WordPress.org

Profiles

egerlach

Profile picture of egerlach
  • Member Since: December 16th, 2012
  • Find me on:

  • Created a topic, works! You have to know about CSS to design the content, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "no controls in twentytwelve theme, shortcut inserted in header.php", on the site WordPress Support Forums:
    Thx Ulrich! I had to put it in functions.php , a programer told me, now…

    9 months ago

  • Created a topic, no controls in twentytwelve theme, shortcut inserted in header.php, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "flowplayer plugin crashing suddenly, due to flowplayer ID greater that 1000?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ulrich, thx for fast replay. First, I forgot "know" two times in last posting,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "flowplayer plugin crashing suddenly, due to flowplayer ID greater that 1000?", on the site WordPress Support Forums:
    !!!!!!!!!!!!!!! SOLVED !!!!!!!!1!!!!!! I have to choose "fixed player size"! Now even [flowplayer id="1508"] in…

    1 year ago

  • Posted a reply to "flowplayer plugin crashing suddenly, due to flowplayer ID greater that 1000?", on the site WordPress Support Forums:
    The tabs appeared again after I clicked to the "hook" right hand of "flowplayer" bar…

    1 year ago

  • Created a topic, flowplayer plugin crashing suddenly, due to flowplayer ID greater that 1000?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "flowplayer as audio player with progress bar and volume changer", on the site WordPress Support Forums:
    @ I know that flowplayer *is* able to do it, see http://flash.flowplayer.org/plugins/streaming/audio.html : "You can…

    1 year ago

  • Created a topic, flowplayer as audio player with progress bar and volume changer, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    @ css code for pages: class (.) not id (#)! (the code above works for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah great! It works! With both, Android 2.3.5 (HTC Desire Smartphone 9cm ) and Android…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Where does it work? Not on my Android 4.2.2 tablet! The video is flickering and…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    Thx! I changed it. But no effect. Here is the entire code copied with copy&paste:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    thx. I inserted the code into the custom css of my theme optimizepress. Now the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    @bbb0 : yes the subject of this thread is already answered. @ulrich: I inserted the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    @bbb0: you're *not* right! look at http://www.garantie-hebel-plan.de . The video has a splash image *and*…

    1 year ago

  • Posted a reply to "autostart not working in Android Browser 4.0", on the site WordPress Support Forums:
    @ if i add a splash image to a video then "autostart" is disabled. So…

    1 year ago

  • Created a topic, autostart not working in Android Browser 4.0, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "how to set autoplay=false?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you!! I got it!! Have a nice day! question is answered :) Eckard

    1 year ago

  • Posted a reply to "how to set autoplay=false?", on the site WordPress Support Forums:
    And what about this: [flowplayer mp4="http://mywebsite.com/wp-content/uploads/2013/08/p04_video.mp4" height="0" skin="minimalist" preload="none" [flowplayer id=1 width=480 height=320] height, width,…

    1 year ago

  • Created a topic, how to set autoplay=false?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "disable controls in shortcode - is that possible?", on the site WordPress Support Forums:
    thank you Ulrich. First money I earn I buy a flowplayer license to support your…

    1 year ago

  • Posted a reply to "disable controls in shortcode - is that possible?", on the site WordPress Support Forums:
    works! Thats what I put around the flowplayer call: <style> #le_body_row_2_col_1_el_2 .fp-ui { display: none;…

    1 year ago

  • Posted a reply to "disable controls in shortcode - is that possible?", on the site WordPress Support Forums:
    Here is the link: http://aiai.de/index.htm On left hand side are TWO videos! You may not…

    1 year ago

  • Posted a reply to "disable controls in shortcode - is that possible?", on the site WordPress Support Forums:
    @ I tried [flowplayer id="613" controls="none"] but it has no effect

    1 year ago

  • Created a topic, disable controls in shortcode - is that possible?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, best videoplayer I know, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, not working with IE8 (WinXP), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tracking with analytics (GA) works only with every 5th call", on the site WordPress Support Forums:
    @Ulrich: every video I play in my FF 26.0 here is tracked exactly, even on…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tracking with analytics (GA) works only with every 5th call", on the site WordPress Support Forums:
    Thx. I hoped it would be simple technical solution. I analysed browsers and versions of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tracking with analytics (GA) works only with every 5th call", on the site WordPress Support Forums:
    @I added ogg and webm video yesterday night and I got today great 11 video…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Tracking with analytics (GA) works only with every 5th call", on the site WordPress Support Forums:
    @now I uploaded video in ogg and webm format. Does it help? - I recognized…

    2 years ago

  • Created a topic, Tracking with analytics (GA) works only with every 5th call, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to make a grey frame (border) around the player?", on the site WordPress Support Forums:
    Thx! It works!

    2 years ago

  • Posted a reply to "html5 video not found", on the site WordPress Support Forums:
    Oh ... good idea to add settings in shortcode. Thats where I set fixed player:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "html5 video not found", on the site WordPress Support Forums:
    enable "Use fixed player size" in settings. I use Optimizepress and any video needs it.…

    2 years ago

  • Created a topic, How to make a grey frame (border) around the player?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "google analytics code not evaluating if domain called without "www."", on the site WordPress Support Forums:
    solved: in home and site URL there is "www." needed before URL. At least on…

    2 years ago

  • Created a topic, google analytics code not evaluating if domain called without "www.", on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "snippet is not inserted, it's show: [testsnippet]", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to all! I though this would be "normal" Code snippets, but your snippet plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "echo -ing HTML tags results in ... nothing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, thats right, same with me here WP 3.5.1. [php] print xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx; print "[div class='top-box-left']";…

    2 years ago

  • Posted a reply to "snippet is not inserted, it's show: [testsnippet]", on the site WordPress Support Forums:
    I deactivated any other plugin. "code snippet" is the only activated snippet not. But no…

    2 years ago

  • Posted a reply to "snippet is not inserted, it's show: [testsnippet]", on the site WordPress Support Forums:
    I found older versions under "Developers". I tried 1.7.1 in WP 3.5.1. Same effect. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "snippet is not inserted, it's show: [testsnippet]", on the site WordPress Support Forums:
    I installed the plugin on a other 3.4.2 installation, its a network installation. I can't…

    2 years ago

  • Created a topic, snippet is not inserted, it's show: [testsnippet], on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "do_shortcode('[promoslider]') not working within a php include", on the site WordPress Support Forums:
    another option would be updating MySQL database directly using SQL commands "update table posts ...."…

    2 years ago

  • Created a topic, do_shortcode('[promoslider]') not working within a php include, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "reduce blog / blog displays too much stuff like pics, history, categories, ...", on the site WordPress Support Forums:
    solved: this are widgets of my theme "thesis" and I can uncheck them. thx to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "turn off blog", on the site WordPress Support Forums:
    solved! My theme is "thesis" and this are widgets that can be unchecked. thx to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "turn off blog", on the site WordPress Support Forums:
    thx Krishna! Where can I uncheck pictures, "Search", Categories, Archives, Recent comment, ... ? The…

    2 years ago