WordPress.org

Profiles

elmo2000

Profile picture of elmo2000
  • Member Since: February 2nd, 2008
  • @elmo2000 on WordPress.org
  • Find me on:

  • Posted a reply to Lay Out messed up, on the site WordPress Support Forums:
    The plug in Author fixed it...

    6 months ago

  • Posted a reply to Lay Out messed up, on the site WordPress Support Forums:
    Ok . i'll do that.. tx

    6 months ago

  • Posted a reply to Lay Out messed up, on the site WordPress Support Forums:
    Found it! It's this plug in what causes the trouble: http://www.contest.w4y.cz/ Photo Contest WordPress Plugin…

    6 months ago

  • Created a topic, Lay Out messed up, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to Stopped Wording, on the site WordPress Support Forums:
    Same here, I suppose manually check the review option on each review page is the…

    7 months ago

  • Posted a reply to Longer texts lead to slow performance, on the site WordPress Support Forums:
    Some problem here... Long text the script I have to force the script to stop…

    8 months ago

  • Posted a reply to Multiple reviews (Same review), on the site WordPress Support Forums:
    I don't know. Seems like WP did that by itself. The plug in was also…

    12 months ago

  • Created a topic, Multiple reviews (Same review), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Doesn't Work?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Dutch Translation, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Link opening in main window & popup, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I have on my Macbook the same browser problem. Only Imac everything is fine…

    2 years ago

  • Created a topic, Search takes 15 sec or more, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Page navigation not working, on the site WordPress Support Forums:
    Found it! The plug in: 404 Redirected causes the error. I do use a third…

    2 years ago

  • Created a topic, Page navigation not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to No recent Facebook posts to show. Any solution?, on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here ;-(

    2 years ago

  • Posted a reply to What the H*ll Happend? Missing Line Breaks, on the site WordPress Support Forums:
    Seems like it, yeah!

    2 years ago

  • Created a topic, Unwanted Pintererest code in WP HTML, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to What the H*ll Happend? Missing Line Breaks, on the site WordPress Support Forums:
    Think , I found it.. It has something to do with the Jetpack plug in.…

    2 years ago

  • Posted a reply to Unwanted Pintererest code in WP HTML, on the site WordPress Support Forums:
    I can remove the code. But it comes back after saving the post

    2 years ago

  • Posted a reply to Unwanted Pintererest code in WP HTML, on the site WordPress Support Forums:
    Ps. Search for the word Grammy in the source . It's after that word...

    2 years ago

  • Posted a reply to Unwanted Pintererest code in WP HTML, on the site WordPress Support Forums:
    It's for example in: http://www.verenigdestaten.info/graceland-elvis-presley-memphis/

    2 years ago

  • Created a topic, Unwanted Pintererest code in WP HTML, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, What the H*ll Happend? Missing Line Breaks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Clear one page, on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, sorry for interruption.. I have a similar Question, I'm running a photo contest…

    2 years ago

  • Created a topic, Show box at element, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Upload success message, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Micheal. Is it even possible to change position of the message (A the top…

    2 years ago

  • Posted a reply to New features please, on the site WordPress Support Forums:
    Maybe this one too: A pop up (Overlay) that your image is received. Now many…

    2 years ago

  • Created a topic, Widget?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Will not save Title or Description changes for HOME page, on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem on http://www.verenigdestaten.info . What I did: Change the site description…

    3 years ago

  • Posted a reply to Gotmis, on the site WordPress Support Forums:
    Found it! It was GotMls (a L instead of an I) Plug inn: Anti-Malware by…

    3 years ago

  • Posted a reply to Update broke my site, on the site WordPress Support Forums:
    My site is also broken after the update, had to delete the plug inn

    3 years ago

  • Created a topic, Gotmis, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Settings?, on the site WordPress Support Forums:
    Reply in Dutch or English? I have to disable one SEO plug in, but still…

    3 years ago

  • Posted a reply to Settings?, on the site WordPress Support Forums:
    Sure: http://www.verenigdestaten.info

    3 years ago

  • Posted a reply to Settings?, on the site WordPress Support Forums:
    Strange,. Plug inn is enabled , but nothing there. I'd disable it, enabled again ,…

    3 years ago

  • Created a topic, Settings?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Debug info, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Upload issue with Google Chrome, on the site WordPress Support Forums:
    Strange, didn't change anything. But it seems to work today...

    3 years ago

  • Posted a reply to Sitemaps not working, on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I don't use New Relic.. So must be something else

    3 years ago

  • Created a topic, Upload issue with Google Chrome, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Sitemaps not working, on the site WordPress Support Forums:
    Yup , I have the same problem! http://www.verenigdestaten.info/sitemap_index.xml XML-parsefout: geen element gevonden Locatie: http://www.verenigdestaten.info/sitemap_index.xml Regelnummer…

    3 years ago

  • Posted a reply to Fatal error on public uploading, on the site WordPress Support Forums:
    Ok tx.. That will do it..

    3 years ago

  • Created a topic, Fatal error on public uploading, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Almost 5 stars, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Gallery in disorder after editing thumbs., on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Language settings, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Language code, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Visit site" & 'view page" go to maintenance page so I can't see my wor, on the site WordPress Support Forums:
    You must set the user role under general...

    3 years ago

  • Posted a reply to Causes problem with costum menu, on the site WordPress Support Forums:
    Is the plug inn author still around?

    4 years ago

  • Posted a reply to Breaks Custom Menu, on the site WordPress Support Forums:
    True... And nextgen is corrupt when this plug in is activated..

    4 years ago

Plugins