I had originally put the thread in the wrong section (Plugins & Hacks)…

    1 year ago

  • Created a topic, Threads being deleted?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Adding borders around posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured image hiding tags", on the site WordPress Support Forums:
    Seems to be OK now...not sure what I did?

    1 year ago

  • Created a topic, Featured image hiding tags, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Post tags not showing in preview", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth, Sorry to jump into somebody elses thread but I am having the EXACT same…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    rsaeks82, I had the same problem but after some help in the forums, the code…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    asylum119 & stephencottontail Together both code snippets worked! Fantastic. I really need to learn to…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    Hello stephencottontail, I put asylum119 code in my child theme below (screen shot) http://i61.tinypic.com/6iqonb.jpg I'm…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    I do have Quickcache but I disabled it and put in the code.... but it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Text color change", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. Thanks again for an awesome plugin!

    1 year ago

  • Created a topic, Text color change, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    Hi stephencottontail, It did change it slightly but only the background behind the featured images…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Featured Image Post Background", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried that and it didn't seem to make a difference. At first I…

    1 year ago

  • Created a topic, Featured Image Post Background, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Simple and looks great, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Soundcloud?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Thank you, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, One of the best plugins out there for WP, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Excellent, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Advanced Excerpt] read more loop on mobile", on the site WordPress Support Forums:
    I was having the same issue with WPtouch but I also just downloaded Version 4.2.4b1…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing on website", on the site WordPress Support Forums:
    This morning I checked and it seems to be displaying correctly. It must have taken…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing on website", on the site WordPress Support Forums:
    And yes...I did disable the Quick Cache plugin and I had the same issue (not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing on website", on the site WordPress Support Forums:
    That is strange that it is working for you correctly. Can I ask what browser…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing on website", on the site WordPress Support Forums:
    I also cleared my cache but I still can't view the plugins on the desktop…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Thumbnails not showing on website", on the site WordPress Support Forums:
    Also, when I "preview" a post, the thumbnails display correctly on the desktop version but…

    1 year ago