WordPress.org

Profiles

elmalak

Profile picture of elmalak
  • Member Since: May 26th, 2010
  • Egypt
  • www.103graphics.com
  • @elmalak on WordPress.org
  • Find me on:

Bio/Description

I am WordPress specialist and Graphic designer.

  • Posted a reply to Where to edit the code for the Storefront Homepage template, on the site WordPress Support Forums:
    Many thanks. Will try that.

    10 months ago

  • Posted a reply to Where to edit the code for the Storefront Homepage template, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you @Jameskoster, Will try that, I installed the plugin and will see how it…

    10 months ago

  • Posted a reply to Where to edit the code for the Storefront Homepage template, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you both so much. I've already found the hooks.PHP file and copied it to…

    10 months ago

  • Posted a reply to Where to edit the code for the Storefront Homepage template, on the site WordPress Support Forums:
    @Wen Solutions, Thank you for your comment. I am already using a child theme and…

    10 months ago

  • Created a topic, Where to edit the code for the Storefront Homepage template, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, very nice, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, Please, check your email now. Appreciate your care. Regards, Mamdouh

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, It's mainly because the taxonomies are no longer showing below the custom post…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem on the live site when I upgraded to 1.0.1 so…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    No problems Michael, but I am currently working on my dev site that's on my…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, Just remembered something that I wanted to tell you, may be it's affecting…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, I just upgraded to 1.0.2 on my dev site and my taxonomies are…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    OK, so I tried to do that and deleted the values you mentioned from the…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    OK, so I've reverted back to 0.95 and all is back to normal now. Will…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, I don't mind to keep trying on my dev site, but I really…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I upgraded to 1.0 and things went very well. However, after upgrading now to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, Sorry for the delay, I had all sorts of issues trying to install…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I can give it a try on a local copy of my site as…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you again @Michael Beckwith, I just updated to 0.9.5 and things are back to…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick response and action. Will update and hope things get back…

    2 years ago

  • Posted a reply to Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums:
    I also noticed one more thing, when I went into custom taxonomies to save them…

    2 years ago

  • Created a topic, Update to 0.9 made all my links give 404 errors, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Has evolved a lot recently!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to Unable to get file thumbnail to work, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for this support thread, it solved my problem. I had installed your plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    I am sorry but I had already deleted that backup as it took a lot…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the info and I sure will rate it soon. Just to update…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    HI David, Thank you for the answers. I upgraded and things seem a lot nicer…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. I tried to use the delete schedule, but it wouldn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    OK, so how can I stop it then? Also, I just got notified of a…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Thank you for your prompt reply. My understanding is that size is for…

    2 years ago

  • Posted a reply to Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums:
    I keep messages like this one, Adding batch to zip file (UpdraftPlus_ZipArchive): over 25 Mb…

    2 years ago

  • Created a topic, Backup still going on for 14 hours!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to My login Page change, how I restore to the original, on the site WordPress Support Forums:
    This link shows you how to overcome the maintenance error and then try restoring your…

    2 years ago

  • Posted a reply to Pages displaying old content, on the site WordPress Support Forums:
    Start by disabling the caching plugin you're using. That should solve it I guess.

    2 years ago

  • Posted a reply to My login Page change, how I restore to the original, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, This must have been caused by a plugin, did you install any plugins recently…

    2 years ago

  • Created a topic, Just Can't say enough, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Advanced always up-to-date, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, No an actual robots.txt file does not exist in my public_html folder but as…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    Hi mra13, Thank you for your comment. I am aware of this but it's been…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for all your help. I will try that and see how it goes.

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    Yes, that's exactly how I have them setup, but I just didn't create the robotos.txt…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    This actually a different site and separate WP installation found in that directory http://www.elmalakrx.com/Arabic/ And…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    As for updates, I can't be so sure if a particular upgrade has caused this.…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    I have lots of plugins( around 25) but things have always worked nicely and I…

    3 years ago

  • Posted a reply to Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums:
    No, this is the only security plugin I am using. Are there any other type…

    3 years ago

  • Created a topic, Googlebot can't access your site error, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to Featured Images no longer show up on Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    I am a bit confused with this, but thank you for your care and support…

    3 years ago

  • Posted a reply to Featured Images no longer show up on Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the update. I've installed it and I can now see the warning on…

    3 years ago

  • Posted a reply to Featured Images no longer show up on Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    Thank you again. So, where do I get to set the image size so it…

    3 years ago

  • Posted a reply to Featured Images no longer show up on Facebook, on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Sorry about forgetting to turn on the debug mode, I've just done it now.…

    3 years ago

Plugins

Themes